3552
-
#669 Szerintem is!! -
#668 előbbi, báár szerintme minden cabelas kakipatron. -
george4 #667 Hello
Szerintetek melyik a jobb? Deer Hunter 2005 vagy CABELAS OUTDOOR ADVENTURES -
tattooed #666 kössz az infót!!!
-
#665 [/URL]Map letöltés
[URL=http://games.softpedia.com/get/Tools/Deer-Hunter-Level-Editor.shtml]esetleg Level editor? :) -
#664 asszem multiplayer-ben, vagy simán vadászatkor vagy valamikor csak a képzettebb vadászok használhatják asszem, egyébként ha rámész a felkiáltójelre én úgy emléxem kiírja :) -
tattooed #663 sziasztok!
az a kérdésem, lehet-e letölteni vagy szerezni a deer hunter 2005-höz
plussz pályákat?
előre is kössz -
mixcontrol #662 ahha ja és mér van az mellet felkialto jel?
-
#661 az infra, hőérzékelő, ami nappal is hasznos :) -
mixcontrol #660 Akkor mér van éj szakai Távcső Éjszaki Puska? -
#659 nem lehet. -
mixcontrol #658 Deer Hunter - The 2005 Season -
mixcontrol #657 Csátok! Én azt akarom Kérdezni hogy a Deer Hunter - The 2005 Season-ban hogy lehet éjszaka menni ? -
#656 -
#655 na jó, sztem valami mást is kéne nyomatni, mer ha meglátják az sg-sek levágják az biztos:) mind1 tolom inkább márióval p. -
#654 lol:) -
#653 srácok...! -
#652 LOL!! :DDDDDDDD -
#651 -
bsyrex #650 Azt nem én nyitotam hanem az eggyik haverom én is meg kérdeztem töllehogy mér! -
#649 Fú bazz...
Semmi, további szép napot. -
bsyrex #648 Ki?
-
#647 Ezt miért nyitottad? -
bsyrex #646 ? -
bsyrex #645 Hellotok! Én azt szeretném Kérdezni hogy a Deer Hunter - The 2005 Season-ban hogy lehet éjszaka menni ? Válaszotokat Előre is Köszz! -
kismonos #644 Van -
bsyrex #643 Hahó van itt valaki? -
bsyrex #642 Hellotok! Én azt szeretném Kérdezni hogy a Deer Hunter - The 2005 Season-ban hogy lehet éjszaka menni ? Válaszotokat Előre is Köszz! -
kismonos #641 MSN-ewm [email protected] E-mailem [email protected] ha ide nem legalább a címemre írjátok meg pls köszi!:) -
kismonos #640 Hogyan kell mapot csinálni mert már megvan a Map editor?:S
-
#639 Ez az! Nekem is megált 160-nál és egy idő után csak visszafelé ment! nemtom mi lehet ez... p. -
tomiee85 #638 Nekem az lenne a kérdésem hogy: történt veletek olyan hogy a neved melleti pont hiába lövöldözöl szarvasokat nem nö tovább...(nekem 52.4 nél)
Mit lehet tenni?? -
tomiee85 #637 patch el megoldódik a probléma.....(download.com os patch) -
XBlade #636 Valaki segítsen nekem plííz!! A map editorban nem tudom a pályára berakni az objektumokat! A talajig meg a domborzatig eljutottam de fákat meg házakat stb. nem tudok berakni! Írja le valaki hogy hogyan kell! Köszönöm -
PeToth #635 Pistike! Mule Deer Buck non-typical -
XBlade #634 Ja amúgy régebben lőttem egy albino doe-t.. -
XBlade #633 Na basszus! Én is kezdhetem elölről az egészet!!! :(
Csináltam egy windows reinstallt..kimásoltam cd-re a játékot meg a profilomat
de nem fogadja el...rendesen bemásolom a Profiles mappába de a pontom akkoris 0!!! -
#632 1. nemtom már de nem volt nagy asszem
2. más is így gondolja :) baromi ritka, főleg bika
3. attól függ hogy typical vagy non-typical, meghogy milyen fajta.
Ezeken a honlapokon lehet érdekességeket találni: http://www.coyotecreekcamp.com/
http://www.biggamelodge.com/
pista -
XBlade #631 na most ezekre kérnék választ ha lehet -
XBlade #630 meg van még 1 kérdésem :)...mitől függ hogy egy buck world record?...mert láttam már 175-ös wr buck-ot is...én meg lőttem egy 220asat és az csak record volt