3552
-
#709 Persze hogy most fosik be a game... Figy: Betölti az adott pályát, és amint megvan kilép a főmenübe és kiírja: "Internal error, must view a log files." És le kell OK-ézni. -
#708 ÉS ÉN?? -
Kopi Papa #707 én benne vagyok :) -
#706 ja, ha megtalálom a CDt feltelepjtem, és mehetünk 3asban -
Kopi Papa #705 :) én csak nagy unalmamban előszedtem a gémet... vagyis még nincs itt, haverral szedettem elő :D. ha valakinek van/lesz kedve multizni, szóljon. msn: [email protected] -
#704 Látom Te is örülsz! -
#703 :D -
#702 WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Valaki írt!! Asszem Cabela's nemtom mi... srácok? (Big Game Hunter?) -
Kopi Papa #701 Hi!
Tolja még valaki a gémet?
Vagy meg tudja nekem mondani valaki a legújabb vadászos játék nevét?
Köszi! -
#700 freeride-os vagy street vagy dirt... de má asszem nem kell -
#699 milyen bicó? :) -
#698 (a bicót még mindig keresem) -
#697 =) -
#696 -
#695 na jó akkor mondok témát: nem tud valaki véletlenül egy eladó DH binyót? köszíí... -
#694 mondjuk... -
#693 csináljunk szarvaslövő klánt! -
#692 mert mit meséljünk? :D
"Egyszer csak mentem, tele volt minden fákkal, amikor... egyszercsak.. IGEN, OTT VOLT a SZARVAS, és akkor felment a pulzusom, de eltakarta egy fa, eloldalaztam majdnem elrohant amikorcsak DURR, és megvolt =)"
vagy mit meséljünk? :D -
#691 Csak vicc volt. -
#690 attól még nem kell bezárni
-
#689 nehogymár... valaki zárja már be azt a topicot.. senki sem játszik már vele??? -
#688 Hát, hamarabb meg lehet unni mint a DH-t... Most próbálom ki az Outdoor Adventures-t, de hát má' megin' Cabela... -
#687 az egy kakisajt -
#686 Megin a Hunting Unlimited 3-mal nyomom... Sztem jobb mint a DH25! Aki nem próbálta, próbálja ki! ( huh:) ) Ha egyáltalán valaki elolvassa... -
#685 nekem is laptopom van, egy cuki kis format C segített mindezen... most szedtem le pályákat, már van olyan 46 db... -
#684 akadozik egy kicsit a laptopon, meg mostanba internetem sincs -
#683 Most nem azért, de mindenki megmondhatja nyugodtan hogy már több hónapja nem játszott a DH-el:)Hogy ennyire a levegőbe lójon a topik... :) mind1, én asszem felrakom újból, mert már hiámyzik... -
#682 az hát! most mondjam azt hogy támadás? :) -
#681 Mi a **** baja van a vadász-szimulátorral? igenis yó a gém! ne sértegessék, ő meg csak jáccon a "piréccel"! -
#680 Figyi, ezt a beszólást találtam egy fórumon: "Jesszusom! Vadász szimulátor! EKKORA GYÖKÉRSÉGET! És veszik a marhák, ez a legszebb benne! :) Egyébként Shifty fiam, ott hever a listában egy PIRATES! című játék is, ami elég nagy gáz, hogy nem érdekel téged!" Erről ennyit :) pisti
-
#679 nem. (én)
-
#678 nem tudtok esetleg egy magyar DH-s honlapot? -
#677 köszi szépen! -
Salax #676 Találsz mindenféle leírást a
http://www.biggamelodge.com/bgl//modules.php?name=Forums
-on. -
#675 értettem a málysztrók kifejezésedet!
kösz a segítséget! -
#674 málysztrók=többi sg-s díres ;) -
#673 Szia :)! Hát szerintem mindenkiben megfogalmazódott a kérdés... Elmagyarázni eléggé nehéz, én is próbálgattam, aztán ( 1x :) ) sikerült. Azóta meg sem próbálam. =nem tom talán a málysztrók pista -
#672 Hogyan kell használni a Level Editort???
Nekem csak az AspenSettings jön be, a többi nem és a képernyőn egy nagy feketeség látható:((
valaki segítsen nekem abban,hogy hogyan lehet talajt meg mindent megcsinálni!
Köszi -
#671 Asszem magyarosítás még nincs, de rengeteg magyar fórum van. Hát honlap... Magyart nemtok, esetleg másvalaki? Jó a www.biggamelodge.com és a www.coyotecreekcamp.com is, csak az angol. pista -
quarkmaster #670 Sziasztok!
Van már a gaméhoz magyarítás, esetleg magyar tutorial?
Esetleg létezik-e magyar site, ami a játékkal foglalkozik?
Köszi