270
Nascar SimRacing
-
#230 Izé, itt le van írva, hogy lehet festést csinálni. -
#229 Itt egy nagyon jó oldal, a festésekhez: www.rpmracing.us -
#228 ok, király -
#227 Működik, csak le kell szedni hozzá a mini imaget a gamecopyworldről. -
#226 ehh, szép hosszú a lista, délután kiprobálom, hogy müxike törés nélkül -
#225 1.0.2.5
=======
This update primarily addresses scoring and rules related problems that have been brought to our attention for both single and multiplayer modes. The update does however include fixes for some other areas and also includes the new Dodge Charger for the NEXTEL Cup Series - 2005.
Additional updates will follow including more fixes, new features as well as the updated Chevrolet and Ford cars for the NEXTEL Cup Series - 2005.
The list below provides a summary of the problems reported and the resolution provided.
Whenever a player incurs a penalty while under caution and pit road is open, the player in first place is inappropriately penalized. Most commonly, the race leader is issued a stop/go penalty.
Fixed
The race leader is often penalized for lapping the field under caution and issued a stop/go penalty at the end of any caution period.
Fixed
The player is often told to follow a driver that is several seconds behind them when leaving the pit road under caution. In this instance the player is often inappropriately disqualified.
Fixed
Scoring is locked inappropriately when players/computer drivers spin immediately ahead of the player.
Fixed
Scoring is locked inappropriately when players leave the race track and drive slowly on the apron to enter pit road when it is closed.
Fixed
Scoring is locked inappropriately when players leave the race track under caution to enter the pit road and other drivers behind them decide to stay out.
Fixed
During multiplayer races, a caution period is often triggered inappropriately when a player enters pit road to make a stop.
Fixed
With AUTO PACE enabled, the players car is sometimes ordered and driven around for an entire lap inappropriately.
Fixed
Computer drivers start qualifying with less than a full tank of fuel.
Fixed
If the player has AUTO PACE enabled, when a caution is triggered and the player car drives down to the apron, the player car may then lap the entire field without incurring a penalty.
Fixed
The first lap of any race is sometimes scored as though the Yellow is still out.
Fixed.
Sometimes when the player is told to move to the end of the longest line, the appropriate icon is not displayed on the HUD.
Fixed.
Sometimes when the player has AUTO PACE enabled, the player car is not taken control of until the start of the second caution lap.
Fixed.
During multiplayer races, sometimes, the icons displayed on the HUD indicating Black Flag and Longest Line penalties remain displayed after the penalty has been served.
Fixed.
Computer controlled drivers often continue to complete laps and race after the race has finished.
Fixed
Players with AUTO PIT Off making a pit stop during the last lap ( white flag) of any race are unable to leave pit road if the race leader crosses the start/finish line during the time they are making their stop.
Fixed
The spotter does not inform players of cars around them during any session of a multiplayer race.
Fixed for race session.
The spotter sometimes gives the player inappropriate direction when the player is the lucky dog.
Fixed
The crew chief congratulates the player constantly on the results screen in the case the player led a lap thus scoring 5 bonus points.
Fixed
With AUTO PACE enabled, client setups are not loaded correctly for the race session.
Fixed
When players slow to a halt on the pace lap and clearly make no attempt to stay up with the pace car, other players are disqualified for passing the player making none or little attempt to follow the rules.
Fixed
Any player in first or second place following the pace car during any caution receiving a removed from line penalty is told to pass the pace car and take position at the rear of the field.
Fixed
Players are sometimes disqualified for an improper race start after being out of position early in the lap but being lined up correctly in time for the race start.
Fixed
Players are often disqualified for an improper race start after being out of position early in the lap but being lined up correctly in time for the start after restarting the race.
Fixed
A caution is triggered in the event that a player crosses the start/finish line on pit road having ignored a penalty until the last possible lap. Scoring is locked incorrectly at this time causing other players to be often instantaneously and incorrectly disqualified.
Fixed
Players are often disqualified when crossing the start/finish line when driving on pit road to serve a stop/go penalty on the last lap possible.
Fixed
A caution is sometimes triggered inappropriately in the event of a player electing to spectate after wrecking and their pit area being driven through by another player. After the caution scoring is often subsequently locked inappropriately and this may cause players to receive stop/go penalties and/or to be disqualified.
Fixed
The Pace car drives so slowly at some tracks that drivers have to slow to pit road speed as soon as they head for pit road so as to avoid illegally passing the car they should be following.
Fixed
The pace car crashes into the wall occasionally when exiting pit road to begin the first lap of a caution at New Hampshire.
Fixed
During multiplayer games and caution periods, the F2 standings display is often incorrect.
Fixed
Players are sometimes not taken to the race session at the start if they are viewing replays.
Fixed
An invisible barrier may exist at the entrance and exit of pit road. The barrier has no collision from the players perspective but computer drivers and other drivers appear to collide momentarily with the invisible barrier and wall collision maps are generated.
Fixed
Selecting any lap of Telemetry where the player car was controlled via AUTO PACE or AUTO PIT causes the Telemetry application to crash.
Fixed
When the computer takes control of a disqualified or wrecked vehicle, it would sometimes take 5 seconds or longer for the vehicle to be removed from the race and during this time, the computer controlled vehicle could often cause further incidents.
Fixed
The following is a short list of other miscellaneous changes that have been made.
Constant weather now forces both TRACK and AIR TEMP. to 75°F.
Drafting effects are reduced approximately 7.5%.
Dodge Charger model and maps for NEXTEL Cup Series - 2005.
Updated default volume levels.
Implemented locked rear differential.
Revised default aggression levels for all standard difficulty levels.
Decreased C.P.U. and Bandwidth usage for the dedicated server application. -
#224 Kijött hozzá egy 22 megás patch -
#223 elég egysikura sikeredet ez az "ownerkedés" -
#222 tarhely jó ingyenes is csak én nem akarok vezető lenni :) vhogy össze kéne állni innen is onnan is páran és választani 1 veztőt aki frissíti oldalt meg ilyesmik.ja és oldal megcsinálásához is kell vki -
#221 Nyinalj:) Ha osszetudsz szedni min. 8-10 "komoly" embert hozza, akkor esetleg meg segiteni is tudok a szervezesben, talan meg tarhelyel, szabalyokkal stb. is;) -
#220 hát nemtom nekem jobban bejön mint az eddigiek.csináljunk ligát ^.^ :) o.- :) -
#219 Ugy tudom, hogy magyar meg nincs. Sajnos a fizikai hianyossagai, a bugok es a botladozo jatekmenet es a nem teljesen kiforrt online tamogatasa miatt nem igazan nepszeru... -
#218 nem tudok róla -
#217 nincs vmi magyar liga még ezzel??? :( vagy ezzel nemlehet??? -
#216 ki mijjen konfigon nyomja? -
#215 nálam szaggat mint, állat. de ugy gondolom, hogy ezt a grafika nem indokolja. igaz nincs 1 hiper gépem, de ezen azért nem kéne szaggatni. (AMD 2400+, ATI 9000, 512 DDR) Ha a királyhoz (NR2003) hasonlitjuk esélye nincs, de mint arcade gammát kelll nézni, ugy pedig nem rossz. nagyon régoa szeretttem volna kiprobálni az owner-kedést stb -
#214 Ja azt észrevettem akkor húznak mint atom,csak ha kicsit is elvesztem a ritmust ajjaj,lemaradok,nemtudok már felmenni.Azért próbálgatoma sebességbeállitásokat,vagyis a váltásoknál,mennyire pörögjön,meg húzzon.Egyébként nagyon jól lehet húzatni,és érzékeny is,ha kibújsz,és nincs erő a gépben akkor esik a sebesség.Csak azért gondoltam,mert mondjuk időmérőn majd 2 mp-vel gyengébben megyek mint az első.Tök utolsóról indulok,hacsak valaki nem bénázik,versenyben meg csak egy darabig birom tartani..vagyis az utolsó bírom:-)) -
#213 Talle az draft palya, vagyis minnel kozelebb az elotted levohoz, es minnel tobben egy kupacban, annal gyorsabb. Bar nem tudom, hogy ez a jatek mennyire kezeli le, de tuti hogy valahogy bele van epitve, ha mashogy nem, akkor trukkel mint a tobbi:))) -
#212 Kormány feltétlenül kell,mert bill-lel képtelenség tartani a tempot.
Nyomtam egy race-t csak úgy a kedvenc pályámon Talladegaban,..és úgy elhagytak 3 kör után mintha álltam volna.
Milyen beállítást kell itt használni,hogy menjen az autó?
Próbálgatam,de sehogysembirtam tartania tempót,nemmegy az autó..persze minden 100%-on van,gondoltam hátha... -
#211 Vegyel egy kormanyt...
Bar ez sem egy hardcore sim, de azert el kell egy kormany ehez is. Meg a legolcsobb, leggagyibb kormannyal is nagysagrenddel nagyobb a jatek elmeny mint gombokkal. Gombok csak az arkad fostalicskakhoz jok, ahol nem a vezetes szamit. -
Since #210 Esetleg valaki adhtna egy két tippet, illetve tanácsot egy kezdő versenyzőnek? Ugyanis billentyűzettel nyomom, de nagyon lemaradok a mezőnytöl de nagyon érdekel a játék :) -
HellDiablo #209 HI! Nekem lenne egy kis problémám! Amikor elindítom a Nascare és tölti be a pályát, akkor egyszerüen kidob a windowsba és azt írja ki hogy hiba történt! PLZ, valaki help! -
#208 Jaja...Daytona-ban nyertem, valami 800e-et fizettek, de utánna max 250-et kaptam egy győzelemért. -
#207 Ja a pénzt minden verseny után fizetik,azért tudsz sok pénzt összeszedni,mert ha jólmész futamonként 1 milkát is,meg a győzelemdij,az mondjuk Daytonaban számottevő. -
#206 Én a legnehezebben játszottam,meg 100%-ra állitva mindent.
A Default az ugyanaz mindennél nem?vagyis középállásban van.
Én mindig módosítottam,így nehezebb szinten már nemmidegy.Ha úgyhagytam,jóval lemaradtam a köridőt nézve,mintha állítottam volna.
Persze beginneren nyomtam én is amikor kipróbáltam,de hamar leráztama mezőnyt.
Így viszont izzadni lehet.Volt,hogy 2tizeddel vertek meg a célegyenesben.A következő osztályban eddig a 7 versenyből 3-at nyertem ,egy 2.,egy 6. az uccsó kanyarban vezetű helyről perditettek ki,és 2 kiesés volt.
Én nemadtam el a kocsikat,minek,volt pénzem,meg mindig alakitottama festésén,a végén jó megnézni milyen gépekkel mentem.
Ja a Crafstmant 14 győzelemmel zártam,ez messze a legtöbb volt,igaz párszor kiestem. -
#205 Nekem most van 9 milám és a craft felénél járok.
Amúgy lehet, hogy azért nem törik, mert beginnerben játszom?
Miért jó a több autó? Én upgrade után eladom a régit és megépítem az újat...visszajön egy kevéske az árából...
Az okés, hogy hány futamra szerződnek, de minden verseny után fizetnek, vagyha lejárt az összes futam, akkor egybe?
Ja, azt észrevettétek, hogy minden versenyhez van default beállítás? Én azokkal megyek és eddig az összes versenyt megnyertem velük.
Az a csít az egészben, hogy ments egy kamu beállítást, majd abba másold az orig beállításokat. Miért nem lehet vajh onnan megnyitni, nemtom... :) -
#204 pedig törnie kellene,vagyis ha törik oda a versenyednek,párszor jártam,hogy falon végeztem.A szponzorok,megvan hogy hány futamra szerződnek veled,vagyis úgytudod,ahogy neked tetszik,én speciel,csak 1-2 futamra szoktam,na persze ha minél többször végzel jó helyen akkor nagyonsokat fizetnek,akkor érdemes sok hétre.Van mikor 300ezer fölött.
A Craftsman szériát megnyertem carrierben,5 autót csináltam,és a végén 9 millkával zártam. -
#203 Lenne két lámer kérdésem!
Első: hol lehet beállítani a realisztikus törést????? Merthogy zúznám én carrierben, dehát nem törik.
Másik: A sponsorok mikor/hogy fizetnek? Ezt a részét nem vágom a gémnek!
Nekem nagyon bejön a játék! -
#202 Hát ez LOOOL
Simracing :-)))) -
TotesZ #201 Hella!! Az lenne a problémám,hogy amikor már a game-ben vagyok grafikai problémák lépnek fel.Értem ez alatt a pálya elinditása elötti képet,nincs elindito gomb semmi sem,csak egyyszerűen lekattitok jobb alulra a semmibe és elindul + amikor már apályán robogok semmisem jön elő csak kriksz-krakszok.Ez mitől lehet??? a Gépem :AMD 2000+ ,512 RAM,Radeon 9000 128mb memóval.MIt kellene átállitanom? Please help!! -
#200 Nyomta egy picit ma,felhúztam magam,ilyen jól még nemmentem Daytonában,felváltva vezettünk az élen 3-4-en.Próbáltam tartani,meg vigyázni ne legyen semmi gond 20 körös versenyt mentem,de úgylátszik az autómnak sok volt,mert a 16.ban egyszerűen elfogyott a szusz.Próbáltam,de egyre aggresszívebebk lettek,picit megkoccoltak,aztán gondoltam na majd most,kibújtam,és ahelyett hogy gyorsult volna,lassult a gép.Végülis egy kis koccanás,és egy mögöttemhaladó okozta vesztem.azthiszem leveszem 10%-ra addig kibírja a hajtást.Érsekes hogy így versenyben ott elől másfél mp-vel jobbat mentem mint valaha.Igaz meg is lett az eredménye.:-)Nagyon jól lehet szélárnyékban autózni,jól érzékelhető hogy nincs ellenállás,amint kibújtam csak úgy esett vissza a sebesség,na persze az autót mégjobban bekellene állítani,de ami most van,nagynehezen sikerült,hogy viszonylag gyorsuljon is,meg azért menjen,bírjam tartani a képést az élenjárókkal.
Truckban, a Dodge stadium az teljeen kikészítette,ptt 15 kör után már a gumim fullraelkopott,hiába próbáltam spórolni.
viszont csak kipróbáltam pár pályát,egyébként a valóságban a Loewe pályát komálom,ott nagy versenyek vannak,és lám én is edzésen 3mp-t vertem a mezőnyre.A sebesség tekintetében egyértelmű a Talladega a legjobb,ottaztán amit bír az ember,vagyis a gép. -
#199 Nascar Racing 2003 a legjobb NASCAR szim szerintem! -
#198 A Labonte család nagyon nyomja... :)
Az uccsó kanyarban mintha egy picikét megcsusszant volna! -
bazze #197 Na most teszem a játékot nagyon kiváncsi vagyok rá!!
Még eddig nem volt olyan nascaros jázék ami teccet volna!!
Nagyon sokat várok a játéktol!! -
#196 :D
Hát teszi a dolgát a kis mocsok :) -
Sanya52 #195 Gratula!!! -
ceas #194 Igaz, engem is engedtek már el, de többségében csak mennnek az ideálison és annyi, de volt olyan is aki szabályosan leállt versenyezni velem, lökdösődött meg satöbbi. -
#193 Hmm...engem számtalanszor elegedtek már a lekörözött ellenfelek.
-
ceas #192 Nos, végignyomtam a trackman champ-et.Vegyes érzéssel vagyok a játékról. A fizika valúban nem rossz,a grafikával,hangokkal nincs baj de a többi része nem teljesen oké, értem ezalatt az AI-t például, ami elég gagyi, gyakorlatilag az ideális íven mennek az ellenfelek ha eléjük kerülsz letolnak, a szabályok se stimmelnek teljesen pl.sárga zászló, pace lap, a lekörözendő ellenfelek a kék zászlóról tudomást se vesznek, ugyanugy az ideális íven mennek mintha mögöttük se lennél, a játékos felé semmi tendencia, hogy elengedjék, a gép viszont gond nélkül köröz, többször vesztettem emiatt, amikor beértem a lassúakat és nagy nehezen leköröztem vesztve egy csomó időt, a gép meg vígan beért és lenyomott. Egy-két pályán kicsit el vannak cseszve a gépi idők, intermediate-en nyomtam 90%-os ellenfelekkel, de egy két pályán, az egész mezőny rávert a pályaidőre vagy 1 másodpercet, pl. Phoenix, Martinsville. Szerencsére lehet szerkeszteni az idejüket, 1 másodperccel módosítva már a szokásosnak megfelelően mennek. Összességében élvezhető az egész játék, bár néha idegtépő. -
#191 Pár képz=
1.
2.
3.
4.
5.