554
Postal 3
-
#234 De most akkor megjelent már ruszkijban? Furcsa, hogy pont a torrent-dobozos játékok egyik hazájából nem tudták kiszivárogtatni a cuccot a többi "boltba" :) -
#233 akkor rohadjanak ketté, nem értem, hogy egy 0 effortot felélő plusz funkciót miért nem lehet belerakni, na majd mod... -
#232 ahh, nemhinném. Mutattak volna már róla videot. -
#231 remélhetőleg lesz is fps mód benne :-| -
#230 Source motorral is lehet szép dolgokat művelni, a mai napig. Ott van pl a FakeFactory Cm11 mod a hl2 alá :) -
#229 Valljuk be hogy a source engine már nem mai darab. 2012 hajnalán ezzel a motorral kiadni játékot már merészség. Elavult. Jó persze nem a grafika a lényeg. A hangulat majd kiderül mert így elsőre ez a tps nézet nagyon béna. Fps-kén ezerszer jobban mutatott. -
#228 Az előzeteseket elnézve, ahhoz 0-ról újra kéne írni az egész programot. :) A másodikkal anno jól elvoltam, bár valljuk be az sem tartozott a premium kategóriás címek közé.. :)
De amit a 3. részből eddig láttam, nos az... ahhhh. Mint valami ócska low budget ruszki tps. -
mester1987 #227 remélem bugmentesen kapjuk majd kivételesen a mai néhány 2011-es címektől eltérően :D -
#226 jaj mán hogy állandóan tologatják :/ -
kjhun #225 Megjelenés:
USA: Dec. 13
Europe: Dec. 16
Jelen állás szerint. -
#224 dec 10 -
Suffering #223 angol mikor jelenik már meg? -
PunkZoli #222 steam az független, országok tilthatnak be dolgokat, ami azt jelenti, hogy mindenképpen lesz olyan, ahol elérhető lesz.. már régió -
#221 na az kéne még, nem elég amit eddig csináltak... -
kjhun #220 Nincs. Lehet nem is lesz az orosz verzióból, talán az angolnál lesz. Itthon meg talán karácsony felé kapható lesz már, hacsak be nem tiltják. -
sublimaze #219 Azért ezért a kérdésért túlzás lenne büntetni, főleg úgy, hogy nálunk még meg sem lehet venni(oké, hogy kijelenti, hogy nem fogja megvenni, de most ha akarná sem tudná)... -
#218 Óvatosan a szavakkal, mert kaphatsz még elakadásjelzőket.
Ez nem a saját fórumok. -
#217 van már működő warez? Ezt kivételesen megvenni nem fogom az tuti -
mester1987 #216 :D -
sublimaze #215 Visszavonom, megnéztem a második videót! :DD -
sublimaze #214 Szerintem a baj inkább az, hogy az elődhöz képest túlzottan visszafogott lett(főleg az AW-hoz képest) a vérességi faktor tekintetében... :/ -
sublimaze #213 Mi az, hogy jobban sikerülhetett volna? :D Max neked jobban tetszene, de nem ettől lesz jó vagy rossz a játék... -
mester1987 #212 ne magammal beszélgetek, csak mivel üres a topik beírtam néhány észrevételt -
mester1987 #211 ja csak néztem a lenti videót -
#210 Faszán elbeszélgetsz magaddal. -
mester1987 #209 de elég gusztustalan -
mester1987 #208 a "betegsége" még mindig megvan :D -
mester1987 #207 jó lett ez, bár FPS jobban sikerülhetett volna...
amúgy pontosan hány éve fejlesztették? 2006-2007 óta? -
#206 Mondjátok,hogy ez csak a béta verzió.....Nagyon "konzolos".
http://www.youtube.com/watch?v=q3WiBQqgX78&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=GwyVYCyKuUI&feature=related -
mester1987 #205 :D -
#204 Talán, hogy még nehezebb legyen törni? -
mester1987 #203 én sem vágom minek keverik -
mester1987 #202 és még megnyitott topikja is van; drága jó istenem, segítsd ezeket az eltévedt embereket -
mester1987 #201 ez a satu már többnéven regisztrált szerintem, de miért nem lehet azt a kerítést feszesebbre tenni...
ejnye pityuka, gonosz kismadár vagy :D -
#200 -
#199 Látom megint kimenő van a Petőből. -
feri0127 #198 sziasztok a nevem feri, de szólítsatok csak fecskendőnek
történt múltkor, hogy elfogyott itthon a baba testápoló amivel sikosítottam, és mivel pont a micimackó mesére vertem, eszembe jutott, milyen lenne ha mézzel sokosítanék. kiugrottam a közeli erdőbe, hogy mézet lopjak a méhektől. füstölővel elűztem a méheket, levettem a kaptár tetejét és belemarkoltam a mézbe, majd elkezdtem recskázni. hazaérve furcsa zümmögő hangra lettem figyelmes, hát a méhkirálynő belemászott a faszlukamba és azóta is ott tanyázik.
magyarul zümmög a faszlukam!
történt veletek már hasonló? erwerw -
mester1987 #197 Visszaolvasva a kommenteket, nem lesz egy újrajátszhatóságban gazdag játék az szent! -
mester1987 #196 Ezennel elfoglaljuk ezt a földet, mondá a kisember, mikor tűzbe borítottán e könyvtárat. -
#195 "Mi ... folyik ... itt!" XD