1619
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!
TrackMania-CarPark | TrackManiaSunrise.com | TM-Community | SkinCenter.tm
!!! Sunrise eXtreme update innen letölthető !!!
-
#404 7900 a 12 ezeres uj gémekhez képest máris megfizethető...
közeljövőben nem -
#403 első árcsökkentés mikor várható ? -
#402 Tesco powa:D
Cd Galaxis -
#401 szokás szerint semmi nem volt a helyén a tescoban. összevissza dobálva a játékok...
De ha jól láttam a trackmania-t 3.999- ért, de ugye az az első rész.
A sunr. mennyibe kerül ? -
#400 nekem megvan :-) -
#399 Úgylátom hogy szinte nincs meg senkinek a game mert igencsak visszaesett a hsz-ek száma!! -
-
#397 2darab büntetőpont? hogy szerezted? -
#396 :D ugyse veszel usbs cdt inkább veddmeg a gémet 7900 huf nem a világ -
MrTressy #395 de mivel nekem nincsen usbs cd cuccom igy nem tom leellenörizni sajna hogy ténylegesen müxik e vagy nem -
MrTressy #394 állitólag usbs cdvel megy info itt -
#393 háát, megvevés ha majd 3-4 e HUF lesz...: (( -
#392 nincs működő verzió neszedd semmi értelme -
#391 Tájékoztass majd minket pls :-) -
MrTressy #390 akkor lehet fake amit éppen töltök hehe majd kiderül ha lejön -
#389 nemlesz warez ha akrták volna lettvolna neten amugyse tudnád tolni mer cdkey kell veddmeg megéri.. -
#388 a remény hal meg utoljára... -
#387 demót már láttam...
ó a franc... később van esély rá hogy lesz ? -
#386 nincs belőle warez, szedj demot -
#385 Sziasztok !
Anno sokat nyomtam a Trackmania-val, most látom hogy itt az új !!
Mielőtt megvenném kipróbálnám. Merre lehet letölteni a full gémet ? -
#384 ok
-
#383 fasza msned van? vagyél fel [email protected] -
#382 MEGVETTEM! most játszok vele!!! -
#381 Kiegészül a TrackMania Sunrise :
A francia illetőségű Nadeo fejlesztői nem pihennek megérdemelt babérjaikon, máris egy ingyenesen letölthető, a közeljövőben elérhető expanzióval lepték meg a TrackMania Sunrise lelkes rajongótáborát. A kiegészítő a TrackMania Sunrise eXtreme címre hallgat majd, melyben újabb agyament elemekkel bővíthetjük csavaros pályáinkat, valamint új és látványosabb környezetben tekergethetjük a kormányt. És ha ez még nem lenne elég, a srácok lerántották a leplet a 2003-as TrackMania felújított, Sunrise-motort használó verziójáról is, mely októberben érkezik. -
#380 magyar jobb megy magyar:D -
#379 Tescoban láttam múltkor :) -
#378 szal help gyorsan... -
#377 itt van az 576kbyte áruház TM sunrise-ja. 7999-ért angolul576kbyte áruház TM Sunrise-ja, 7999-ért angolul
itt pedig a CD galaxis magyar verziójúja 7990-értCD Galaxis TM Sunrise-ja 7990-ért magyarul
szal mi legyen??? -
#376 vasárnap megvenném a sunriset az 576 boltban, de ott csak angol nyelvűt lehet kapni 7999ft ért, szal még 9 forittal drágább is, és annak még a manualja is angol. hétfőn megyünk fehérvárra, asszem ott van mediamarkt, csak azt nem tudom hogy ott lehet e kapni magyar nyelvű TM sunriset. szal hol lehet megvenni a magyar nyelvűt?? -
#375 már semmi rájöttem :D -
#374 nah mit kene nezni? -
#373 sikerült beraknaom egy subaru impreza wrxet a sport kocsi fizikája van ugyan az mint az ereditbe csak máshogy nézki szal cool -
#372 igen másnapra hozta a futár +990ft -
#371 neten rendelted meg? -
#370 cd-galaxis, 7990 ft -
#369 hol vetted és mennyiért???? -
#368 istencsászár, ha majd nekem is meglesz akkor csatlakozol a CRt-hez (egy trackmania csapat [tm-crt.fw.hu]) -
#367 nemtom, én mindenesetre nem rakok majd be utángyártott maszek kocsikat. valószínű hogy hibásak, valószínüleg gyorsabbak így könnyebben végig tudod játszani velük és nem is biztos hogy tudod őket festegetni.... -
#366 pl ez a kocsi 3 file van hozzá
Kocsik -
#365 Ezek vannak, TM 1-el nemtoltam sokat és autókat se raktam bele szal nemtudom hogyvolt ott:D