1619
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!
TrackMania-CarPark | TrackManiaSunrise.com | TM-Community | SkinCenter.tm
!!! Sunrise eXtreme update innen letölthető !!!
-
#84 magyarok,hol szoktatok lenni?:( -
#83 rajta van, legalábbis én azt látom, hogy más mit lát azt nemtudom:) -
#82 Csocso: Ha csinálok egy pálypackot, akkor a tiédet is belerakhatom? -
#81 és ez multiban is rajta van az autón? -
#80 Én például ilyen kocsival játszom :P
A sima trackmaniához való auto skint letöltöttem és betettem a GameData/Skins/Vehicles/SportCar mapába becsomagolva és utána simán ki lehet választani! Az autó geometriája nem változik csak a színei:) -
#79 ehh,van néhány.. -
#78 Akit érdekel itt találhat pályákat: www.tm-exchange.com -
#77 Én tegnap hostoltam a mapedet, és külföldi srácok meg is dícsérték. :P -
#76 ez meg meg sem jelent :) -
#75 Nagyon bejön a game, de érdekelne, hogy honnan lehetne leszedni hozzá pályákát. -
#74 az elso palyan az uj rekordom 58.16
sok sikert hozza:) -
#73 :)))
esti nemigazan zaklat mert nalam valamiert az ejszakai palyakon ossze vissza vibralnak az autok lampai. lehet hogy a LAG miatt de akor is hulyen nez ki...
ize.. nahja.. nem egyszeru lehet eloszor vegigmenni az elso palyan:) nomeg a masodik se pite..
rekord: engem nem zaklat.. nem mentem egyszerse arra hogy huuu beallitsak valami rekordot. sooot alig mentem at parszor a palyan...
ha valakinek van fasza palyaja akkor ne tartogassa hanem kuldje el.. es a hostolo hasznalja nyugodtan mindenki palyajat.. -
#72 Ismét tanubizonyságát adtad az agyamentségednek!..:))) Elöször nem tudtam hova kell ugarbugrálni, de aztán rájöttem. Kiru lett ez a második pálya. Nem tudtalak megdönteni. 01:00.73-mat csináltam. De megdöntelek holnap. Jah..csak így tovább a gyártásban. Egy estit is csinálj. -
#71 :))))))) -
#70 nah a ket palyam:
1. javitott!!
mentes maskent
majd atnevez jpg rol zip re!! -
tomo #69 vicces, hogy adtak palyaszerkesztot, lehet eppen most gyujtik be a sikerultebb palyakat :)
mindenesetre, ha ez a demo mukodokepes maradna, lehet nem is kell majd a teljes jatek szegeny magunkfajtanak :) -
#68 Apr 8-án lesz belőle full is :) Gyári pályákkal, de sztem ez is tökéletes ami most van (rentgeteg a custom map) -
#67 kedves kis demo ez... -
#66 nagy kár hogy csak egy magyar szerver van,az is két fős.. -
#65 Nagyon csúcs ez a játék :) Főleg ilyen makelt mapokon! -
#64 nekem még 11 perc:) -
#63 Na letöltöttem én is, felrakom :) -
#62 azota kesz a csecspointos is szal nem lehet csalni... de igy hiaba entereztek nem fogtok tudni vegig menni... ugyanis a playa arra van tervezve hogy megallas nelkul menjetek...
DELETE gommbal lehet ujrakezdeni a versenyt.... -
#61 Dötsd=Döntsd -
#60 Dötsd meg a 00.57.79 -emet:) -
#59 Mennyi a rekordod?
Most csináltam egy 00.26.61 -et..:)) -
#58 Azóta már csináltam 00:58:49-et -
#57 Nekem is baromria bejön a játék, ahogy az első is. Bár kicsit szokni kellett ezt az új stilust, az tény.
Csocso nem semmi ez a map, vagy 6x-ra birtam végigmenni rajta, és akkor is jobb voltál 2 századsec-el :P -
#56 Szerintem nagyon nincs igazad. Ez egy fasza kis Arcade, nagyon jó grafikával. A nézetváltások nem belső vagy ilyesmire lett gyártva, hanem a látvány fokozására. Minek fizika ebbe? Ezt nem azért csinálták. Sőt szerintem ha nem cáfolná meg a fizikát, akkor lenne egy "tré" játék. Elsősorban egy ügyességi játék az egész.
A legfrissebb demót nem védi starforce 3 -
#55 Az keves.
Nekem ment 00.57.79 alatt..:DD
Csocso!
A nyilakat lehet változtatni, hogy merre repüljön az ember..:)...csak azért mert alig tudtam merre kell ugrani, ugyanis mindenhova egyenes nyilat csináltál.:) -
#54 magyar ismertető -
#53 mekkora tré ez a játék ... előző rész még ugy ahogy elment, bár voltak hibái ... na, azokat csak fokozni sikerült.
még gyorsabbak a kocsik, nem ritkán 6-700km/h val száguldozunk a taknyosodó (csillog és "nyúlik") pályákon , a kocsik gagyisztikus, a nézetek idiótán változnak (kocsi néha eltünik - képzeljük bele, h ez most a belső nézet LOL), nevetséges a fizika (nem létezik), ütközésvizsgálatot programozni továbbra is lusták a nadeo-s fiuk (ergo ghostok versengenek) ... mit is lehetne még mondani ?
jaigen, a legujabb starforce3 védi már a demot is :D -
#52 Mentés másként aztán ugyanúgy bemásolni
A pálya free de ne alakítsátok át, online game-re van tervezve, van benn egy kis szivatás is :) Amúgy a rági feeling kedvéért! -
#51 Nekem nem nagyon megy a pályaszerkesztés, nem tudom levinni a föld alá a pályát. -
#50 Na elkezdtem tölteni (egy fél óra és lejön, ha gondoljátok azután mehetnénk pár kört -
#49 Kipróbáltam:)Nem valami könnyű, de megcsináltam.1:03 alatt, de a célba tolatva mentem, mert arra az érkezőre nem sikerült tökéletesen érkezni:) -
#48 nyah itt a palya!:
mentes maskent. majd irjatok at a kiterjesztest jpg rol Gbx re!!!
mentes seggkent
es tegyetek be a
C:\Program Files\TmSunriseDemoMag\GameData\Tracks\Challenges\My Challenges be
keretik NEM atszerkeszteni!!! netes jatekra nyugodtan hasznalhatjatok!!! -
#47 kesz is az elso palyam:) egesz aranyos lett.. olyan 1 perc korul van a rekordja... es csak ket kanyar van benne.. a tobbi ugrato:))))) -
#46 ohh megvan az editors alatt lehet csinalni palyakat.. en azt hittem hogy ott a keszitok vannak.. nah... ize... csinaljatok faszanyos palyakat es majd mehet a menet...
ize. en is csinalok de router mogott nem pisztos hogy csatizni tudtok ram -
#45 nekem a multi resz enagyon bejott.. csak nem talalom sehol hol lehet faszanyos palyat csinalni...