TrackMania Sunrise & eXtreme
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Honnan lehet letölteni a TrackMania Sunrise Extreme magyarosítást?A régi linkek nem mennek.<#szomoru1>#szomoru1>
küldj emailt nadeónak az adataiddal (login/pass), lehet meg tudják adni újra. végsõ esetben irány egy bolt ahol kapni, ha szerencséd van kapsz egy új accountot:)
meg tudnátok mi a tm sunrise indítókódja (kulcs), mert én elvesztettem az enyémet!
elõre is kösz!
Apu ökölbe szorított keze vagyok
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
feltelepitetem a játékot crackeltem meg minden patcheltem
de amikor á kattintok hogy play
nem történik seemi
track mania ultimat elindul a gépemenm de ez nem
de miért
elöre is köszönöm válaszotokat
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
..ki ez a szörny a tükörben..
Vagy ha megveszed, nem kell ezzel törõdnöd. <#smile>#smile>
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
kis önállóság rádférne :D próbáld ki, tedd be oda, ha nem megy, tedd be windows könyvtárba is, de mondjuk oda biztos nem kell tenni semmit
<#nemtudom>#nemtudom><#help>#help>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Új vagyok itt és remélem kapok segítséget.
Nekem reoladed verzióm van,de a játék nem indul!<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#wow2>#wow2>köszi<#help>#help><#help>#help>
Mert itt semmit se találtam ami mûködne<#email>#email><#email>#email><#worship>#worship>
http://www.planethamachi.com itt nézz szét hamachi szerver ügybe.
please help
Tudtok abban segíteni, hogy a sunrise-bõl hogyan tudom a zenét kimenteni?
Köszke a segítséget
Azért nem roszból,de én se vagyok annyira hülye,hogy ne az lett volna az elsõdolgom hogy ott nézzem meg,már megbocsás!
Esetleg olyan oldalt nem ismer v.ki ahol nincs vÍrus?
A Trackmania surise:extreme-hez kéne crack!!!
Please.nagyon kéne!!!:-(
ahhoz nincs faq ?
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun