1619
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!
TrackMania-CarPark | TrackManiaSunrise.com | TM-Community | SkinCenter.tm
!!! Sunrise eXtreme update innen letölthető !!!
-
#284 becsülöm az ilyen embereket -
#283 köszi az infót!!! -
perfect70 #282 egyelőre nincs még hozzá semmi crack, Én nem bírtam tovább várni és megvettem eredetiben. Szerencsére megfizethető: 7000.- ft. -
#281 Sziasztok, tudna valakí segítení a trackmania sunrise elindításában?? Fennt van a gépen de nem találok hozzá no-cd-t. Ja és francia nyelvű, gondlom másnak is. Előre is köszi!!! -
#280 Hát az új SF3 az nagyon ottvan a top-on. -
#279 nemhiszem el, hogy nem tudják azt a szart feltörni
-
Mentol #278 -
perfect70 #277 Az N-Tec KFT forgalmazza a játékot, azt az infót kaptam, hogy hétfőtől a boltok polcain lesz!!!!!
Vajon mennyiért????? -
#276 hát, egy ideig nem is fogják sajnos ezeket az uj sfeket megint ... :(
(mondjuk nem emiatt...) -
#275 Sziasztok !
Kéne nekem ehez a játékhoz CD nélküli indítót!!!
Aki megtalálta azt nagyon +köszönöm!! -
#274 Hát látom, még nem törték meg a gammát..:( -
#273 Sziasztok !
Kéne nekem ehez a játékhoz CD nélküli indítót!!!
Aki megtalálta azt nagyon +köszönöm!! -
#272 ez van, sajnos :( -
#271 a picsába! akkor abba is hagyom a letöltést.... :-( -
ZsirosKenyer #270 én inkább a helyedben várnék amíg meg nem jelenik egy rendes iso nforce-on -
#269 ugyanaz a verzio mint #265ben -
#268 Én most töltöm!!!!!
40kb/seccel igaz 120 szokott lenni az átlag de mind1.... :-(
Isohunt.com on fennvan torrentbe.
Az létezik hogy csak 680 Mega ? -
#267 feltörték az uj starforcét, lásd 2 másik gémnél szal márcsak napok,hetek kérdése -
6tila #266 Az egész lefújva nem működik ez a verzió!!!! -
6tila #265 http://www.livetorrents.com/tor/1131908880d1c72288c7906d4a2825ad4f18e25e
Ha valkit érdekel a torrentes letöltés akkor .....
Egyébként elvileg ez egy rip.
Többet még én sem tudok róla.
A mellékelt CD key: KRxM-DXGX-CNX4-BNXF-WJJ
-
#264 Kijött egy új trailer:
Innen le is lehet tölteni! -
#263 amugy kiváncsi vagyok, a köv. részben mennyive llehet majd menni ... 2500al? ;) már most is elég értelmetlen gyors volt ... -
#262 The Sun Rises!
08-04-2005
The wait is over.
For all the eager TrackManiacs out there, TrackMania Sunrise finally hits the shops today!
idézet a hiv. oldalról ... tehát már boltokban... legalábbis külföldön ... nforcon ne számitsatok rá, uj sf3 védelem megint elég genny lett :) :( -
#261 a demo megy még? -
#260 mutass egy boltot ahol leht kapni:D mer én nemláttam -
#259 de a hivatalos oldalon avisszaszámlálója lejárt és nézd meg a TM-Exchanget az összes pálya kinn van ami a fullban benne van:) -
#258 from gamestar.hu -
#257 TrackMania Sunrise GOLD
[2005-04-14 @ 09:19 - Berkenye] (kommentek: 5)
Elkészült végre a TrackMania: Sunrise, azok után, hogy a demója egy ideje már kiadásra került. A német szöveg szerint még április végén kikerülhet a polcokra a Deep Silver gondozásában a kicsike. Arról viszont nincs infó, hogy ez most a német, vagy az amerikai verzióra vonatkozik-e, esetleg mindkettőre. Egyáltalán lesz német verziója? :) -
#256 http://www.gamigo.de/news_detail/pc/23278/?System=pc
ja tényleg.. -
#255 Sehol -
#254 De kijött már, csak még nem törték fel! -
#253 sehol mivel még kisejött csak GOLD -
#252 Mellesleg az NFOrce-on hol van? -
#251 ez de szar.... -
polux #250 Sland: Szia! Onnan nem lehet letölteni! Az csak egy információs oldal.
Ezért NFOrce a neve. -
#249 bocsi de megtudná valaki mondani hogy lehet nforce ról tölteni? Már regisztráltam meg minden. Csakmert innen akarom majd letölteni a Trackmania Sunriset... -
#248 :( miniimages verzió sem létezik? -
#247 igen az -
#246 sF3as hogy még nem törték fel? -
taschner #245 Köszi:Melyik boltbol,mert nem vagyok város közelében és mennyiért.Nem lehet meg rendelni neten kereeztül?