1619
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!
TrackMania-CarPark | TrackManiaSunrise.com | TM-Community | SkinCenter.tm
!!! Sunrise eXtreme update innen letölthető !!!
-
#204 most jó :) -
#203 Valamiért nem fogja a fel csak az Ie a css-t:( Most nézd meg, hogy jó-e?! -
#202 Látom.:) -
#201 Híreknél a fekete betűket amúgy alig lehet elolvasni. -
#200 Fel is töltöttem pályám :) -
#199 Na fullon elindult a Trackmania oldal jöhetnek 1000-rel a pályák -
#198 Vagyis, ha menne a szerver, ahol van a lap..:))) -
#197 Elméletileg igen, jöhetnek a pályák 1000-rel -
#196 működik már map feltöltés? -
#195 Oksa. feltétlen kirakom.
-
#194 Itt a mapom. Elég nehézre sikerült sztem. Próbáljátok ki. -
#193 EZAZ! Minden PUZZLE-ban zöld érmem van!!!!!!!!!
-
#192 nekem már van 1, az is azon az ugratós, puzzle-s pályán. a másikhoz meg nagyon kevés kellene.
-
#191 hmm, olyanom még 1 sincs:D jó tudni -
#190 authormedal -
#189 van zöld érem is? -
#188 Nincs valakinek egy olyan mentése, amiben már minden ZÖLd érmes?
-
taschner #187 Köszi meg probálom.Kérdésem kinek mennyi az ideje az első pályán aminek a rész idöje 50,67 azthiszem. -
#186 Nem fog köröket lerakni, csak folyamatosan kell őket húzni. Ha jól csinálod, akkor a zöld kis téglatest helyett kék lesz. -
taschner #185 Köszi a választ de nekem csak a kör elemeket lehet berakni tehát egymás mellé nem engedi helyezni öket igy mindi ugrat valami kicsiket.A másik érdemes letölteni a " 177" bejegyzésnél a pályákat nagyon kirélyok.Szerintetek lesz hozzá magyaritás valamikor mert nagyon megéri meg csinálni, hogy mindenkinek érthető legyen. -
#184 ÉN úgy csináltam meg aranyra, hogy nem egyből jobbra kezdtem el építeni, hanem bal irányba, körül a starton, és onnan egy durva egyenes. Full gázzal már meglesz hamar. -
#183 ugratóig megépíted az utat ful gázzal ugratsz, levegőben is nyomod a gázt a vízre fogsz érkezni valószínűleg de az nem baj nyomd a gáz és nem süllyedsz el és kidobódsz a patra ottmeg bemész a célba. -
taschner #182 Had kérdezem meg valakitől ,hogy hogyan kell a puzzle modban átmenni a vizesnél mert nekem sehogyan nem sikerül. -
#181 ThX!
-
#180 Színkódok a játék mappájában: text colors - documentation.txt
Többit nem tudom :) -
#179 Hi!
Ha valaki le tudná írni a színkódokat, az jó lenne.
Meg azt szeretném még megkérdezni, hogy nem lehet-e valahogy megcsinálni, hogy egy kicsit több chopper-ünk legyen? Mert már minden aranyon van, de még mindig nincs elég.
Meg még egy dolog. Nem lehetne-e valahogy megbabrálni, hogy az eredeti challenge-ben lévó cuccok, mint pl. a vizen álló platform a Puzzle módból. -
#178 Csináltam egy csatornát Quakeneten: #trackmania.hu -
#177 Itt van még két pálya, amit én csináltam.
Azért rakom ide, mert nekem még nem ment a feltöltés.
-
#176 Visszaszámláló a full game megjelenéséig: countdown.swf countdown.zip (tömörítve is)
Ha gondolod kirakhatod magyar oldalra (a hivatalos oldalról való!) -
#175 és hogy döntitek el, hogy egy pályát multira vagy single-re ajénlotok? lehet, hogy hülye kérdés... -
#174 *nem fehér hanem világos szürke :) -
#173 Még 1 dolog:
Sötétkék háttéren a hírek fekete betűi nemnagyon látszódnak! Az sztem jó lenne olyan fehérnek mint a mellette lévő sávban. -
#172 Én is meglepődtem az elmosódáson amikor megjelent. Még sehol se láttam ilyen képet. -
#171 Hát a készítő a pálya nevébe ha beleírja, akkor ott lesz.
Pl:
HUN Karikusz 1 -
#170 ehh,tényleg szép,még nem is láttm ilyen mértékű elmosódást. -
#169 Nekem 992 a sebességrekordom:) (direkt arra a célra készített pályámon)
Nem muszály zászló, csak mivel magyar oldal így gondoltam a magyar pályákat meg lehetne jelölni valahogy (a többi nemzetiségűt nemkell :P) -
#168 Faszák ezek az elmosódások a játék közben. Marha jó feelinget ad neki..) -
#167 ez méggyorsabb most vettem észre:
-
#166 Kicsit begyorsult a kocsi:))
-
#165 Hát fel veszem majd a kapcsolatot az angol trackmaniás lapot készítőkkel, így remélhetőleg, nem csak magyarok fognak feltölteni. De hogy kis zászlók legyenek az elég gázos, mert elég sok kellene, hogy mindenki megtalálja a magának megfelelőt.
A hírek panelt azért csináltam ilyen kicsire, mert olyan nagyon sok hír nem hiszem hogy lenne, csak mondjuk, hogy kijött egy pacs, vagy ilyen kicsi hülyeségek.
A single, meg a multi, az csak ajánlat.
A szkinhez meg csak annyi , hogy nézzük meg, hogy mennyire lesz használva a lap. Ha használja sok ember, akkor természetesen lesz bővítve, mindennel ami a játékhoz tartozik.
Jah. Holnap estére lesz kész a programozás része.(már csak az van hátra)