3552
-
#749 ok:) -
FireCat #748 Hú ez nekem bonyolulnak láccik :DDDD Majd holnap nekifogok ma már nincs hozzá elég ép agysejtem XD -
#747 Itt van egy link: http://blog.picaboy.com/20060625/bitcomet-070/ -
#746 Izé, kell hozzá BitTorrent vagy valami kliens... Linket mingyárt keresek, de azt a google-ban is meg lehet találni. Aztán azzal a programmal megnyitod, és ha letöltötte, akkor a BitComet Downloads mappájában lévő (asszem ISO) fájlt a Nero-val vagy valami író progival (tök mindegy) kiírod CD-képfájlként, és kész is van. -
FireCat #745 Pisti, rámentem a linkre meg letöltöttem a torrentet vagy mit... Lehet hogy mégse azt kellett volna? Mert ha rákattintok az ikonra amit letöltöttem vele azt írja ki hogy válasszam ki a webes szolgáltatással vagy valami ilyesmi. Az ilyeneket nem értem... :SSS -
LordMersey #744 CustomLevels. Megvan. Thx!! -
#743 Vagyis a Levels mappába. -
#742 A Maps mappába. -
LordMersey #741 Üdv! Régen sokat nyomtam ( nyomtuk hálóban). Most megint elővettem, töltöttem le pályákat és nemtom hova kell bemásolni őket..... -
#740 milyen ugyanazokat? -
#739 őőőő....de utána ugyanazokat adja be. vagy ez így van jól? -
#738 kilépsz - end hunting :) -
#737 Sziasztok!
LEnne egy kérdésem. Amikor lelőttem az összes állatot ami a bag limit-en volt akkor hogy tudok továbblépni? Lehet, hogy hülye kérdés, de azért örülnék ha segítenétek. Előre is köszi... -
#736 Még abból az időből való amikor csak a parancsikont tettük fel a suliban a flopppira... -
#735 Megkövült mario :DDD
-
#734 Találtam egy megkövült Máriót. Most azon tolom. Ja, meg Elasto Mania... Tömegnyomor... Egyébként voltam megint Bakonycsernyén fotózni-vadászni. -
#733 btw pistike mivel jáccaz mostanság? -
#732 :) -
#731 cerful vit varz -
#730 http://thepiratebay.org/tor/3243138/Deer_Hunter_2005-ELEGANCE -
FireCat #729 A teljes verziót hol lehet letölteni? Én nem találom sehol, csak a demot meg a 60 perces változatot -
#728 Szerintem előbb töltsd le a teljeset... Aztán http://www.coyotecreekcamp.com/
-
FireCat #727 Hi! Új vagyok, gondolom észrevettétek XD Lehet hogy én vagyoka hülye, de most akkor mi a multi és honnan lehet pályákat meg ilyeneket letölteni? Nekem csak a demo van meg. -
#726 nem lehet. -
mixcontrol #725 Hogy lehet át álitan a deerhunter 2005 -őt hogy este lehesen vadászni? -
punkers #724 Leszedtem a DH 2005-öt.Már régen emgvolt csak 1 kis nosztalgiázás kedvéért leszedtem.
Ha valaki akar multizni vegyen fel MSN -re
MSN:[email protected]
-
#723 nyugi, csak ez a topik mindig leül (észrevehetted) ò_ñ -
#722 -
#721 °puff° eltaláltam, eltaláltam!!!44 =) -
#720 -
#719 Ez fura, kikapcsoltam a tűzfalat és ekkor elindult a setup. Na de még mindíg fennáll a kérdés, hogy miért nem engedi elindulni a tűzfal???? -
#718 Sziasztok. Van egy érdekes problémám. Korábban sikerült feltelepítenem a DH2005-öt és ment is szépen. De most, amikor elindítom a telepítőt ezzel a hibaüzenettel leáll.
"unable to execute file in the temporary directory. setup aborted. error 5"
Nem megy be az átmeneti könyvtrába -gondolom a setup file-. Ok de nem értem miért írja ezt. Léci segítsetek. -
#717 Most hogy mondod, egyszer nekem is megált, franc tudja miért... -
ady001 #716 39 pontom van és nem ad többet. Eddig mindig adott, most megállt. Azt a fegyvert használom, amelyik 200 m-re visz, nem használok infratávcsövet. -
#715 És még mindig 0 pontod van? Nem tudom hogy ettől függ-e a dolog, de fejbe lövöd őket vagy szabályosan, infratávcső-féle cuccokkal vagy nem... -
ady001 #714 Fel tudom venni, nem használok semmit. -
#713 Fel tudod venni a szarvast ha kinyírtad? ( Használsz csítet?=) ) -
ady001 #712 Sziasztok!
nekem van egy olyan problémám,hogy hiába lövöm le az állatot nem ad pontot. Ha valaki tudja mi a baj, írja le! Köszi -
#711 megtörtént mondjuk még nem néztem meg h műxik-e -
#710 telepítsd újra :)