554
Postal 3
-
mester1987 #194 voks az FPS-re -
sublimaze #193 Szerintem semmi gond azzal, hogy tps... Az első rész sem volt fps... -
mester1987 #192 "Kicsavarom a nyakát, mint egy csirkééének!" -
#191 Remélem lehet fps nézetben is nyomni mert így nagyon gáz. Bár ha hozza a 2. rész hangulatát akkor ütni fog.
A P2 amilyen cinikus, undorító, gyomorforgató volt olyan jól szórakoztam rajta. De a magyar szinkron vitt mindent. Még ma is fel tudok idézni pár hatalmas beszólást:
"Gondolom nem így képzelted a mai napodat. Meglepetés ..."
"Gyógypipa? A f*szomat. Ez a sz*r függővé tesz."
"- Hello. Aláírnád a petíciómat?
- Húzz el gyökér!
- Most k*rvára viccelsz, igaz?
Csak írd alá ezt a baromságot, jó, még sok dolgom van.
- Anyád!
- Na, aláírod b*meg, vagy az életben maradt rokonaid fogják helyetted?
- Hmmm ez elég jól hangszik...<aláírás hang>"
:DD -
mester1987 #190 az szééép így ebbe a formában -
kjhun #189 Azt nem tudom lemez alapú is ez a starforce védelem ennél a játéknál, vagy csak a serial-lal kapcsolatos ellenőrzésre van-e benne. CD/DVD-Check nins a listában. -
#188 Nem értem miért kell az a kibaszott starforce, ha van steam... Biztonsági másolat dejólenne pedig a rohadt DVDről -
kjhun #187 Van egy pár védelem (TPB-ről).
Detected Protections:
StarForce 5.70.028.000 (FL/ProActive)
Steam Api Module
Steam Client Api Module 0.87.47.49
Activation Code/CD Key or Serial Check -
mester1987 #186 csak félig warez -
#185 mi ez a szöveg??? -
mester1987 #184 Valaki tudja már a játék pontos védelmét/védelmeit, nehogy úgy járjunk, mint a Serious Sam 3-nál? -
kjhun #183 Postal 3 RUS Patch 1.10 Crack nincs! -
Suffering #182 remélem nem csak videokból áll majd a játék, az csalodás lenne, ha a videok több időt tesznek majd ki mint maga a játékmenet -
kjhun #181 Postal 3 RUS Torrent
Crack még nincs! Közel 10GB-nyi (!) BIK formátumú videó van a játékban, ezért ilyen nagy, hosszra becslésem szerint 90-100 percnyi lenne mindet végignézve. -
Suffering #180 valami linket adnátok az orosz verziohoz? -
#179 Pontosabban nézegetnivaló, mert nem sokan tudnak oroszul. -
kjhun #178 Egy kis olvasnivaló:
Postal 3 Orosz kézikönyv -
kjhun #177 Meg egy 3DMGAME-s orosz verzió is van, vagyis elvileg tört változat. -
kjhun #176 Torrenten kint van egy CloneDVD-s verzió 11.61GB, meg egy orosz verzió 11.38GB-os terjedelemben. -
mester1987 #175 Hamarosan itt van, elvileg az orosz már ma fenn van -
kjhun #174 Úgy néz ki aranylemezre került a játék. Ha jól értelmezem a szöveget a webfordítóval. Már át is írták maguknak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Lásd itt -
kjhun #173 Ha netán valaki erre a kiadásra vágyik
Pink Ultra Limited Edition (Gyűjtői kiadás ez is):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Oroszul itt -
#172 Mert ugyan akkora állatok, mint maga a Postal -
kjhun #171 Jó kérdés -
sublimaze #170 Szééép... Mér kapják előbb az oroszok? :D -
kjhun #169 Úgy néz ki eltolták a megjelenést az orosz változatnál Nov 23.-ára. Lásd itt
Míg egyéb nyelven meg December maradt, de lehet, hogy nem 10.-én fog kijönni.
Telepítőlemezek (és a tok, 2 lemezes lesz, Standard Edition):
Bonus (?) Edition (a fentiek, plusz soundtrack, making of videók, Térkép A2-es méretű, Használati útmutató vagy kézikönyv inkább ??, Y mágnes ??):
Collectors Edition (a fentiek, plusz Postal film, művészkönyv, plüss játék):
Vagy nézd meg itt oroszul: Postal 3 Box -
#168 dik -
kjhun #167 Na úgy néz ki az oroszok fogják most megkapni a játékot először, mégpedig Nov. 3-án, míg a nemzetközi (angol és egyéb nyelvű) változat Dec. 10-én fog kijönni. XBOX 360-ra is az év vége elvileg, míg PS3-ra majd csak később.
Mire mikor jön ki. Egy cikk a decemberi PC-s megjelenésről [URL=http://trashmasters.ru/news/vsem_postal_3_pacany_serezno/2011-09-22-51]Ezen a linken is azt írják mint a #159-nél lévő oldalon meg az Akella orosz nyelvű oldalán is[/URL] Akella Postal 3 Nov. 3-án
-
kjhun #166 Azt olvastam máshol, hogy az is hivatalos oldal, vagyis valószínűleg tényleg pár hét múlva megjelenik. -
kjhun #165 Ezen a Postal 3 Orosz nyelvű oldalán kinn az info a megjelenési dátumról! Elvileg ez is hivatalos szájt. -
#164 ja már kezdtem örülni, hogy a hivatalos oldalon, mert ott nem is találtam ám
ez meg mondhat akármit, red dead redemptiont is nem egy weboldal írta, hogy kb mikor jelenik meg, közben pcre már nem is fog kb... -
kjhun #163 #159, katt a linkre. -
#162 de honnan a dátum? -
#161 ideje lesz már -
kjhun #160 Lehet hogy mégis nem sokára megjelenik!!!
release date: World: 03 November 2011 -
kjhun #159 Postal III megjelenését már, megint eltolták, pár napja október volt, most meg 2012
Lásd itt -
#158 Postal 3 Grindhouse trailer -
#157 nem, mert nem ígérték korábbra, kb mostanság kellett volna kiadniuk -
#156 Lassan DNF státuszba kerül... -
#155 Vagy soha :(.