5017
Japán
Hint: kis karbantartás kéne...
Linkek nyelvtanuláshoz: [ Japán pelcek ] [ Lang-8 ] [ saját oldal Frissítve: 2012.04.15. | blog ]
Hasznos programok: [ Z-Kanji ] [ Wakan ] [ Anki | SG topik ]
Hasznos oldalak: [ Hiragana Megane ] [ japán tv-k ]
Lányok: [ (nem csak) Pucér ázsiai lányok ] [ Ázsiaicsaj topik ]
Poén: [ engRish | Engrish Funny ]
Hint: kis karbantartás kéne...
Linkek nyelvtanuláshoz: [ Japán pelcek ] [ Lang-8 ] [ saját oldal Frissítve: 2012.04.15. | blog ]
Hasznos programok: [ Z-Kanji ] [ Wakan ] [ Anki | SG topik ]
Hasznos oldalak: [ Hiragana Megane ] [ japán tv-k ]
Lányok: [ (nem csak) Pucér ázsiai lányok ] [ Ázsiaicsaj topik ]
Poén: [ engRish | Engrish Funny ]
-
Nuki #850 hai:) -
_Vegeta_ #849 Nemtom még hogy lesz pontosan, de holnap este megirom. Mert holnap delutan lesz a megbeszeles. -
Nuki #848 jaaaa :D
csak is simán a kiejtést fogjátok írni vajon?:) végülis az is jóó, nem akarod felvenni diktafonra mp3-ban és feltenni? XD -
_Vegeta_ #847 Nemhiszem hogy megtanulnak irni 9oraban. :DD
Max azokat a mondatokat amit veszunk. -
Nuki #846 a nagy követelményhez azért az írás ismerete is hozzátartozik ami azért nem egyszerü mulatság :) -
_Vegeta_ #845 Idezet kovetkezik.
"More information for the course:
The students who attend to the lesssons will study through the communicative method with the functional approach,
Session 1-5
Get some idea about Japanese language and culture.
Basic conversation with greetings. - Let's make friends!
Self-introduction.
Session 6-8
Let's try! Japanese cultural activities.
Origami, calligrapy.
Basic conversation including typical question forms. - Time, location, number
Session 9-11
Let's try! Japanese cultural activities.
Japanese tea, write a greeting card in Japanese. If the student wish to send a greeting card to Japan, he/shi should pay for a stamp.(190-210Ft)
Basic conversation in situations. - Shopping, order, requests.
See you soon in the class!!
Yoshizawa Sachiyo"
Ez lesz a elvileg a nagy kovetelmeny. :) -
_Vegeta_ #844 :) -
#843 Pont azért. -
Nuki #842 jaaa pedig olyan nehéz lehetett volna kitalálni XD -
#841 Nem kunszt szvsz. Belebököd a pálcát, majd körberágod -
#840 Madártejet? Jóhogy nem mindjárt húslevest XD
De nehogy már van saját személyid, aztán egy tojást nem tudsz kisütni! Esetleg gyakorolj rósejbnin, azt könnyű megfogni :) -
#839 Szilvásgombóc pálcikákkal! \m/ -
Nuki #838 vagy akár nokedlit? :D
hátö legutoljára madártejet tanultam meg magamtól 'főzni' azt tudok enni vele? :o
:D -
#837 Vaze, üss össze egy rántottát, vagy ánkül bensz féle édessavanyúval, kockára vágott hússal küldjál meg egy kis rizst a ragacsosabb fajtából!
Fogod enni, mint kacsa a nokedlit ;) -
_Vegeta_ #836 En tesztafeleket meg rizses cuccokat (meg rament :DDD) eszek vele es nagyon teccik. Bar kicsit ugyetlenkedek hébe-hoba.
Nuki: Foiskola. -
Nuki #835 én egyenlőre könyvjelzőnek használom őket, nem találtam olyat amit ezzel ehetnék egyenlőre :D -
Nuki #834 f? -
#833 :)))))
Egyébként sztem egészen könnyen elsajátítható ez a "művészet", legalábbis rengeteg barátom azt mondja hogy ő perfektül használja a pálcikákat (mondjuk nem tudom h ebből mennyi igaz :))). De tényleg nem nehéz, egy kis gyakorlással mindenki megtanulhatja. -
#832 [egy paprikás rántottával később]
Az időnként beállni készülő merevgörcsöktől eltekintve egész jó volt pálcával enni :) Kötelezővé tenném az általános iskolás kölköknek a megtanulását, biztos kevesebb ínhüvelygyulladásos nép lenne később. Szerintem legalábbis. -
#831 Vettem "botokat", majd elmesélem, milyen a szálkás rántotta :) -
_Vegeta_ #830 Nyiregyhazi F. :( -
Nuki #829 kinn a fórum-résznél ^^ -
#828 Katalány, kénytelen leszel képet berakni magadról ;)
Ha más nem, küldd el a Fórumozók fényképalbumába (mittommárholvanhozzájatotyik) -
Nuki #827 dejó :D hova jársz? :P -
Nuki #826 éniskérekszééééépeeen:D
adok cserébe ha ettől függ:DD -
_Vegeta_ #825 Hehe fosulin sikerult felvennem a japan nyelv es kultura c targyat. ^^ -
#824 Priviben link? :P -
katalány #823 Na ne má...mit szól az anyukám, rögtön meglátná otthonról, hogy én itt... -
katalány #822 Nem is fogsz elhízni... -
#821 Képet! :P -
Slan #820 Én már augusztus eleje óta rendszeresen pálcikával eszem.
Eleinte nekem is fárasztó volt egy idő után, de ha rendszeresen használjuk akkor nem lesz ezzel gond.
Most pedig már a makarónitól kezdve mindent azzal eszek, kivéve talán a levest :D
-
katalány #819 Egyébként nekem is ilyen szemem van, mondjuk nem ennyire, de már mások is mondták, hogy úgy nézek ki mint egy japán lány. Időnként rámjön az utánzás a tükörben szoktam gyakorolni és nem olyan régen arra jöttem rá, hogy minél felhúzom a szemöldököm, kisebb résen látok, akkor felnagyitja a tárgyakat, a betűket..stb. Ezért látnak olyan jól a japánok. Mi csak azt gondoljuk, hogy alig látnak, csak próbáljátok ki. -
Nuki #818 :DD -
#817 Azért milyen tornyot kikapott már a dobozból XD -
Nuki #816 [imádja garfieldt] -
_Vegeta_ #815 Nekunk van itthon palcika mindig. ^^ -
#814 Garfield is tud pálcikával enni:
- Egy kis Foo Young tojást, Garfield?
- Jöhet!
- Mit szólsz egy kis Moo Goo Gai húshoz?
- Tudjátok mit szeretek a kínai kajában?
- Legalább olyan jó kimondani, mint megenni.
- Még nem igazán vagy a pálcikák mestere, mi, Garfield?
- A mestere? Nem...
- Tökéletes művelője? Igen.
- Tudom, hogy szereted a kínai kaját Garfield, de csodálkozom, hogy képes voltál megenni a polipot.
- A polipot?
*Köhög!*Fullad!*Krahács!*
- Igazából nem is volt olyan rossz.
- Ide azzal a szerencsesütivel!
Óvakodj a PLACCStól!
*Placcs!
-
Nuki #813 loál :D http://www.metacafe.com/watch/165925/crazy_japanese_port_o_potty_prank/ -
Nuki #812 jó az evőpálcika páros fegyver tudom, de akkor nem lenne egyszerübb 1-el? :) -
#811 Ha így fogod, max az ételne tudod szúrni a pálcikákat, amit halotti toron szokás.