3552
  • XBlade
    ja és hol a francba lehet albino buck-ot találni????????jó lenne már lőni egyet
  • XBlade
    a world champion után mekkora bikákat lőttél?
  • Pistike 007
    Az én pasasom szintje felment 160-ig (world champion), és utána minden bikával egyre kisebb lett... most megintt tépek felfelé, mert lement nulláig...Ja és PeToth, milyen fajta az a bika? És typical vagy non-typical? tenksz p.
  • XBlade
    Minnél egyszerűbb fegyverrel vadászol annál több pontot kapsz...
    én most 105 pontnál tartok..100nál kaptam egy arany kupát amiért master hunter lettem...legyél türelmes, vadássz még többet és szépen lassan mész feljebb...én 2 hét alatt szereztem meg a master címet úgy hogy minden nap rohadt sokat vadásztam. köv. cél a champion
  • PeToth
    Hali! Meg tudná valaki mondani, hogy mit kell csinálnom, hogy érmeket kapjak? Marha sokat vadászok 60,20 pontom van, lőttem 216,899-es bikát, de csak két stat pontot tudtam fejleszteni az emberemen.
  • Pistike 007
    mintha már de... Más vki..?
  • Aquir
    ha még nem láttad volna :)

9 szarvast (2 a parton van feljebb) lőttem le régebben 1 helyen, no cheat...

• Pistike 007
    H A L L O ! ! ! Szerintem mindenki pötyögje be a legjobb sztoriát vagy legnagyobb bikáját, legjobb képét!! (DH2005) Oksa? Legalább történik valami... (ha valaki egyáltalán elolvassa) pista...
  • Pistike 007
    Akkor is kapsz serleget ha sokat vadászol...! Ja és ha látsz albinot vagy valami rare-t akkor vedd fel(F5), vagy fotózd le(F10)! És ha akarsz nagyokat lőni akkor a menübe állítsd át a nehézséget expertre különben spike bemutatót fogsz látni... (ja a rare deer az különleges szarvas pl: pecsét van a seggén, albino, rajfilmes figurának néz ki, meg ilyenek) sok szerencsét! (és tölts le pályákat) pista
  • UFOnight
    oksa köszönöm Visit:)
  • Visitor
    59.40 pont
    csak a hímekért jár pont és minnél nagyobbak annál több.
    ha íjjal lövöd, vagy scope nélül ill. extra eszközök nélkül (hőérzékelő, kamera, stb) szintén többet kapsz
  • bepe79
    Édesjóistenem! Hol élsz te b+ ???!!! Ez egy vadász game, és nem egymást kell lőni. Menj szerintem CS-zni vagy MOHA-zni vagy COD-ozni, az való neked. A fejlesztőknek pedig írj csak te nyugodtan, legalább nekik is lesz egy-két jó percük, és sírva fognak röhögni rajtad...
  • UFOnight
    és mire kapom ezeket a pontokat? eddig azt hittem, hogy a szarvasokra, de az utóbbi két napban nem igazán számolt fel egyet sem pedig kilőttem már jópárat..
    Visit, neked hány pontod van?
  • Visitor
    :) az a rangod.
  • UFOnight
    többet ígérem nem kérdezek... a pontom mellett van egy piros kis sapka, volt már papucs meg nyakkendő.. most megint változott, ez mire jó?
  • UFOnight
    tényleg, hogyan lehet online játszani vele? nekem azonnal kilép a játékból ha megpróbálom..
  • Visitor
    a leggyengébb bika: tüske szarva van
  • UFOnight
    még egy kérdés :: Néha kiírja a szarvas mellé, hogy ***spike*** ez mit jelent?
  • Visitor
    um.. ami biztos hogy van a bronz, arany, és ezüst grand slam
    meg arany fegyvereket is lehet nyerni, ha hól használod őket

(ui: ha van kedved multizni majd jöhetsz :D)
  • UFOnight
    wow, köszönöm szépen Visitor.
    hány serleget lehet nyerni? mert a polcon 6 fér el és 15üres bogyesz van még :)
  • Visitor
    Na akkor kezdem:

Rut.. Pre Rut... Post Rut: A RUT a párzási időszak, a pre rut az azt megelőző idő, a post rut pedig az azt követő.

Bag limit: egy agancs nélküli állatot, és két bikát lőhetsz.

Serleg: az elsőt akkor kapod, ha minden fajbol elejtesz egy bikát. a többit nem tom.. :)

Non-Typical: nincs jégák az agancson, szóval az átlagostol eltérő
    Typical: átlagos szarvas

Bogyeszok: minden serleghez jár egy bogyesz
  • UFOnight
    najó mégegy :P
    A pálya kiválasztásánál mi az a Rut, pre-rut stb?
    kösz :o)
  • UFOnight
    Sziasztok! Lenne néhány kérdésem a játékkal kapcsolatban (deer hunter 2005 season), pár napja jutottam hozzá és még nem igazán vagyok tisztába egykét dologgal.
    A legelején amikor emberkét választok, mellette van 15 bogyesz amit szét kell osztani. Nos azokat hogyan lehet bővíteni, hogy mégtöbb bogyeszom legyen?
    köv.
    Hogy lehet serleghez jutni?
    köv.
    A játékban 3szarvas a bag limit, egy kicsi és két nagy szarvas. Mettől számít nagynak egy szarvas, ill. miben nyilvánul ez meg? lb? point? agancs?
    no és mégegy és ezzel (mára) az utolsó, hogy a Typical és a Non-typical között mi a különbség?
    Előre is köszönöm válaszotokat!!!:)
  • Lunki88
    Nekem az a problémám a játékkal, hogy ha neten játszok, akkor egy idő után mindig fogja magát a játék és kilép mert "hibát észlelt ezért leállt". Valaki esetleg tudja mi miatt van ez, pedig singleben gond nélkül megy?
  • Salax
    nekem a big hunting van meg tőlük. kis piros foltokkal. de asszem ki lehet kapcsolni. Úgy viszont meglehetősen nehéz. a grafikája egy picit jobb mint a deerhunter-é, és hát több a lőhető faj is, de a feeling tényleg nem olyan jó. nemtom mitől
  • Pistike 007
    hát nemtom, mert azt mondja mindenki, hogy az atari már nem igazán fogja folytatni ezt a játékot, hanem a cabela csinálja a következő részeket. (de sztem azok nagyon rosszul csinálnak mindent, nem élethű, meg mutatja a nyíl hogy merre vannak az állatok... ) nem tudom mi lesz ebből... De a DH2005 az azért igazi atari...! p.
  • Salax
    milyen irányítást? Minek az irányítását?
  • Pistike 007
    hátja, sajna nem lesz olyan mert a cabela átvette az irányítást majd jövőre...! p.
  • Aquir
    öö.. majd
  • D600
    A Deer hunter 2006 mikor jelenik meg?
  • Pistike 007
    itt se vagyok..!
  • Salax
    Én invisible-t használnék, de hát nekem csak konyha-angolom van :-(
  • Salax
    Szerintem se fikáztunk. Vagy jobb lenne ha néma közönnyel ignolálnánk a kérdésedet?
  • Aquir
    kimaradt egy "and"
    szóval valami ilyesmi:)

I would like to request you to make a patch, which allows players to shooting each other, and undisplayable hunters on the GPS. Thank you.
  • Aquir
    én nem fikáztam semmit

Valami ilyet írj: :)

I would like to request you to make a patch, which allows players to shooting each other, undisplayable hunters on the GPS. Thank you.
  • gadna
    Na menjetek ti .......-ba.

Az ember kér valamit, erre meg jön a fikázgatás! Ti szartátok a spanyol viaszt?

Ha nem tetszik a kérés, nem kell elolvasni, bunkó banda.

Kommentálni meg főleg nem.
  • Pistike 007
    Ez aztán a király fórum! Csak így tovább... A pályamegosztós cucc jobb volt...! Aki meg nem tud angolul, ráadásul nem szeretné látni a GPS-en a többi vadászt, az vessen magára p.
  • Aquir
    arra nem gondoltál hogy talán nem is tud írni? :)))
  • Salax
    Írj Te ! \:
  • Visitor
    kőkorszakban, akkor real life klne vadászni >:D
    zsírság