Postal 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már 1 hónapja de csak ruszkijul meg meghackelve angolul
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Akartam beírni, hogy 3 nap és kijön, de már kint van ? :o
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Na abban a játékban az a legdurvább bug !
Ha az van akkora rendõrfõnök durván bebugolt és elakadt útközben valahol nézz vissza hogy hol akadt el az illetõ !
Ha nem lehet helyre hozni akkor újra kell kezdeni a mapot vagy vissza tölteni egy állást !
Mindig figyelj a rendõrfõnökre nehogy be bugoljon megint !
Ha az van akkora rendõrfõnök durván bebugolt és elakadt útközben valahol nézz vissza hogy hol akadt el az illetõ !
Ha nem lehet helyre hozni akkor újra kell kezdeni a mapot vagy vissza tölteni egy állást !
Mindig figyelj a rendõrfõnökre nehogy be bugoljon megint !
Mit kell csinálni a legelsõ rendõrös küldinél? Írja, hogy Reach the basement, eddig oké, de már eljutottam a cellákig, és ott minden ajtó zárva volt, és nem tudtam hova menni. Ez most bug, vagy csak én nem találom a megfelelõ utat?
GET OVER HERE!
pár nap a warez a védelemtõl függõen is
már nem azért, de ott, ahol meg értik a legnagyobb a warez aránya, fail. És ja, nem tölti le senki mi? Egy halom mód van már, hogy angol legyen + kitérdekel, következõ héten már mindenkinél ott lesz az angol is 😄
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
1 héten belül jön az english version
A bal egér gombbal lövöd rájuk a szutyit.
Szia nõket kell akinek tábla van a kezükben, de vigyázz van olyan akinek tábla helyett pisztoly van nála. Addig kell õket zsepivel lõni amíg el nem kezdenek hányi.
sziasztok, alakadtam a játékbab azon a széren amikor a sex shopban vagyok és porszivoval kell dobálni az emberkéket zsepivel😊 na itt nem tudom hogy kiket kéne meg hogyan mert mindig lejár valami idõ és újra kezdõdik a pálya.
Elõre is köszönöm a választ
Elõre is köszönöm a választ
Ja igen , azzal én is szenvedtem sajnos ott bugos a game, de megoldottam valahogy: felraktam a az edpatch6.2-õt, és erre keress rá és írd felül:
"ED_JW_SubwayStation.fuk"
"ED_JW_SubwayStation.fuk"
Nem volt rossz, csak a zombis részeknél kegyetlenül be tud szaggatni az a mód, ráadásul én végig sem tudtam vinni, mert a metrós résznél állandóan kidobott a játék.
Az oroszok szándékosan késeltetik a kiadást így kevesebben töltik le a várez verziókat mert az orosz nyelven van.
kb átszámolval 10000FT
De van nagyapám megrendelte usában ott már elérhetõ
Köszi ezt már póbáltam nem jött össze. Nekem a steames angol verzió van meg.
A legbrutálabb mod ami szerintem elmebetegségbõl még a postal 2 -õt is veri
az Eternal Damnation mod
az Eternal Damnation mod
Így karácsony táján ajánlom figyelmébe (aki még nem ismeri) a
A Very postal Christmas modot, ami postal 2re épül
http://www.moddb.com/mods/a-very-postal-christmas
Hanulat teremtés végett, hogy ne csak a mikulás legyen piros hanem minden😊
A Very postal Christmas modot, ami postal 2re épül
http://www.moddb.com/mods/a-very-postal-christmas
Hanulat teremtés végett, hogy ne csak a mikulás legyen piros hanem minden😊
Lehet szerencsére különben nem is folytatnám a játékot. Fejleválasztás derék végtagok már voltak, jo kis macsétákkal, de én még az elején vagyok.
Engem is érdekelne, ha a 2. részt 100%-osan elmebetegnek számítjuk akkor ez hány %-ot kapna a szerintetek, akik már játszottatok vele?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
A játékban lehet olyan durva dolgokat csinálni, mint a második részben, mint például a végtagszabdalás? Mert az eddigi gameplay videók alapján nem nagyon láttam ilyeneket.
Ahha megvan király vagy kösz. Felszippantani nem is kellett. (elég ha én szippantok egyet😊 Amúgy a térkép k*rvára hiányzik a játékból.
Vagyis amikor megkapod a küldetést akkor vedd elö a porszívót és szivj fel vele mindent ami csak az utadba kerül !
Rögtön az elején van egy doboz a kukánál vagy a kerítésnél fogod a porszívót és felszippantod vele öket és már van 6 falkon spray-d !
A Postal 3\game\p3\cfg\ könyvtárban van egy config.cfg fájl.
Abban van ez a sor:
bind "`" "toggleconsole"
elvileg az idézõ jel közé kell beírni azt a billentyût amihez hozzá akarod rendelni.
Abban van ez a sor:
bind "`" "toggleconsole"
elvileg az idézõ jel közé kell beírni azt a billentyût amihez hozzá akarod rendelni.
Valaki elõtudta hozni a consolt a játékban?
Ott nem az a lényeg hogy a mexikóikat irtsad hanem a macskákat kell befogni még hozzá 15 db-ot !
Amint összegyûjtöttél 15 macskát mehetsz tovább !
Macskát a Macska feromon spray-vel tudod befogni !
Amint összegyûjtöttél 15 macskát mehetsz tovább !
Macskát a Macska feromon spray-vel tudod befogni !
Hi! A játék elején nekem szinte végtelenül jönnek a mexi-sushik.
Mit kéne csinálni? Azt írja éljem túl a mexi-sushi inváziót, de nem akar vége lenni az inváziónak, hova kéne menni van valami fõ ellenség?
plíz help
Mit kéne csinálni? Azt írja éljem túl a mexi-sushi inváziót, de nem akar vége lenni az inváziónak, hova kéne menni van valami fõ ellenség?
plíz help
oké, de egy pszichológust is hívj majd xDDD
Reméljük mostmár hamarosan jön az angol 😛
Reméljük mostmár hamarosan jön az angol 😛
Én tegnap vittem végig full jóként ügyelve arra hogy ne boruljon fel az egyensúly a rossz irányába majd ha kijön az angol verzió akkor végigvisszük fuLL Evilként is ! 😄
Jah szerintem több befejezése van a játéknak !
Az biztos hogy 2 befejezése van a Good VS Evil !
Attól függ hogyan játszol a játékban mert van egy egyensúly jó és rossz között és töle függ hogy milyen küldetéseket kapsz !
Az biztos hogy 2 befejezése van a Good VS Evil !
Attól függ hogyan játszol a játékban mert van egy egyensúly jó és rossz között és töle függ hogy milyen küldetéseket kapsz !
hmm...akkor 2 különbözõ végigjátszása van vagy akár 3 is mint a The Suffering-ben?
Jah azt csinálsz amit akarsz nincs megkötve semmi akkor csinálod meg a küldiket amikor csak akarod !
Legalábbis rendõrként én jól elszoktam vele ökörködni persze utána vissza töltöttem az egészet mert akkor felborul az egyensúly a jó és a rossz között !
Legalábbis rendõrként én jól elszoktam vele ökörködni persze utána vissza töltöttem az egészet mert akkor felborul az egyensúly a jó és a rossz között !
Teljesen sandbox lett mint az elõzõ?
Na megvolt az elsõ végigjátszás !
Elsõre a jó utat választottam beálltam rendõrnek és full jóként vittem
végig a játékot !
És persze a good endinget kaptam meg !
Nem volt ez rossz játék csak az a TPS mode ne lett volna !
Na majd ha kijön egy normális release akkor majd végigvisszük full evilként is !
Elsõre a jó utat választottam beálltam rendõrnek és full jóként vittem
végig a játékot !
És persze a good endinget kaptam meg !
Nem volt ez rossz játék csak az a TPS mode ne lett volna !
Na majd ha kijön egy normális release akkor majd végigvisszük full evilként is !
ez sem mukodik minden orosz maradt nekem
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce