Postal 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a 2. résszel játszottál?
köszi majd megnézem
Ja és SZÍVESEN !
SZIASZTOK ! AKI ANGOLUL AKARNÁ JÁTSZANI ITT EGY SEGÍTSÉG !!!
F:\Program Files\Postal 3\game\p3\resource mappába van egy
p3_russian.txt meg egy p3_english.txt
én az angolt átneveztem ruszkira és így angol lett a lényeg
azaz a küldetések pl
esetleg aki nem akar tippelgetni a beállításokkal:
Postal 3\game\p3\cfg\config.cfg [értelemszerûen csak azt írjuk át amit tudunk hogy mit takar mert ezzel akár el is ronthatjuk
Postal 3\game\core\resource <---- ITT MINDENT ANGOLRA
F:\Program Files\Postal 3\game\p3\resource mappába van egy
p3_russian.txt meg egy p3_english.txt
én az angolt átneveztem ruszkira és így angol lett a lényeg
azaz a küldetések pl
esetleg aki nem akar tippelgetni a beállításokkal:
Postal 3\game\p3\cfg\config.cfg [értelemszerûen csak azt írjuk át amit tudunk hogy mit takar mert ezzel akár el is ronthatjuk
Postal 3\game\core\resource <---- ITT MINDENT ANGOLRA
Rálestem a ruszki relase-re. Hát sajna beigazolódott amitõl féltem, Ez olyan szinten amatõr munka hogy az már fáj. Majd az angolnak még esetleg adok 1 esélyt, de nem hinném hogy végigviszem.
Viszont már kinn van oroszul játszhatóan.
én sehol nem találtam az Uk ill. US megjelenést
Kinn az 1.11-es patch, meg külön letölthetõ a DLC is hozzá, ehhez az orosz Gama-Gama.ru verzióhoz.
DLC Postal 3 RUS Patch v1.11 FULL Talán ehhez írnak cracket, de nem biztos.
Hogy mire jók ezek a kamu vackok?? Sávszél-t pazarolni fölöslegesen, pénzt kidobni sms-re, vírust szedjél össze, stb... Nem tudom kinek az érdeke ezek a FAKE cuccok.
DLC Postal 3 RUS Patch v1.11 FULL Talán ehhez írnak cracket, de nem biztos.
Hogy mire jók ezek a kamu vackok?? Sávszél-t pazarolni fölöslegesen, pénzt kidobni sms-re, vírust szedjél össze, stb... Nem tudom kinek az érdeke ezek a FAKE cuccok.
Egy csomó ilyen van. Csak tudnám miért jó ez nekik. Mindegy pár nap múlva talán lesz valami.
Capcom is the best!
de... rar volt, ami le volt jelszozva, és a jelszóhoz ilyen fizetõs szaron át vezetett volna az út. szóval kamu volt...
Nem biztos. Megnézed, felrakod, aztán majd kiderül. Crack nem biztos, hogy van mûködõképes, enélkül nincs értelme. Pár nap kijön az angol verzió hivatalosan úgyis.
http://isohunt.com/torrent_details/361559561/Postal+III?tab=summary
ez müködõképes?
ez müködõképes?
jav. akkor csak HL2 és kiegészítõiknél
A jól mûködik erõs túlzás... 😄
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
persze, hogy lehet mert nagyon szép még mai napig és jól mûködik is, csak jobban rá kell állni
nMagon nincse <#gonosz1>#gonosz1>
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Már rég megjelent náluk, és fent van torrenten is.
De most akkor megjelent már ruszkijban? Furcsa, hogy pont a torrent-dobozos játékok egyik hazájából nem tudták kiszivárogtatni a cuccot a többi "boltba" 😊
akkor rohadjanak ketté, nem értem, hogy egy 0 effortot felélõ plusz funkciót miért nem lehet belerakni, na majd mod...
remélhetõleg lesz is fps mód benne :-|
Source motorral is lehet szép dolgokat mûvelni, a mai napig. Ott van pl a FakeFactory Cm11 mod a hl2 alá 😊
Valljuk be hogy a source engine már nem mai darab. 2012 hajnalán ezzel a motorral kiadni játékot már merészség. Elavult. Jó persze nem a grafika a lényeg. A hangulat majd kiderül mert így elsõre ez a tps nézet nagyon béna. Fps-kén ezerszer jobban mutatott.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Az elõzeteseket elnézve, ahhoz 0-ról újra kéne írni az egész programot. 😊 A másodikkal anno jól elvoltam, bár valljuk be az sem tartozott a premium kategóriás címek közé.. 😊
De amit a 3. részbõl eddig láttam, nos az... ahhhh. Mint valami ócska low budget ruszki tps.
De amit a 3. részbõl eddig láttam, nos az... ahhhh. Mint valami ócska low budget ruszki tps.
remélem bugmentesen kapjuk majd kivételesen a mai néhány 2011-es címektõl eltérõen 😄
Megjelenés:
USA: Dec. 13
Europe: Dec. 16
Jelen állás szerint.
USA: Dec. 13
Europe: Dec. 16
Jelen állás szerint.
angol mikor jelenik már meg?
steam az független, országok tilthatnak be dolgokat, ami azt jelenti, hogy mindenképpen lesz olyan, ahol elérhetõ lesz.. már régió
Nincs. Lehet nem is lesz az orosz verzióból, talán az angolnál lesz. Itthon meg talán karácsony felé kapható lesz már, hacsak be nem tiltják.
Azért ezért a kérdésért túlzás lenne büntetni, fõleg úgy, hogy nálunk még meg sem lehet venni(oké, hogy kijelenti, hogy nem fogja megvenni, de most ha akarná sem tudná)...
van már mûködõ warez? Ezt kivételesen megvenni nem fogom az tuti
😄
Visszavonom, megnéztem a második videót! 😄D
Szerintem a baj inkább az, hogy az elõdhöz képest túlzottan visszafogott lett(fõleg az AW-hoz képest) a vérességi faktor tekintetében... :/
Mi az, hogy jobban sikerülhetett volna? 😄 Max neked jobban tetszene, de nem ettõl lesz jó vagy rossz a játék...
ne magammal beszélgetek, csak mivel üres a topik beírtam néhány észrevételt <#beka2>#beka2>
ja csak néztem a lenti videót
de elég gusztustalan
a "betegsége" még mindig megvan 😄
jó lett ez, bár FPS jobban sikerülhetett volna...
amúgy pontosan hány éve fejlesztették? 2006-2007 óta?
amúgy pontosan hány éve fejlesztették? 2006-2007 óta?
Mondjátok,hogy ez csak a béta verzió.....Nagyon "konzolos".
http://www.youtube.com/watch?v=q3WiBQqgX78&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=GwyVYCyKuUI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=q3WiBQqgX78&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=GwyVYCyKuUI&feature=related
😄