3552
  • Pistike 007
    Persze hogy most fosik be a game... Figy: Betölti az adott pályát, és amint megvan kilép a főmenübe és kiírja: "Internal error, must view a log files." És le kell OK-ézni.
  • Pistike 007
    ÉS ÉN??
  • Kopi Papa
    én benne vagyok :)
  • Visitor
    ja, ha megtalálom a CDt feltelepjtem, és mehetünk 3asban
  • Kopi Papa
    :) én csak nagy unalmamban előszedtem a gémet... vagyis még nincs itt, haverral szedettem elő :D. ha valakinek van/lesz kedve multizni, szóljon. msn: [email protected]
  • Pistike 007
    Látom Te is örülsz!
  • Aquir
    :D
  • Pistike 007
    WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Valaki írt!! Asszem Cabela's nemtom mi... srácok? (Big Game Hunter?)
  • Kopi Papa
    Hi!

Tolja még valaki a gémet?
    Vagy meg tudja nekem mondani valaki a legújabb vadászos játék nevét?
    Köszi!
  • Pistike 007
    freeride-os vagy street vagy dirt... de má asszem nem kell
  • Aquir
    milyen bicó? :)
  • Pistike 007
    (a bicót még mindig keresem)
  • Aquir
    =)
  • Pistike 007
  • Pistike 007
    na jó akkor mondok témát: nem tud valaki véletlenül egy eladó DH binyót? köszíí...
  • Pistike 007
    mondjuk...
  • Aquir
    csináljunk szarvaslövő klánt!
  • Aquir
    mert mit meséljünk? :D

"Egyszer csak mentem, tele volt minden fákkal, amikor... egyszercsak.. IGEN, OTT VOLT a SZARVAS, és akkor felment a pulzusom, de eltakarta egy fa, eloldalaztam majdnem elrohant amikorcsak DURR, és megvolt =)"

vagy mit meséljünk? :D
  • Pistike 007
    Csak vicc volt.
  • Visitor
    attól még nem kell bezárni

• Pistike 007
    nehogymár... valaki zárja már be azt a topicot.. senki sem játszik már vele???
  • Pistike 007
    Hát, hamarabb meg lehet unni mint a DH-t... Most próbálom ki az Outdoor Adventures-t, de hát má' megin' Cabela...
  • Visitor
    az egy kakisajt
  • Pistike 007
    Megin a Hunting Unlimited 3-mal nyomom... Sztem jobb mint a DH25! Aki nem próbálta, próbálja ki! ( huh:) ) Ha egyáltalán valaki elolvassa...
  • Pistike 007
    nekem is laptopom van, egy cuki kis format C segített mindezen... most szedtem le pályákat, már van olyan 46 db...
  • Aquir
    akadozik egy kicsit a laptopon, meg mostanba internetem sincs
  • Pistike 007
    Most nem azért, de mindenki megmondhatja nyugodtan hogy már több hónapja nem játszott a DH-el:)Hogy ennyire a levegőbe lójon a topik... :) mind1, én asszem felrakom újból, mert már hiámyzik...
  • Pistike 007
    az hát! most mondjam azt hogy támadás? :)
  • Prazlee
    Mi a **** baja van a vadász-szimulátorral? igenis yó a gém! ne sértegessék, ő meg csak jáccon a "piréccel"!
  • Pistike 007
    Figyi, ezt a beszólást találtam egy fórumon: "Jesszusom! Vadász szimulátor! EKKORA GYÖKÉRSÉGET! És veszik a marhák, ez a legszebb benne! :) Egyébként Shifty fiam, ott hever a listában egy PIRATES! című játék is, ami elég nagy gáz, hogy nem érdekel téged!" Erről ennyit :) pisti
  • Pistike 007
    nem. (én)
  • Prazlee
    nem tudtok esetleg egy magyar DH-s honlapot?
  • Prazlee
    köszi szépen!
  • Salax
    Találsz mindenféle leírást a

http://www.biggamelodge.com/bgl//modules.php?name=Forums

-on.
  • Prazlee
    értettem a málysztrók kifejezésedet!

kösz a segítséget!
  • Pistike 007
    málysztrók=többi sg-s díres ;)
  • Pistike 007
    Szia :)! Hát szerintem mindenkiben megfogalmazódott a kérdés... Elmagyarázni eléggé nehéz, én is próbálgattam, aztán ( 1x :) ) sikerült. Azóta meg sem próbálam. =nem tom talán a málysztrók pista
  • Prazlee
    Hogyan kell használni a Level Editort???
    Nekem csak az AspenSettings jön be, a többi nem és a képernyőn egy nagy feketeség látható:((
    valaki segítsen nekem abban,hogy hogyan lehet talajt meg mindent megcsinálni!
    Köszi
  • Pistike 007
    Asszem magyarosítás még nincs, de rengeteg magyar fórum van. Hát honlap... Magyart nemtok, esetleg másvalaki? Jó a www.biggamelodge.com és a www.coyotecreekcamp.com is, csak az angol. pista
  • quarkmaster
    Sziasztok!

Van már a gaméhoz magyarítás, esetleg magyar tutorial?
    Esetleg létezik-e magyar site, ami a játékkal foglalkozik?

Köszi