Postal 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

<#taps><#wilting>

War. War never changes.

hOGY LEHET A pOSTAL 2 BEN UJ SZERVERT NYITNI MERT SOHA NEM !!

reménytelen
Semmi hír? Újdonság? Screenshot? Videó? Infó?
hol van man :@

BUDA > miskolc.

KISS FanTom
FASZA!

http://rockflash.uw.hu a honlapom

Duddits
Királyság!

Törölt felhasználó
A The Running With Scissors hivatalos körlevélben tette közzé, hogy a Postal sorozat folytatásán munkálkodnak. A folytatás a Postal 3: Catharsis munkanéven lett bejelentve. A sztoriról semmit sem árultak el, de azt igen, hogy PC és Xbox 360 gépcsodákra érkezik majd ha kész lesz, szóval lesz megint miért tiltakoznia a játékszoftver ellenes ligáknak.

playware.hu
Snecie Smicie
<#eljen><#eljen><#eljen>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

IIIIIIIIIGEEEEEENNNNNNN!!!! <#gun><#violent><#boxer><#falbav><#taps><#taps><#taps><#nyes>

Methylisocloro
Nem konkrétan neked mondtam, ez csak olyan isteni megnyilatkozás volt<#wink>

Esrohnoil
Nekem mondhatod, én végigtoltam 1*, de sok is volt.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Methylisocloro
Akkor elárulom a nagy titkot: nem az a Postal2 célja hogy le kell lõni az összes civilt.

Esrohnoil
Talán mert az is... attól még h. macskát használhatsz hangtompítóként, ami meg inkább aberráltságra mutat.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Methylisocloro
De igenis komolyan gondolom mert több nagy fps játékos haverom is neki állt a játéknak és össze-vissza lövöldöztek a civilekre aztán egy idõ után megunták hogy milyen unalmas <#vigyor2>

báttyó02
lol....ezt remélem nem gondoltad komolyan..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

hiba
hat ja ennek a jateknak sok koze van az "AGY"-hoz
<#taps>

Methylisocloro
Egyáltalán nem fasság, csak a sok agyatlan fps játékosnak túl komplikált volt a game.

Duddits
Miért?

báttyó02
ott a pont.<#idiota>

sweech
amúgy ez a game egy akkora fasság hogy az már fáj 😄DD

báttyó02
hát tuti 2-bõl van 😄

sweech
ez a 2-bõl van...100%...vagy ha mégis a 3-ból akkor nagyon sokban fog különbözni a 2-tõl...ugyanaz a pálya 😄DDDDD

báttyó02
<#gonosz1><#vigyor1><#pias><#eljen>

gameplusz
Most jön ki a Postal 2 : Apocalypse Weekend ápr 5-én, és nagyon zsír lesz! Kasza, machete, zombi, kalapács, levágott láb módszer lesz!<#eplus2><#taps>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

tigeroo
jedi knight 2 motor >> quake 3 arena 😛
Dead
Új Postal cucc!
<2005. március 17. @ 18:26 - sHadeS>
A Running With Scissors nevezetû fejlesztõbrigád (tudjátok, egy sárga tábla, ami egy ollóval a kezében futó embert ábrázol, kicsit átlõve pár jól irányzott lövéssel), akiktõl az emberiség olyan békenobeldíjat érdemlõ alkotását kaptuk, mint a Postal, új játékon dolgozik. Catharsis a játék munkacíme, és 2007-ben játszódik. A fõhõs valamilyen "gonosz kormány kísérletezik és robbant" címû szituációból szerencsésen megmenekül, és egy alvilági fogadtatásban találja magát. Innen indulnak majd a bonyodalmak, azonban van egy rendkívül fontos különbség a Postal elõzõ részeihez képest. Attól nem kell félni, hogy elfelejthetjük a lapátot, a jó kis shotikat, vagy a speciális hangtompító... öhm... berendezést, viszont ezúttal jobb elismerést kapunk a missziók után, ha azokat békésen, emberbarátibb ezközökkel hajtjuk végre. Kicsit fura, de jó lesz 😊

12346
nee máár, a gta-knak elég rajzfilm grafja van. picit se szép. inkább csak megfelel a gémnek.

Duddits
De várom már!!

Amúgy Unreal 2.5 motor lesz alatta. <#nyes>

Cicero
Heh... Single Playerben a Postal 2 eléggé szar, de szedjétek le a Multiplayer, igaz nem sokan jáccák de az azért jobb. 😄 Postal 3 kétlem hogy egy hamar lesz, mert a 2-es kiegészítõjén dolgoznak egyenlõre, ahol a zombik ellepik majd a várost. <#wow1>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Esrohnoil
A kutyákat rühelltem, mert sokszor kiszámíthatatlan volt pár dög. Legjobb elcsalni oda ahol nem látják aztán lelõni.
Meg a katonaság volt még elég bosszantó nehezebb fokozaton.
De az 1. résznek vhogy mégis számomra jobban átjött a hangulata.

báttyó02
jaja kira volt 😄D

Esrohnoil
Az ásólapát meg a hõkövetõs rakétavetõ volt még kegyetlen, nem is beszélve arról mikor végiglocsoltad a gyanútlan népet az utcán olajjal...
Na meg ha végigvitted, utána olyan erõset lehetett pisálni h. kapásból meggyulladt.

Esrohnoil
Itt meg akár le is pisálhattad. 😄

Bucser
hehhe akkor a Vice City jobb.. ott át is hajthattál a tanítónénin😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Varenga
Sztem nagyon jó game, mi rengeteget ökörködtünk vele.....
Abszolút le tudtam vezetni az összes feszültségemet ami éppen volt,
mert pölö szétrugdostam v. szétlövöldöztem stb. mindent a gaméban, aztán meguntam és kiléptem.
ennyi.

báttyó02
😄DDDDDDD

Esrohnoil
Igen... de az a "macskát hangtompítónak" felfogás kicsit túlzás... <#vigyor3>

Sephi
En alig varom! Nekem aztan tokmindegy a grafika en nem azt neztem hanem a jatek morbid stilusat ertekletem 😄DD

-Go buy milk
-Pee on dad's grave
-Get paycheck

😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Evogordon
Ha olyan lessz a grafikája a játéknak akkor megse nézem<#szomoru2>

Esrohnoil
Az elsõvel én is elszórakozgattam, jó hangulata volt. De a 2. nekem kicsit túl erõltetett.

Esrohnoil
Nyugodj meg, ez a 2.-ból van.
Egy éven belül sztem nem fogsz látni a 3.-ból szkrínshátot. 😊

Lol ha egy 2006os gamenak ilyen lesz a grafikája elröhögöm magam : D.
Asszondja.
2 éve milyen volt egy jó játék grafikája?
Vegyük pl. a Jedi Knight 2-õt.
2 éve annak a grafikája az eléggé jónak számított.
Ma már nem annyira jónak.
Mi számít ma jó grafikának? Ez nem kérdéses. Doom3, Hl2,Far cry.
Tehát akkor 2 évvel késöbb ennek a gaménak annyival jobbnak kellene lennie monnyuk a doom3 grafikájánál, mint amennyivel most jobb a doom3 grafikája a jedi knight 2 nél.

Vagy monnyuk a Gta3 vagy vice citynél.

báttyó02
de ott postal 3 hirnél van persze 😊

báttyó02
www.pcguru.hu a hireknél görgess lefele,ott megtalálod ezt a képet.
nemtudom lehet hogy 2,de más nem volt 😄D

M@TriX
hát leírtad a saját véleményemet is...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Bucser
elsõ résznek tök jó hangulata volt (már amennyire egy ilyen elmebeteg játék hangulatos lehet) de a 2 már abszolút gusztustalan lett kinézetre is meg játékélményileg is... az engine meg fos volt alapból😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bandew
Ez a 2.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

én azt mondom ez a 2-bõl egy sima screenshot..

Methylisocloro
Ez a kép nem a kettesbõl van?