3552
  • Pistike 007
    ok:)
  • FireCat
    Hú ez nekem bonyolulnak láccik :DDDD Majd holnap nekifogok ma már nincs hozzá elég ép agysejtem XD
  • Pistike 007
    Itt van egy link: http://blog.picaboy.com/20060625/bitcomet-070/
  • Pistike 007
    Izé, kell hozzá BitTorrent vagy valami kliens... Linket mingyárt keresek, de azt a google-ban is meg lehet találni. Aztán azzal a programmal megnyitod, és ha letöltötte, akkor a BitComet Downloads mappájában lévő (asszem ISO) fájlt a Nero-val vagy valami író progival (tök mindegy) kiírod CD-képfájlként, és kész is van.
  • FireCat
    Pisti, rámentem a linkre meg letöltöttem a torrentet vagy mit... Lehet hogy mégse azt kellett volna? Mert ha rákattintok az ikonra amit letöltöttem vele azt írja ki hogy válasszam ki a webes szolgáltatással vagy valami ilyesmi. Az ilyeneket nem értem... :SSS
  • LordMersey
    CustomLevels. Megvan. Thx!!
  • Pistike 007
    Vagyis a Levels mappába.
  • Pistike 007
    A Maps mappába.
  • LordMersey
    Üdv! Régen sokat nyomtam ( nyomtuk hálóban). Most megint elővettem, töltöttem le pályákat és nemtom hova kell bemásolni őket.....
  • Aquir
    milyen ugyanazokat?
  • Hassan B
    őőőő....de utána ugyanazokat adja be. vagy ez így van jól?
  • Aquir
    kilépsz - end hunting :)
  • Hassan B
    Sziasztok!

LEnne egy kérdésem. Amikor lelőttem az összes állatot ami a bag limit-en volt akkor hogy tudok továbblépni? Lehet, hogy hülye kérdés, de azért örülnék ha segítenétek. Előre is köszi...
  • Pistike 007
    Még abból az időből való amikor csak a parancsikont tettük fel a suliban a flopppira...
  • Visitor
    Megkövült mario :DDD
  • Pistike 007
    Találtam egy megkövült Máriót. Most azon tolom. Ja, meg Elasto Mania... Tömegnyomor... Egyébként voltam megint Bakonycsernyén fotózni-vadászni.
  • Visitor
    btw pistike mivel jáccaz mostanság?
  • Pistike 007
    :)
  • Visitor
    cerful vit varz
  • Pistike 007
    http://thepiratebay.org/tor/3243138/Deer_Hunter_2005-ELEGANCE
  • FireCat
    A teljes verziót hol lehet letölteni? Én nem találom sehol, csak a demot meg a 60 perces változatot
  • Pistike 007
    Szerintem előbb töltsd le a teljeset... Aztán http://www.coyotecreekcamp.com/
  • FireCat
    Hi! Új vagyok, gondolom észrevettétek XD Lehet hogy én vagyoka hülye, de most akkor mi a multi és honnan lehet pályákat meg ilyeneket letölteni? Nekem csak a demo van meg.
  • Visitor
    nem lehet.
  • mixcontrol
    Hogy lehet át álitan a deerhunter 2005 -őt hogy este lehesen vadászni?
  • punkers
    Leszedtem a DH 2005-öt.Már régen emgvolt csak 1 kis nosztalgiázás kedvéért leszedtem.
    Ha valaki akar multizni vegyen fel MSN -re
    MSN:[email protected]
  • Aquir
    nyugi, csak ez a topik mindig leül (észrevehetted) ò_ñ
  • Pistike 007
  • Aquir
    °puff° eltaláltam, eltaláltam!!!44 =)
  • Pistike 007
  • balazsm78
    Ez fura, kikapcsoltam a tűzfalat és ekkor elindult a setup. Na de még mindíg fennáll a kérdés, hogy miért nem engedi elindulni a tűzfal????
  • balazsm78
    Sziasztok. Van egy érdekes problémám. Korábban sikerült feltelepítenem a DH2005-öt és ment is szépen. De most, amikor elindítom a telepítőt ezzel a hibaüzenettel leáll.

"unable to execute file in the temporary directory. setup aborted. error 5"

Nem megy be az átmeneti könyvtrába -gondolom a setup file-. Ok de nem értem miért írja ezt. Léci segítsetek.
  • Pistike 007
    Most hogy mondod, egyszer nekem is megált, franc tudja miért...
  • ady001
    39 pontom van és nem ad többet. Eddig mindig adott, most megállt. Azt a fegyvert használom, amelyik 200 m-re visz, nem használok infratávcsövet.
  • Pistike 007
    És még mindig 0 pontod van? Nem tudom hogy ettől függ-e a dolog, de fejbe lövöd őket vagy szabályosan, infratávcső-féle cuccokkal vagy nem...
  • ady001
    Fel tudom venni, nem használok semmit.
  • Pistike 007
    Fel tudod venni a szarvast ha kinyírtad? ( Használsz csítet?=) )
  • ady001
    Sziasztok!
    nekem van egy olyan problémám,hogy hiába lövöm le az állatot nem ad pontot. Ha valaki tudja mi a baj, írja le! Köszi
  • Pistike 007
    megtörtént mondjuk még nem néztem meg h műxik-e
  • Aquir
    telepítsd újra :)