1619

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!

TrackMania-CarPark | TrackManiaSunrise.com | TM-Community | SkinCenter.tm
!!! Sunrise eXtreme update innen letölthető !!!

• PLackó
    magyarok,hol szoktatok lenni?:(
  • Devids Pro
    rajta van, legalábbis én azt látom, hogy más mit lát azt nemtudom:)
  • vki
    Csocso: Ha csinálok egy pálypackot, akkor a tiédet is belerakhatom?
  • sapkafej
    és ez multiban is rajta van az autón?
  • Devids Pro
    Én például ilyen kocsival játszom :P

A sima trackmaniához való auto skint letöltöttem és betettem a GameData/Skins/Vehicles/SportCar mapába becsomagolva és utána simán ki lehet választani! Az autó geometriája nem változik csak a színei:)
  • PLackó
    ehh,van néhány..
  • Devids Pro
    Akit érdekel itt találhat pályákat: www.tm-exchange.com
  • sapkafej
    Én tegnap hostoltam a mapedet, és külföldi srácok meg is dícsérték. :P
  • hiba
    ez meg meg sem jelent :)
  • vki
    Nagyon bejön a game, de érdekelne, hogy honnan lehetne leszedni hozzá pályákát.
  • CSOCSO
    az elso palyan az uj rekordom 58.16
    sok sikert hozza:)
  • CSOCSO
    :)))
    esti nemigazan zaklat mert nalam valamiert az ejszakai palyakon ossze vissza vibralnak az autok lampai. lehet hogy a LAG miatt de akor is hulyen nez ki...
    ize.. nahja.. nem egyszeru lehet eloszor vegigmenni az elso palyan:) nomeg a masodik se pite..
    rekord: engem nem zaklat.. nem mentem egyszerse arra hogy huuu beallitsak valami rekordot. sooot alig mentem at parszor a palyan...
    ha valakinek van fasza palyaja akkor ne tartogassa hanem kuldje el.. es a hostolo hasznalja nyugodtan mindenki palyajat..
  • karikusz
    Ismét tanubizonyságát adtad az agyamentségednek!..:))) Elöször nem tudtam hova kell ugarbugrálni, de aztán rájöttem. Kiru lett ez a második pálya. Nem tudtalak megdönteni. 01:00.73-mat csináltam. De megdöntelek holnap. Jah..csak így tovább a gyártásban. Egy estit is csinálj.
  • karikusz
    :)))))))
  • CSOCSO
    nah a ket palyam:
    1. javitott!!

mentes maskent

majd atnevez jpg rol zip re!!
  • tomo
    vicces, hogy adtak palyaszerkesztot, lehet eppen most gyujtik be a sikerultebb palyakat :)

mindenesetre, ha ez a demo mukodokepes maradna, lehet nem is kell majd a teljes jatek szegeny magunkfajtanak :)
  • kigyi
    Apr 8-án lesz belőle full is :) Gyári pályákkal, de sztem ez is tökéletes ami most van (rentgeteg a custom map)
  • Takimate
    kedves kis demo ez...
  • PLackó
    nagy kár hogy csak egy magyar szerver van,az is két fős..
  • Devids Pro
    Nagyon csúcs ez a játék :) Főleg ilyen makelt mapokon!
  • PLackó
    nekem még 11 perc:)
  • rezsofiz
    Na letöltöttem én is, felrakom :)
  • CSOCSO
    azota kesz a csecspointos is szal nem lehet csalni... de igy hiaba entereztek nem fogtok tudni vegig menni... ugyanis a playa arra van tervezve hogy megallas nelkul menjetek...
    DELETE gommbal lehet ujrakezdeni a versenyt....
  • karikusz
    Dötsd=Döntsd
  • karikusz
    Dötsd meg a 00.57.79 -emet:)
  • karikusz
    Mennyi a rekordod?
    Most csináltam egy 00.26.61 -et..:))
  • Amse
    Azóta már csináltam 00:58:49-et
  • Lacc
    Nekem is baromria bejön a játék, ahogy az első is. Bár kicsit szokni kellett ezt az új stilust, az tény.

Csocso nem semmi ez a map, vagy 6x-ra birtam végigmenni rajta, és akkor is jobb voltál 2 századsec-el :P
  • karikusz
    Szerintem nagyon nincs igazad. Ez egy fasza kis Arcade, nagyon jó grafikával. A nézetváltások nem belső vagy ilyesmire lett gyártva, hanem a látvány fokozására. Minek fizika ebbe? Ezt nem azért csinálták. Sőt szerintem ha nem cáfolná meg a fizikát, akkor lenne egy "tré" játék. Elsősorban egy ügyességi játék az egész.

A legfrissebb demót nem védi starforce 3
  • karikusz
    Az keves.

Nekem ment 00.57.79 alatt..:DD

Csocso!

A nyilakat lehet változtatni, hogy merre repüljön az ember..:)...csak azért mert alig tudtam merre kell ugrani, ugyanis mindenhova egyenes nyilat csináltál.:)
  • Sil3nt
    magyar ismertető
  • arty
    mekkora tré ez a játék ... előző rész még ugy ahogy elment, bár voltak hibái ... na, azokat csak fokozni sikerült.

még gyorsabbak a kocsik, nem ritkán 6-700km/h val száguldozunk a taknyosodó (csillog és "nyúlik") pályákon , a kocsik gagyisztikus, a nézetek idiótán változnak (kocsi néha eltünik - képzeljük bele, h ez most a belső nézet LOL), nevetséges a fizika (nem létezik), ütközésvizsgálatot programozni továbbra is lusták a nadeo-s fiuk (ergo ghostok versengenek) ... mit is lehetne még mondani ?

jaigen, a legujabb starforce3 védi már a demot is :D
  • kigyi
    Mentés másként aztán ugyanúgy bemásolni
    A pálya free de ne alakítsátok át, online game-re van tervezve, van benn egy kis szivatás is :) Amúgy a rági feeling kedvéért!
  • sapkafej
    Nekem nem nagyon megy a pályaszerkesztés, nem tudom levinni a föld alá a pályát.
  • kigyi
    Na elkezdtem tölteni (egy fél óra és lejön, ha gondoljátok azután mehetnénk pár kört
  • Amse
    Kipróbáltam:)Nem valami könnyű, de megcsináltam.1:03 alatt, de a célba tolatva mentem, mert arra az érkezőre nem sikerült tökéletesen érkezni:)
  • CSOCSO
    nyah itt a palya!:
    mentes maskent. majd irjatok at a kiterjesztest jpg rol Gbx re!!!

mentes seggkent

es tegyetek be a
    C:\Program Files\TmSunriseDemoMag\GameData\Tracks\Challenges\My Challenges be

keretik NEM atszerkeszteni!!! netes jatekra nyugodtan hasznalhatjatok!!!
  • CSOCSO
    kesz is az elso palyam:) egesz aranyos lett.. olyan 1 perc korul van a rekordja... es csak ket kanyar van benne.. a tobbi ugrato:)))))
  • CSOCSO
    ohh megvan az editors alatt lehet csinalni palyakat.. en azt hittem hogy ott a keszitok vannak.. nah... ize... csinaljatok faszanyos palyakat es majd mehet a menet...
    ize. en is csinalok de router mogott nem pisztos hogy csatizni tudtok ram
  • CSOCSO
    nekem a multi resz enagyon bejott.. csak nem talalom sehol hol lehet faszanyos palyat csinalni...