1619
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!
TrackMania-CarPark | TrackManiaSunrise.com | TM-Community | SkinCenter.tm
!!! Sunrise eXtreme update innen letölthető !!!
-
#44 Gyerekek, ez nagyon bejött. Erre vártam. Csak valahogy a multirésze nem igazán jött be. Sok a fekete képernyő, és azt se tudod, hogy mivan, csak megy a zene. Tudja valaki, hogy a multiba, hogy lehet pályát váltani? -
bazze #43 kk
THX
CS RULEZ -
#42 demo, #28as hszben találsz linket hozzá -
bazze #41 Hol lehet leszedni?
Vagy még ki se jött??
Nem tom láma vok Sry -
#40 Nekem nagyon tetszik a demo...nem egy túlbonyolított,vérprofi szimulátor,igazi kikapcsolódás! -
#39 meg 20 nap :)
http://www.trackmaniagame.com/
ott a visszaszamlalo :) -
#38 Nem tudom mi volt a régiben.Ebben van 2 sima verseny.1 gravity és 1 air handling pálya.és 2 építő feladat. -
#37 Mert akkor nem töltök 200mb-t megint. Ha más akkor holnap este már én is leszek multizni. -
#36 Ez ugyanaz mint a régebbi demó (mert abban nem volt túl sok látnivaló sokat szenvedtem mire elindítottam és volt benne vagy 2 pálya) -
#35 holnap este már én is leszek,nyomathatnánk! -
#34 Á, marha jó a gém, a multi is király. Kéne szervezni egy magyar szobát benne. -
#33 köszi a linket ! -
#32 Én még fél óráig várakozó üzemmódban vagyok mert nagyon tré a netem, és még csak 79%-on jár:( -
#31 thx -
#30 Igen ez lesz az. -
#29 Működik -
#28 helló,amit innen lehet letölteni demót az a működő?(ami nem kér teljeset) -
#27 este multi vele? -
#26 és megy is? -
#25 Én má install :) -
#24 htx, akkor letölt. -
#23 én a #7-est válasznak vettem. -
#22 válasz erre, valaki? :) -
#21 Nem fogtam fel bocsi pedig végigolvastam. -
#20 Demó.Olvass vissza.Van ezzel együtt 20 hsz. -
#19 Most ti a demóról vagy a fullról beszéltek? -
#18 Hát elég furcsa egy játék, a NFS ehhez képest egy valós szimulátor, féktelen száguldás... de azért nem olyan rossz... -
ZsirosKenyer #17 zsír a cucc! bejövős!
fostam hogy nem fog menni 1.5-ösön gef4mx- szel de lazán elviszi..
kormánnyal? normálisak vagytok? -
#16 nekem is single race demo van de van multi resze is.. marmint ez 1 demo!!!!! -
#15 Nforce-on én nem látom. -
#14 nekem a single player demo van meg -
#13 nekem tokeletesen megfelel a bill:) -
#12 nah akkor regelje magat mindenki netre ( tok egyszeru nem kivan explorert vagyis jatekbol valo kilepest)
es nyomasssuk az onlajn playinget!!!!! csak ki kene talalni hogyan lehet palyat szerkeszteni:(
csomo hostolonal tok egyedi palyak vannak..viszontmikor probaltam crealni palyat nem talaltam semmit:( -
#11 jah erre való pont a gamepad -
#10 kormany?? nekem van de ki se probaltam.. rohadtul sokat, hirtelen es eleseket kell kanyarodni..szerintem kormanyal kenyelmetlen es lehetetlen jatszani ilyet -
#9 pár napja jött ki a demo -
#8 ez a masodik resz.. nemtudom mikor jelenhetett meg..szerintem nemregen -
#7 nemkell ez teljesen uj uj engine nagyonn szép és nagyon jó -
#6 Ehez kell az eredeti tracmania?Ugye nem, mert régen leszedtem már 1 demót, de annak kellett.Ami kijött 2 napja demó az nem ilyen ugye? -
#5 krománnyal nemprobáltam igazából haverom aszondta gamepaddal isten vezetni de billel se rossz annyira