Élet víz nélkül?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy megértem Janeket, mindent lehet más dimenzióból nézni és ez nem biztos hogy rossz. Persze érthetõ a ragaszkodás is a tudományos alapokhoz, mert kell valamihez, másképp nem megy, és azért ez elég sok hasznos meg kézzelfogható dolgot hozott 😊
(Igen, rám irányuló flame megelõzése érdekében közlöm, hogy nem vetem meg a jó fantasztikus filmeket, de a "fantázia" nem innen ered)
Egyébként, ha valóban meg (tudják és/vagy lehet) csinálni, nyílván olyan körülmények közt, és olyan méretben, hogy az "ne szabadulhasson el", legalábbis remélhetõleg. 😊
A ciklusos univerzum meg valóban jó alternatívának tûnik, ha csak fel nem dobom az alap kérdést, hogy hogyan keletkezett az elsõ, ami késõbb zsugorodott, majd újra terítette lapjait. 😊 Vagy volt-e elsõ egyáltalán. 😊 Nyílván, ha második volt, akkor elsõ is. De ezt nehéz megmagyarázni és fõleg felfogni... 😊
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Azt meg már lentebb írtam, hogy a dolgok jelen állása szerint nincs sok értelme belefogni egy ekkora projektbe (vagy akár folytatni azt), mert sokkal sürgetõbb problémák vannak ennél a nyakunkon, amit ha nem sikerül idõben megoldani, akkor hiábavaló volt az a sok évnyi kutatás.
egyébként meg a tudomány pontosan az "elérhetetlennek tûnõ dolgok" vizsgálata jelenti...a "Kvázi elérhetõ célokat kell kitûzni"
az inkább a fejlesztésre igaz, azt viszont csak akkor lehet ha megvannak a tudományos alapok pl: hogy fejelsszünk antigravitációs hajtómûvet mikor az elméleteink szerint nem is igazán lehetséges?<#violent>#violent><#duhos2>#duhos2>
Fölhínám a figyelmedet arra, hogy Kolombusz Indiába szeretett volna eljutni, és megtalálta Amerikát, ezenkivül rengeteg olyan dolog van ami egészen másnak készült, mégis teljesen más de hasznos dolog sült ki belõle. Hagy próbálkozzanak csak, valami mindenfélaképen ki fog belõle sülni.
"az hogy nem tudjuk hogy kerüld oda az anyag"
Milyen anyag és hova, és fõleg mikor? Mert ugye most az õsrobbanás elõtti "idõrõl", "térrõl" és "anyagról" van szó, ami az elméleted szerint még ki sem alakult...
délután meg ha lesz idõm, akkor keresek linket, ahol utána lehet olvasni. ha nem lesz idõm, akkor csak köv hét
tudom, nehéz, én se nagyon (nagoyn nem) bírom felfogni, hogy mit jelenthet az, hogy kialakul a tér meg az idõ...
akkor magyarázd el mire alapazod, egyáltalán miért gondolod hogy az álláspontod igaz lehet, holott eddig minden ellene szól? jó tudom a sci-fi könyvek/filmek izgalmasak
és tény, hogy nem vagy mindentudás birtokosa, de nekem még hiányosnak is tûnik, ezért kérdem hol tartasz az életben...
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
Természetesen nem vagyok minden tudás birtokosa, ezt soha nem is állítottam. De még ha így lenne is, ha mindent tudnék a témáról, amit csak lehet, akkor is ez lenne a véleményem, amit próbáltam itt vázolgatni. Ismerem az elméleteket, amennyire egy hétköznapi embernek ismernie kell, de egy olyan álláspontot képviselek, ami nem ezeken alapszik, és olyasmit is feltételez, amit a mai tudomány nem. Ezzel nem emelem magam a tudomány fölé, mert természetesen egyetlen szavamra sincsen bizonyítékom, mert nem is lehet. Pusztán annyi történt, hogy a mai tudomány és az álláspontom nem egyezik meg, és ezt megpróbáltam kifejteni, de úgy látom még mindig nem fogtad fel. Talán majd most...
Mert 100%, hogy nem mersz akárkinek beszólni csak ezért 😊"
Ebben tévedsz, épp pár napja merült fel ez a téma egy beszélgetés során... Némi sor mellett rendezve (és meggyõzve😊)) lett.😊
Azt hogy IRL is bárkivel így mersz beszélni aki vitatja a holdraszállást...azt vitatom én 😛
Mert 100%, hogy nem mersz akárkinek beszólni csak ezért 😊
Ezért itt se tedd
na mind1, bántani nem akarlak, de sztem még egy kis matekot meg fizikát tanulj 😊
Ellenben Te nem tudsz személyeskedés és sértegetés nélkül reagálni? Az asszony kirúgott? vagy a fiúd?
Mivel valamiért felvetetted a témát, két lehetõség lehet:
- szimpla kis provokátor vagy
- egyetértesz azokkal, akik 'vitatják'
Számomra egyik sem indokolja a normális hangnem használatát.
a tudósoknak is jobb lenne a sok megapixeles színes kép, de a jelenelgi technológiával ennyire futja...
és nem a nép hagyja jóvá 😛
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Mindazonáltal hiába kaptad fel a vizet, mert én nem állítottam sem korábban sem most, hogy a holdraszállás hamisított lenne, csak azt mondtam, hogy vitatott....azt nem, hogy én vitatom. De akik vitatják azok normálisabbak, mint Te ....
"Egy elméletet helyességét többezer kísérlet sem bizonyíthatja, de a helytelenségét egyetlen egy is."
OK, akkor halljunk egyetlen érvet a holdraszállás megtörténte ellen! Csak gyorsan, mert indulnom kéne a melóba...
Viszont ez, korrekt jó válasz volt.))9 köszönöm..
jó a vicc 😊 sok dologban természetesen igazad van.kell ilyen pacás kép, mert a tudosok ebböl dolgoznak.
de a költségvetést az átlag nép hagyja jová, és nekik kell a jó kép😊
mrzool..kösz a tippet, tényleg találtam jó képeket
visszavontam amit irtam 😊)
remélem senkit nem bántottam meg, ha igen..bocsánat.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...