3552
  • FireCat
    Ezek lemaradtak:
  • FireCat
    Jippíí, mostmár tényleg megy!! ^^ Éppen ausztráliázok :'D 1000 köszi, srácok
  • FireCat
    Kijött egy Deer Hunter 2005-ös ablak hogy install. Nah most hagyom az SG-t, megyek installozni XD
  • FireCat
    Mert né arra kattintottam és lehet, hogy sikerült :DD
  • FireCat
    Ok, de amikor rákattintok jobb klikkel az ikonra akkor van olyanom, hogy Device 0: [G] No media. Azon belül a Mount image-re kell kattintani?
  • Visitor
    akkor egyszerű!
    az óra mellett ott az ikonja - jobb klikk / virtual cd/dvd.. / Device ..
    és ezután kiválasztod a bin fájlt
  • FireCat
    Most hülyének néztek, mi...? XD Nem csodálom. Egyébként megnéztem és már van Daemon toolsom
  • Visitor
    google it!
  • Pistike 007
    Virtuális meghajtó mond valamit?
  • Pistike 007
    Ajjaj
  • FireCat
    Visitor, bocsi amiért ennyire nehezen veszem a laot, de mi az a daemon tools?... :"D
  • Pistike 007
    Ez érdekes, nekem simán lejött... Persze Visitor segédletével... Azok a régi szép idők...
  • Visitor
    figy, átmeneti megoldás: töltsd le a daemon toolst, és mountold ^^
  • FireCat
    Igen
  • Pistike 007
    Úgy is ha ki van jelölve hogy minden fájl?
  • FireCat
    Épp annál :'(
  • Pistike 007
    --CD-kép--
  • Pistike 007
    CD-lép írásnál is?
  • FireCat
    Okés, megvan a BIN fájl... egc-dh05, igaz? Ezzel nem kell vmit csinálni? Mert a Nero Értelmezhetetlen fájl formátumnak fogja fel.
  • Visitor
    nem, amikor kibontottad kapsz asszem egy CUE és egy BIN fájlt - ebből a BIN-t kell kiírni.
  • FireCat
    Köszi Visitor, most töltöm :D Amikor kibontottam őket akkor az összeset ki kell írnom a CDre?
  • Visitor
    ha ez a winrar cucc nem jelenik meg, valószínűleg nincs telepítve a Winrar
    ingyenesen letölthető innen.
  • Visitor
  • FireCat
    Csak a szokásosak... Megnyitás, küldés, kivágás, másolás, parancsikon létrehozása, törlés, átnevezés, tulajdonságok. Meg ellenőrzás panda antivirussal.
  • Visitor
    jobb klikkel?
    miylen lehetőség van egyébként?
  • FireCat
    De az a gond hogyha rákattintok bármelyikre olyan lehetőség nincsen közöttük hogy kibontás o.O
  • Visitor
    ugy néz ki nem csomagoltad még kmi az arhivumot :D
    ha van winrarod, egyszerű.. jobb klikk bármelyiken és kibontás..
  • FireCat
    Kép nélkül nehéz, beilleszteni meg nemtudok
  • FireCat
    Nem is tizennyolc, 49 És így kép nélkül nemtudom körülírni. Az elsőnek az ikonján van egy monitor és előtte egy felkiáltójel, a többin meg vmi szamárfüles lap, amiben egy megnyitott mini ablak van, a megnyitott mini ablakokon belül még kis ikonok... Nah ezt jól megasszontam, de azért remélem érthető :DD
  • Pistike 007
    18 dolog? Mire gondolsz?
  • FireCat
    Igen, tényleg itt van :D Köszi. És e közül a 18 dolog közül most mit válasszak ki? Az összeset?
  • Pistike 007
    próbáld meg a megnyitóablakban kiválasztani azt hogy 'minden file', és akkor elvileg ott kell lennie.
  • FireCat
    Jajj, beléptem a Nero-ba, kiválasztottam felül a CD-t, aztán már nem tudom hogy jóra kattintottam-e... A 'Másolás és Mentés'-ben a CD/DVD-kép lemezre mentésére kattintottam... Ott meg bementem a Program Files-ba azon belül meg BitCometbe és aDonwloadsba aztán a Deer Hunter 2005-re, megnyitottam de nincs benne semmi...
  • FireCat
    Nah, most jött le nekem is :D Jobb félni mint megijedni, aztán ott a kellemes csalódás XD szal, most letöltöttem, akkor megpróbálom kiírni... XD
  • Visitor
    nekem lejött 2 óra alatt, szal nem kell félni :D
    ha kész a letöltés, kiírja
  • FireCat
    Jah, még vmi. Én ezen annyira nem tudok kiigazodni :"DD Honnan fogom tudni hogy kész a letöltés? A hátralevő idő elvileg 06:49:59... :o
  • FireCat
    Rendben, én most elindítottam a letöltést, de... 1-2 nap?! Ez a letöltés megy akkor is, hogyha gép nincs bekapcsolva? Mert hogy egy-kér napig egyfolytában menjen a gép, na azt anyu sose fogja engedni <:|
  • Pistike 007
    Mondom mert el kell mennem: Ha lejött, és a program már a feltöltést végzi, akkor a programfiles/bitcomat/downloads mappában találsz egy file-t. Megnyitod a Nero-t vagy valami CD író programot, és ott kiválasztod hogy CD kép írása. Ott kérni fog majd egy file-t. Na, oda nyitsd meg a letöltött file-t, és írd meg a CD-t. Ha minden flottul ment akkor ha berakod a CD-t akkor kijön a DH25 telepítője. Onnan már egyszerű :)
  • Pistike 007
    Na. Megnyitod a BitCometet. Nem tudom hogy magyar nyelvű vagy angol, mind1. Fájl-Megnyitás- és megkeresed azt a fájlt amit letöltöttél. Elindítod a start gombal, és vársz, vársz, vársz... Tedd le kicsibe a BitCometet, és menj el focizni, a sebbeségtől függően kb 1-2 nap alatt jön le. Ha lejött akkor írj.
  • FireCat
    Na figyuzz, tudom hogy nehéz a felfogásom, de akkor most mi van...? :| Letöltöttem ezt a.... BitComet-et... Itt tartok :"D Hol is lesz az a donwloads mappa? DVDre írjam majd ki vagy sima CDre? Bocs ha fárasztalak de most először csinálok ilyesmit :DDD