554
Postal 3
-
#314 Jah azt csinálsz amit akarsz nincs megkötve semmi akkor csinálod meg a küldiket amikor csak akarod !
Legalábbis rendőrként én jól elszoktam vele ökörködni persze utána vissza töltöttem az egészet mert akkor felborul az egyensúly a jó és a rossz között ! -
mester1987 #313 Teljesen sandbox lett mint az előző? -
#312 Hát át irsz mindent amit kell akkor full angol lesz minden de csak a szöveg része ! -
#311 Nagy részt igen angolul vittem végig !
Csak a videok és texturák voltak oroszok ! -
#310 Angolul? -
#309 -
#308 Na megvolt az első végigjátszás !
Elsőre a jó utat választottam beálltam rendőrnek és full jóként vittem
végig a játékot !
És persze a good endinget kaptam meg !
Nem volt ez rossz játék csak az a TPS mode ne lett volna !
Na majd ha kijön egy normális release akkor majd végigvisszük full evilként is ! -
#307 Irj át mindent ahogy itt le volt irva és angol lesz kb a nagy része ! -
#306 Mert az csak a patch 1.10-et tartalmazza nem a nyelvi fájlokat ! -
alyr2 #305 ez sem mukodik minden orosz maradt nekem -
#304 És beszarás hogy berakták Uwe Boll-t is a játékba ! xD -
#303 :-| -
mester1987 #302 Joshi Barát műsora ha benne lenne, azon szakadnék xD -
uscGhost #301 Nem mindegy nektek, hogy milyen nyelven van? Én már kitoltam és nagyon nem zavart, hogy orosz, mert ehhez a játékhoz szinte semmi nyelvtudás nem kell, csak mész előre és lősz. :D -
#300 ez már nem fake? -
kjhun #299 POSTAL_3_Patch_v1.10___ENGLISH_FILES Seed nem nagyon van.
Magyarítás körülbelül mikorra lesz?? -
mate911 #298 A patch fake -
#297 Postal 3 Angol Patch
Elvileg ettől angol lesz. Tud valaki hozzá Password? -
uscGhost #296 -
#295 Nope :D -
#294 :-D -
uscGhost #293 Ez Cesar Millan? :D
-
mester1987 #292 az fincsi lesz :D -
#291 Gondolom biztos mert egy csomó kutyával találkoztam már és ha jól láttam megint lesz ilyen kutya kaja amivel a kutyákat lehet befogni ! -
mester1987 #290 A kutyád szerepet kap ebben vajon? Segít megrágni az ellenfeleket? xD -
#289 Jah addig azért elvagyok vele addig tesztelgettem ugyis most kaptam meg az ásót ! xD -
mester1987 #288 reméljük az angol megjelenésre lesz FPS mód -
#287 Annyira látszik hogy Nem TPS modeban kellene ezt játszani tisztára mint a Dead Island amikor a durva bug miatt külső nézetben volt ! -
mester1987 #286 akkor hamar átláttam -
mester1987 #285 xD -
#284 Én már elég sokat játszottam vele de ezt a TPS módot nem tudom megszokni !
Nagyon nem erre a játékra való a TPS mód !
Alig várom hogy valaki majd csináljon hozzá egy FPS módot !
Amugy a játék elég beteg van már macskám gumibot machete porszivó paprika spray stb.. -
sublimaze #283 Úristen micsoda szakértelem... -
mester1987 #282 hmm...és működhet jól? Mint pl. a Serious Engine esetében i, bár az mondjuk más persze, de azt is lehet sokkal jobban testreszabni az átlagosoknál -
mate911 #281 mert ugye a motorba belevanintegrálval csak egy okos embernek előkel csalogatni -
mate911 #280 tekintve hogy a source motor belsőnézetre van optimalizálva így talán valaki meg csinálja az fps modot -
mester1987 #279 az lehet, de ez a oldalas TPS nézet nagyon fura, még ha olyan lenne, mint egy Resident Evil 5 akkor személyszerint még tetszene is... -
mate911 #278 De egy hónap után úgyis le megy az ára 3000 el szerintem akkor már érdemes megvenni -
mester1987 #277 az már úgy annyira nem -
mate911 #276 Átszámítva adókkal egyyütt 12000 Ft lessz itthon -
mester1987 #275 kősz, egész olcsó