3552
-
FireCat #789 Ezek lemaradtak: -
FireCat #788 Jippíí, mostmár tényleg megy!! ^^ Éppen ausztráliázok :'D 1000 köszi, srácok -
FireCat #787 Kijött egy Deer Hunter 2005-ös ablak hogy install. Nah most hagyom az SG-t, megyek installozni XD -
FireCat #786 Mert né arra kattintottam és lehet, hogy sikerült :DD -
FireCat #785 Ok, de amikor rákattintok jobb klikkel az ikonra akkor van olyanom, hogy Device 0: [G] No media. Azon belül a Mount image-re kell kattintani? -
#784 akkor egyszerű!
az óra mellett ott az ikonja - jobb klikk / virtual cd/dvd.. / Device ..
és ezután kiválasztod a bin fájlt
-
FireCat #783 Most hülyének néztek, mi...? XD Nem csodálom. Egyébként megnéztem és már van Daemon toolsom -
#782 google it! -
#781 Virtuális meghajtó mond valamit? -
#780 Ajjaj -
FireCat #779 Visitor, bocsi amiért ennyire nehezen veszem a laot, de mi az a daemon tools?... :"D -
#778 Ez érdekes, nekem simán lejött... Persze Visitor segédletével... Azok a régi szép idők... -
#777 figy, átmeneti megoldás: töltsd le a daemon toolst, és mountold ^^ -
FireCat #776 Igen -
#775 Úgy is ha ki van jelölve hogy minden fájl? -
FireCat #774 Épp annál :'( -
#773 --CD-kép-- -
#772 CD-lép írásnál is? -
FireCat #771 Okés, megvan a BIN fájl... egc-dh05, igaz? Ezzel nem kell vmit csinálni? Mert a Nero Értelmezhetetlen fájl formátumnak fogja fel. -
#770 nem, amikor kibontottad kapsz asszem egy CUE és egy BIN fájlt - ebből a BIN-t kell kiírni. -
FireCat #769 Köszi Visitor, most töltöm :D Amikor kibontottam őket akkor az összeset ki kell írnom a CDre? -
#768 ha ez a winrar cucc nem jelenik meg, valószínűleg nincs telepítve a Winrar
ingyenesen letölthető innen. -
#767 -
FireCat #766 Csak a szokásosak... Megnyitás, küldés, kivágás, másolás, parancsikon létrehozása, törlés, átnevezés, tulajdonságok. Meg ellenőrzás panda antivirussal. -
#765 jobb klikkel?
miylen lehetőség van egyébként? -
FireCat #764 De az a gond hogyha rákattintok bármelyikre olyan lehetőség nincsen közöttük hogy kibontás o.O -
#763 ugy néz ki nem csomagoltad még kmi az arhivumot :D
ha van winrarod, egyszerű.. jobb klikk bármelyiken és kibontás.. -
FireCat #762 Kép nélkül nehéz, beilleszteni meg nemtudok -
FireCat #761 Nem is tizennyolc, 49 És így kép nélkül nemtudom körülírni. Az elsőnek az ikonján van egy monitor és előtte egy felkiáltójel, a többin meg vmi szamárfüles lap, amiben egy megnyitott mini ablak van, a megnyitott mini ablakokon belül még kis ikonok... Nah ezt jól megasszontam, de azért remélem érthető :DD -
#760 18 dolog? Mire gondolsz? -
FireCat #759 Igen, tényleg itt van :D Köszi. És e közül a 18 dolog közül most mit válasszak ki? Az összeset? -
#758 próbáld meg a megnyitóablakban kiválasztani azt hogy 'minden file', és akkor elvileg ott kell lennie. -
FireCat #757 Jajj, beléptem a Nero-ba, kiválasztottam felül a CD-t, aztán már nem tudom hogy jóra kattintottam-e... A 'Másolás és Mentés'-ben a CD/DVD-kép lemezre mentésére kattintottam... Ott meg bementem a Program Files-ba azon belül meg BitCometbe és aDonwloadsba aztán a Deer Hunter 2005-re, megnyitottam de nincs benne semmi... -
FireCat #756 Nah, most jött le nekem is :D Jobb félni mint megijedni, aztán ott a kellemes csalódás XD szal, most letöltöttem, akkor megpróbálom kiírni... XD -
#755 nekem lejött 2 óra alatt, szal nem kell félni :D
ha kész a letöltés, kiírja -
FireCat #754 Jah, még vmi. Én ezen annyira nem tudok kiigazodni :"DD Honnan fogom tudni hogy kész a letöltés? A hátralevő idő elvileg 06:49:59... :o -
FireCat #753 Rendben, én most elindítottam a letöltést, de... 1-2 nap?! Ez a letöltés megy akkor is, hogyha gép nincs bekapcsolva? Mert hogy egy-kér napig egyfolytában menjen a gép, na azt anyu sose fogja engedni <:| -
#752 Mondom mert el kell mennem: Ha lejött, és a program már a feltöltést végzi, akkor a programfiles/bitcomat/downloads mappában találsz egy file-t. Megnyitod a Nero-t vagy valami CD író programot, és ott kiválasztod hogy CD kép írása. Ott kérni fog majd egy file-t. Na, oda nyitsd meg a letöltött file-t, és írd meg a CD-t. Ha minden flottul ment akkor ha berakod a CD-t akkor kijön a DH25 telepítője. Onnan már egyszerű :) -
#751 Na. Megnyitod a BitCometet. Nem tudom hogy magyar nyelvű vagy angol, mind1. Fájl-Megnyitás- és megkeresed azt a fájlt amit letöltöttél. Elindítod a start gombal, és vársz, vársz, vársz... Tedd le kicsibe a BitCometet, és menj el focizni, a sebbeségtől függően kb 1-2 nap alatt jön le. Ha lejött akkor írj. -
FireCat #750 Na figyuzz, tudom hogy nehéz a felfogásom, de akkor most mi van...? :| Letöltöttem ezt a.... BitComet-et... Itt tartok :"D Hol is lesz az a donwloads mappa? DVDre írjam majd ki vagy sima CDre? Bocs ha fárasztalak de most először csinálok ilyesmit :DDD