5017
Japán
Hint: kis karbantartás kéne...
Linkek nyelvtanuláshoz: [ Japán pelcek ] [ Lang-8 ] [ saját oldal Frissítve: 2012.04.15. | blog ]
Hasznos programok: [ Z-Kanji ] [ Wakan ] [ Anki | SG topik ]
Hasznos oldalak: [ Hiragana Megane ] [ japán tv-k ]
Lányok: [ (nem csak) Pucér ázsiai lányok ] [ Ázsiaicsaj topik ]
Poén: [ engRish | Engrish Funny ]
Hint: kis karbantartás kéne...
Linkek nyelvtanuláshoz: [ Japán pelcek ] [ Lang-8 ] [ saját oldal Frissítve: 2012.04.15. | blog ]
Hasznos programok: [ Z-Kanji ] [ Wakan ] [ Anki | SG topik ]
Hasznos oldalak: [ Hiragana Megane ] [ japán tv-k ]
Lányok: [ (nem csak) Pucér ázsiai lányok ] [ Ázsiaicsaj topik ]
Poén: [ engRish | Engrish Funny ]
-
#930 Majdnem :) Az tény, hogy a hegy rajta figyel.
Azt azért eláruljam, milyen lötyi van benne? -
#929 tej, vagy hegyi patak vize :D? -
Kolega kiment 2 vagy 4 évre japánba, és küldött képet.
Namiez? ;) -
Nuki #927 csak azért mert olyan diktafon van itthon ami egyből mp3-ba vesz fel... -
#926 és melyikőtök tud japánul?:) -
#925 Nem, nem tudja. -
#924 leszedni a hanganyagot. Tudod, Grabbelés -
Nuki #923 remélem :D köszi ^^ -
_Vegeta_ #922 Boven nem keso meg! (Gitar) -
Nuki #921 legrabbelni? -
#920 háááát.... Legrabbelni, meg mp3-ba tömöríteni... Nem is tudom... (kéretik megvenni >:) ) -
Nuki #919 nálam egyetem az alap, az alá nem akarom és nem is szabad vinnem ezzel a szakmával XD [vegyészet]
én még japán nyelv mellett vagy más nyelvet akarnék, vagy elektromos gitáron tanulni(tudom hogy ahhoz már idős vagyok elkezdeni de ez nem zavar:)
[többet nem írok felesleges dolgokat ide sry:] -
Slan #918 Ez elvileg nálam is úgy volt, hogy amint megvan az érettségi, rögtön befizetem.
De nem tudok addig várni
A másik meg, hogy érettségi után ott a fősuli (legalább is remélem) és az legalább ilyen jó alibi lenne -
Nuki #917 énis pont ezt az alibit találtam magamnak hogy csak jövőre kezdjek el tanulni komolyan Japánt vagy valami más dolgot :DDD -
Slan #916 Én pedig elméletileg ebben az évben érettségizem.
és nem akarom magamat túlterhelni
És a hanganyag? Azt is feltöltöd?
Nem magam miatt kérdezem, mert én elhatároztam, hogy befizetem, de a többieknek biztos hasznos lenne. -
#915 lusta disznó vagyok -> 20 hónapost csinálom ;) -
_Vegeta_ #914 Johogy van rá igeny!
Nagyon megkoszonnenk faradozasaid! :) -
Slan #913 Köszi a választ.
Láttam az elo honlapján, hogy lehet két féle tanulási sebesség közül választani.
Az 'A' 10 hónapos és a 'B' 20 hónapos. az anyag ugyan az, csak egy hónapban nem 2, hanem 4 leckét küldenek. Nekem bőven elég a 20 hónapos nem sietek sehova. (csak japánba)
Te melyiket csinálod?
Mostmár egyre biztosabb, hogy a hétvégén kitöltöm azt a jelentkezési lapot. -
Nuki #912 részemről van igény, és szerintem nem vagyok egyedül, és szerintem nagyon megköszönnénk ha megtennéd :D -
#911 A japán házikat kizárólag postai úton lehet visszajuttatni, ehhez mellékelnek egy darab házifeladat papírt (az azonosításhoz kitöltendő rublikák felét előre is beírhatták volna, ha már úgyis szerepel a lap más helyein ), illetve két darab borítékot. A házi megküldésekor a borítékra kell egy darab 52Ft-os bélyeg, illetve egy darab saját magadnak megcímzett és felbélyegzett boríték. A tanerő kijavítja, a lap szélén megjegyzéseket fűz hozzá, majd visszaküldi. Elvileg, mert jövő hét előtt nem fogom elküldeni az első házimat :D
A házikat tetszőleges időközönként lehet küldeni, amíg fizetsz, addig a nyakadba sózzák a könyveket :) Egyre kell a japán esetén figyelni: tárgy hó 5-ig fizess be, mert 10-én zárják a számlákat, és ha addig nem érkezik meg a pénz átutalással vagy a mellékelt csekken, akkor köv. hóban duplát számláznak (persze, ha addig befizetted, fel kell hívni őket, és küldenek jó csekket)
Ha lesz rá igény, akkor vacak minőségben mindig kirakom az aktuális tananyagot, egyedül a javításokat csinálom meg úgy, hogy jól olvashatóak legyenek :) (az anyagot meg azért szkennelném, hogy a hiba helye könnyen azonosítható legyen, de a minőség kicsit olvashatatlan lesz ;) ) -
Slan #910 Ebben már a házi feladat is benne van? és ha igen, akkor azt hogyan juttatod vissza? e-mail,vagy hagyományos postai?
Azért kérdezem, mert valószínű, hogy én is jelentkezni fogok legkésőbb a jövő hét végén.
Az én szobám meg zöldalma -
#909 őőőő.... Dugig van hibával, bár inkább következetlenséggel. Ezt jól meg is írom nekik ;) Attól még én folytatom, mert a hibákból is lehet tanulni.
Majd ha használható lesz a szobám, referálok. -
_Vegeta_ #908 Az enyem barackvirag. ^^ -
#907 lol :) az én szobám is kék volt^^ most téglavörös -
#906 Aha.Milyen?Megéri még 1et venni? -
_Vegeta_ #905 Miert nem fox egy vodor festeket azt raonteni a falra. Gyors es mutatos lesz a vegeredmeny is! :D -
#904 PLUS-ban? :) (tőlünk :P )
Nálam egyébként lesz jó kis fűrészporos tapetta, szép kékekkel lemázolva
már ha ma időben hazaérek, és nem barbierózsaszín lesz kikeverve -
Nuki #903 az túl nyihogós :D
jóvan, maradhat a magyar =:) -
_Vegeta_ #902 Akkor miert a magyar nyelvet hasznaljuk?
Let's talk in nyihongo nyelv. :D -
Nuki #901 ez japán tápig, nem magyar XD -
_Vegeta_ #900 Tudnák? Inkabb TudnÉk! :D -
Nuki #899 én nem véletlen :D
ha tudnék akkor énis, simááán :D akkora már szerintem az élményeket írtam volna le milyen ott dolgoozni XD -
Slan #898 Ilyet én is kaptam, mert vééletlenül én is beraktam a beszélt nyelvek közé a japánt
és talán még érdekelne is, ha tényleg tudnák legalább középszinten beszélni -
#897 Vettünk vmi Mr Yuan os sushit.Ismeri vki?Boltból vettük,fagyasztott még nem ettem belőle. -
Nuki #896 szobafestés nálam annyiban áll hogy a fehér részen a taperolt részeket újramázolom :D -
#895 bocs, muszály :) (uszály) [szimplán hülye] -
#894 Mi vagy 3 hete végeztünk vele, már minden bajom volt :) se gép se net se semmi.
Muszáj voltam emberekkel is érintkezni :) -
_Vegeta_ #893 Az jo móka. Jo munkat! ;) -
#892 Sajnos nem. Szobafestés :S -
_Vegeta_ #891 Mész japanba mi? Piszok! :D