TrackMania Sunrise & eXtreme

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
nekem a single player demo van meg

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

CSOCSO
nekem tokeletesen megfelel a bill😊
CSOCSO
nah akkor regelje magat mindenki netre ( tok egyszeru nem kivan explorert vagyis jatekbol valo kilepest)
es nyomasssuk az onlajn playinget!!!!! csak ki kene talalni hogyan lehet palyat szerkeszteni😞

csomo hostolonal tok egyedi palyak vannak..viszontmikor probaltam crealni palyat nem talaltam semmit😞
Istencsászár
jah erre való pont a gamepad

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

CSOCSO
kormany?? nekem van de ki se probaltam.. rohadtul sokat, hirtelen es eleseket kell kanyarodni..szerintem kormanyal kenyelmetlen es lehetetlen jatszani ilyet
Istencsászár
pár napja jött ki a demo

CSOCSO
ez a masodik resz.. nemtudom mikor jelenhetett meg..szerintem nemregen
Istencsászár
nemkell ez teljesen uj uj engine nagyonn szép és nagyon jó

Amse
Ehez kell az eredeti tracmania?Ugye nem, mert régen leszedtem már 1 demót, de annak kellett.Ami kijött 2 napja demó az nem ilyen ugye?

Istencsászár
krománnyal nemprobáltam igazából haverom aszondta gamepaddal isten vezetni de billel se rossz annyira

hiba
Es jol lehet majd iranyitani a kocsikat?
Kormannyal megy majd okesan?

Istencsászár
Hi ja kiprobáltam cool nagyon szép meg jóis jókis versenyek lesznek ebbe mer itt tényleg az ügyesség számit😄

sapkafej
ez mostanában jelent meg? vagy még nem? mer én régebben játszottam egy ilyesmi demojával, és nemtom, hogy ez volt-e az.

György

CSOCSO
topikot nem talaltam, szal nyitottam:

demot kiproszaltatok? szerintem eleg aranyos!
egy kerdesem lenne.. onlajn playing alatt hogy lehet (faszanyos) palyakat epiteni??? mert eddig nem jotem ra... 😞