3552
-
gadna #589 Ha ennyi kezdeményező kézség lenne az emberiségben, mint benned, még a kőkorszakban élnénk!
:) A keblemre.
-
#588 be az ismeretlenbe embert lőni? :) -
#587 "írna a játék fejlesztőinek, hogy csináljanak egy olyan patch-et" LOÁLOS vagy ám, a keblemre! XDDDD -
gadna #586 Köszönöm. Nem tanácsot kértem.
-
#585 tölts le valami buta fpst -.-.-.-.-.- -
gadna #584 Hali.
Keresnék egy olyan gamert, aki tud angolul, és írna a játék fejlesztőinek, hogy csináljanak egy olyan patch-et, ami megengedi, hogy multiban lőhesenek egymásra a vadászok, és ne legyenek rajta a gps-en, meg ne jelezze előre a nevével a helyüket. -
#583 sztem ja -
Salax #582 azé nekünk is kéne egy ilyen mapfile-megosztós-tesztelős site nem?
-
#581 lol, azt csak tudná hogy fennvan a játék, nem? -
Salax #580 Talán, mert nincs fönt a deer hunter?
Ellenőrizd az elérési utat.
-
Easy Killer #579 megha föl akarom tenni az 1.2-es patch-et vagy a pálya készítöt folyamatosan azt irja ki hogy nincs fönt a deer hunter miért van??? -
Easy Killer #578 senki? -
Easy Killer #577 sziasztok abban tudna valaki segíteni hogy hja elvan exportálva valami a trophyból akkor az átrakható másnak a trophyjába is?ha igen akkor hogy??? -
#576 még nem, de szerintem túl sok gratulálólevelet kapnék, ezért nem is próbáltam... -
Salax #575 Jól fel kell öltözni :-)
Én is csináltam egy párat, olyan jó átlagosak lettek, semmi cicó.
Viszont amikor fel akartam rakni a BGl-re, nem sikerült. Azt próbálta már valaki?
(Mondjuk Pistike 007?)
-
#574 aha, én. :-) de sztem nem lett olyan jó, whitetailos, havas erdős vizes... p. -
Salax #573 Akkor általánosítsunk:
Csinált itt már valaki pályát?
-
#572 egy apró gond van ezzel:
hogy az Egészet az "Aquir:" után viszont Nekem mondtad ;) -
Salax #571 Jó, akkor te ne figyelj -
#570 nekem ne mond, ezeket én mondtam, eltévedtél :P -
Salax #569 Hali! Örülök, hogy rátok találtam. Egy jó éve én is indítottam az indexen egy hasonló topikot, "Deer Hunter (és társai)" címen, de nem nagyon dönget a dolog.
Aquir: Valóban lehet másra is lődőzni, de sok értelme nincs. Sőt! Azok között is van védett (szárnyas), és annak leterítése esetén ugyanúgy letilt arról a körről. De még az is gyanús, hogy a teljesítményed is leromlik (díjak etc.), gondolom fals lövésként értelmezi. -
#568 a 2006 sztem. Nagyon könnyű vele a játék, meg nem izgalmas, stb. Ja, meg én Ataris, vagyok, mert sztem a DH-nek jobb a grafikája. ja és :P pista -
#567 elavult, 2006 van :P ;) -
lachy #566 Duck Hunt 2005:P -
#565 például lőjünk kacsát? :P :)) -
#564 Mér nincs itt soha senki? valami jó témát kéne kitalálni! p.
-
#563 Csak egy tipp: (most találtam) http://coyotecreekcamp.com/ tök jó mapokat lehet róla leszedni, meg a ranglista is rajta van.
p. -
#562 DC++ %!!!! -
#561 valaki nem tud egy oldalt ahonan leleht tölteni ingyen aki tud pls mondaj meg nagyon kéne ! -
#560 Amikor belépsz a játékba, ba akkor állítsd be a kívánt pályát, meg évszakot, aztán utánna hostoljál! -
InFra #559 csácsá valaki mondja meg pls hogy, hogyha hostolok egy szervert akkor hogy tok pályát váltani? -
robb #558 HY!
Nem tudjátok hogy honnan lehet letölteni a játékhoz magyarositást????Jolenne ha valaki megmondaná!!!Köszi!! -
#557 optionsban beállíthatod hogy lőhess e más vadakra
A szarvas zsákmányok számát nem állíthatod, mindig 3-at szabad csak lőni
azonkívűl azt is mondom hogy akkor is illegális vagy és letilt a program, ha vízbe lövöd ki a szarvast!
ezeket kell kilőnöd, mást nem :)
2 buck, és Vagy 1 fawn Vagy 1 doe
vagyis összesen hármat szabad lőnöd, de az utolsó lehet doe is Vagy fawn is :) -
#556 Azt hogy csaltál vagy meghaladtad a limitet, és ki vagy tiltva :p
(=nem vehetsz fel szarvast) -
Headers #555 Nem tudja valaki hogy hogy lehet felvenni a szarvast miután lelőtted vagy a szarvát? Mert nekem a bag limitnél a 3 kocka ki van x-elve, amúgy az mit jelent?
-
InFra #554 nekem az 1 kéne
-
#553 nincsmit:) -
Szabi DEMON #552 Kössz szépen. :D -
#551 ja =) -
#550 Lál, ilyen is van? :o