554
Postal 3
-
amúgy ez a game egy akkora fasság hogy az már fáj :DDD -
hát tuti 2-ből van :D
-
ez a 2-ből van...100%...vagy ha mégis a 3-ból akkor nagyon sokban fog különbözni a 2-től...ugyanaz a pálya :DDDDDD -
-
Most jön ki a Postal 2 : Apocalypse Weekend ápr 5-én, és nagyon zsír lesz! Kasza, machete, zombi, kalapács, levágott láb módszer lesz! -
jedi knight 2 motor >> quake 3 arena :P -
Új Postal cucc!
[2005. március 17. @ 18:26 - sHadeS]
A Running With Scissors nevezetű fejlesztőbrigád (tudjátok, egy sárga tábla, ami egy ollóval a kezében futó embert ábrázol, kicsit átlőve pár jól irányzott lövéssel), akiktől az emberiség olyan békenobeldíjat érdemlő alkotását kaptuk, mint a Postal, új játékon dolgozik. Catharsis a játék munkacíme, és 2007-ben játszódik. A főhős valamilyen "gonosz kormány kísérletezik és robbant" című szituációból szerencsésen megmenekül, és egy alvilági fogadtatásban találja magát. Innen indulnak majd a bonyodalmak, azonban van egy rendkívül fontos különbség a Postal előző részeihez képest. Attól nem kell félni, hogy elfelejthetjük a lapátot, a jó kis shotikat, vagy a speciális hangtompító... öhm... berendezést, viszont ezúttal jobb elismerést kapunk a missziók után, ha azokat békésen, emberbarátibb ezközökkel hajtjuk végre. Kicsit fura, de jó lesz :)
-
nee máár, a gta-knak elég rajzfilm grafja van. picit se szép. inkább csak megfelel a gémnek. -
De várom már!!
Amúgy Unreal 2.5 motor lesz alatta. -
Cicero #25 Heh... Single Playerben a Postal 2 eléggé szar, de szedjétek le a Multiplayer, igaz nem sokan jáccák de az azért jobb. :D Postal 3 kétlem hogy egy hamar lesz, mert a 2-es kiegészítőjén dolgoznak egyenlőre, ahol a zombik ellepik majd a várost. -
A kutyákat rühelltem, mert sokszor kiszámíthatatlan volt pár dög. Legjobb elcsalni oda ahol nem látják aztán lelőni.
Meg a katonaság volt még elég bosszantó nehezebb fokozaton.
De az 1. résznek vhogy mégis számomra jobban átjött a hangulata. -
jaja kira volt :DD -
Az ásólapát meg a hőkövetős rakétavető volt még kegyetlen, nem is beszélve arról mikor végiglocsoltad a gyanútlan népet az utcán olajjal...
Na meg ha végigvitted, utána olyan erőset lehetett pisálni h. kapásból meggyulladt. -
Itt meg akár le is pisálhattad. :D -
hehhe akkor a Vice City jobb.. ott át is hajthattál a tanítónénin:D -
Sztem nagyon jó game, mi rengeteget ökörködtünk vele.....
Abszolút le tudtam vezetni az összes feszültségemet ami éppen volt,
mert pölö szétrugdostam v. szétlövöldöztem stb. mindent a gaméban, aztán meguntam és kiléptem.
ennyi. -
:DDDDDDDD -
Igen... de az a "macskát hangtompítónak" felfogás kicsit túlzás... -
En alig varom! Nekem aztan tokmindegy a grafika en nem azt neztem hanem a jatek morbid stilusat ertekletem :DDD
-Go buy milk
-Pee on dad's grave
-Get paycheck
:DDDD -
Ha olyan lessz a grafikája a játéknak akkor megse nézem -
Az elsővel én is elszórakozgattam, jó hangulata volt. De a 2. nekem kicsit túl erőltetett. -
Nyugodj meg, ez a 2.-ból van.
Egy éven belül sztem nem fogsz látni a 3.-ból szkrínshátot. :) -
MagyaR #12 Lol ha egy 2006os gamenak ilyen lesz a grafikája elröhögöm magam : D.
Asszondja.
2 éve milyen volt egy jó játék grafikája?
Vegyük pl. a Jedi Knight 2-őt.
2 éve annak a grafikája az eléggé jónak számított.
Ma már nem annyira jónak.
Mi számít ma jó grafikának? Ez nem kérdéses. Doom3, Hl2,Far cry.
Tehát akkor 2 évvel késöbb ennek a gaménak annyival jobbnak kellene lennie monnyuk a doom3 grafikájánál, mint amennyivel most jobb a doom3 grafikája a jedi knight 2 nél.
Vagy monnyuk a Gta3 vagy vice citynél. -
de ott postal 3 hirnél van persze :) -
www.pcguru.hu a hireknél görgess lefele,ott megtalálod ezt a képet.
nemtudom lehet hogy 2,de más nem volt :DD -
hát leírtad a saját véleményemet is... -
első résznek tök jó hangulata volt (már amennyire egy ilyen elmebeteg játék hangulatos lehet) de a 2 már abszolút gusztustalan lett kinézetre is meg játékélményileg is... az engine meg fos volt alapból:D -
Ez a 2. -
ZsirosKenyer #6 én azt mondom ez a 2-ből egy sima screenshot.. -
Ez a kép nem a kettesből van? -
jaja én sem látok sok változást -
úgy látom az endzsin marad...
mondjuk elég lassú volt, talán mostmár menni is fog :) -
-
A hányatott sorsú és több helyen betiltott Postal sorozat a harmadik epizódjához érkezett. A Running With Scissors fejlesztőcsapat ugyanis bejelentette, hogy új játékuk már készülőfélben van. A megjelenés várhatóan a 2006-os évben lesz.