3552
  • gadna
    Ha ennyi kezdeményező kézség lenne az emberiségben, mint benned, még a kőkorszakban élnénk!

:) A keblemre.

• Aquir
    be az ismeretlenbe embert lőni? :)
  • Visitor
    "írna a játék fejlesztőinek, hogy csináljanak egy olyan patch-et" LOÁLOS vagy ám, a keblemre! XDDDD
  • gadna
    Köszönöm. Nem tanácsot kértem.
  • Visitor
    tölts le valami buta fpst -.-.-.-.-.-
  • gadna
    Hali.

Keresnék egy olyan gamert, aki tud angolul, és írna a játék fejlesztőinek, hogy csináljanak egy olyan patch-et, ami megengedi, hogy multiban lőhesenek egymásra a vadászok, és ne legyenek rajta a gps-en, meg ne jelezze előre a nevével a helyüket.
  • Pistike 007
    sztem ja
  • Salax
    azé nekünk is kéne egy ilyen mapfile-megosztós-tesztelős site nem?
  • Aquir
    lol, azt csak tudná hogy fennvan a játék, nem?
  • Salax
    Talán, mert nincs fönt a deer hunter?
    Ellenőrizd az elérési utat.
  • Easy Killer
    megha föl akarom tenni az 1.2-es patch-et vagy a pálya készítöt folyamatosan azt irja ki hogy nincs fönt a deer hunter miért van???
  • Easy Killer
    senki?
  • Easy Killer
    sziasztok abban tudna valaki segíteni hogy hja elvan exportálva valami a trophyból akkor az átrakható másnak a trophyjába is?ha igen akkor hogy???
  • Pistike 007
    még nem, de szerintem túl sok gratulálólevelet kapnék, ezért nem is próbáltam...
  • Salax
    Jól fel kell öltözni :-)
    Én is csináltam egy párat, olyan jó átlagosak lettek, semmi cicó.
    Viszont amikor fel akartam rakni a BGl-re, nem sikerült. Azt próbálta már valaki?
    (Mondjuk Pistike 007?)
  • Pistike 007
    aha, én. :-) de sztem nem lett olyan jó, whitetailos, havas erdős vizes... p.
  • Salax
    Akkor általánosítsunk:
    Csinált itt már valaki pályát?
  • Aquir
    egy apró gond van ezzel:

hogy az Egészet az "Aquir:" után viszont Nekem mondtad ;)
  • Salax
    Jó, akkor te ne figyelj
  • Aquir
    nekem ne mond, ezeket én mondtam, eltévedtél :P
  • Salax
    Hali! Örülök, hogy rátok találtam. Egy jó éve én is indítottam az indexen egy hasonló topikot, "Deer Hunter (és társai)" címen, de nem nagyon dönget a dolog.
    Aquir: Valóban lehet másra is lődőzni, de sok értelme nincs. Sőt! Azok között is van védett (szárnyas), és annak leterítése esetén ugyanúgy letilt arról a körről. De még az is gyanús, hogy a teljesítményed is leromlik (díjak etc.), gondolom fals lövésként értelmezi.
  • Pistike 007
    a 2006 sztem. Nagyon könnyű vele a játék, meg nem izgalmas, stb. Ja, meg én Ataris, vagyok, mert sztem a DH-nek jobb a grafikája. ja és :P pista
  • Aquir
    elavult, 2006 van :P ;)
  • lachy
    Duck Hunt 2005:P
  • Aquir
    például lőjünk kacsát? :P :))
  • Pistike 007
    Mér nincs itt soha senki? valami jó témát kéne kitalálni! p.

• Pistike 007
    Csak egy tipp: (most találtam) http://coyotecreekcamp.com/ tök jó mapokat lehet róla leszedni, meg a ranglista is rajta van.
    p.
  • Aquir
    DC++ %!!!!
  • Atti12
    valaki nem tud egy oldalt ahonan leleht tölteni ingyen aki tud pls mondaj meg nagyon kéne !
  • Pistike 007
    Amikor belépsz a játékba, ba akkor állítsd be a kívánt pályát, meg évszakot, aztán utánna hostoljál!
  • InFra
    csácsá valaki mondja meg pls hogy, hogyha hostolok egy szervert akkor hogy tok pályát váltani?
  • robb
    HY!
    Nem tudjátok hogy honnan lehet letölteni a játékhoz magyarositást????Jolenne ha valaki megmondaná!!!Köszi!!
  • Aquir
    optionsban beállíthatod hogy lőhess e más vadakra

A szarvas zsákmányok számát nem állíthatod, mindig 3-at szabad csak lőni

azonkívűl azt is mondom hogy akkor is illegális vagy és letilt a program, ha vízbe lövöd ki a szarvast!

ezeket kell kilőnöd, mást nem :)
    2 buck, és Vagy 1 fawn Vagy 1 doe

vagyis összesen hármat szabad lőnöd, de az utolsó lehet doe is Vagy fawn is :)
  • Visitor
    Azt hogy csaltál vagy meghaladtad a limitet, és ki vagy tiltva :p
    (=nem vehetsz fel szarvast)
  • Headers
    Nem tudja valaki hogy hogy lehet felvenni a szarvast miután lelőtted vagy a szarvát? Mert nekem a bag limitnél a 3 kocka ki van x-elve, amúgy az mit jelent?
  • InFra
    nekem az 1 kéne
  • Aquir
    nincsmit:)
  • Szabi DEMON
    Kössz szépen. :D
  • Aquir
    ja =)
  • Falconer
    Lál, ilyen is van? :o