Nascar SimRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Go Jeff Go!!!!
Nyomtam egy race-t csak úgy a kedvenc pályámon Talladegaban,..és úgy elhagytak 3 kör után mintha álltam volna.
Milyen beállítást kell itt használni,hogy menjen az autó?
Próbálgatam,de sehogysembirtam tartania tempót,nemmegy az autó..persze minden 100%-on van,gondoltam hátha...
Go Jeff Go!!!!
Bar ez sem egy hardcore sim, de azert el kell egy kormany ehez is. Meg a legolcsobb, leggagyibb kormannyal is nagysagrenddel nagyobb a jatek elmeny mint gombokkal. Gombok csak az arkad fostalicskakhoz jok, ahol nem a vezetes szamit.
Þór vígi þessi rúnar
Go Jeff Go!!!!
A Default az ugyanaz mindennél nem?vagyis középállásban van.
Én mindig módosítottam,így nehezebb szinten már nemmidegy.Ha úgyhagytam,jóval lemaradtam a köridõt nézve,mintha állítottam volna.
Persze beginneren nyomtam én is amikor kipróbáltam,de hamar leráztama mezõnyt.
Így viszont izzadni lehet.Volt,hogy 2tizeddel vertek meg a célegyenesben.A következõ osztályban eddig a 7 versenybõl 3-at nyertem ,egy 2.,egy 6. az uccsó kanyarban vezetû helyrõl perditettek ki,és 2 kiesés volt.
Én nemadtam el a kocsikat,minek,volt pénzem,meg mindig alakitottama festésén,a végén jó megnézni milyen gépekkel mentem.
Ja a Crafstmant 14 gyõzelemmel zártam,ez messze a legtöbb volt,igaz párszor kiestem.
Go Jeff Go!!!!
Amúgy lehet, hogy azért nem törik, mert beginnerben játszom?
Miért jó a több autó? Én upgrade után eladom a régit és megépítem az újat...visszajön egy kevéske az árából...
Az okés, hogy hány futamra szerzõdnek, de minden verseny után fizetnek, vagyha lejárt az összes futam, akkor egybe?
Ja, azt észrevettétek, hogy minden versenyhez van default beállítás? Én azokkal megyek és eddig az összes versenyt megnyertem velük.
Az a csít az egészben, hogy ments egy kamu beállítást, majd abba másold az orig beállításokat. Miért nem lehet vajh onnan megnyitni, nemtom... 😊
Þór vígi þessi rúnar
A Craftsman szériát megnyertem carrierben,5 autót csináltam,és a végén 9 millkával zártam.
Go Jeff Go!!!!
Elsõ: hol lehet beállítani a realisztikus törést????? Merthogy zúznám én carrierben, dehát nem törik.
Másik: A sponsorok mikor/hogy fizetnek? Ezt a részét nem vágom a gémnek!
Nekem nagyon bejön a játék!
Þór vígi þessi rúnar
Truckban, a Dodge stadium az teljeen kikészítette,ptt 15 kör után már a gumim fullraelkopott,hiába próbáltam spórolni.
viszont csak kipróbáltam pár pályát,egyébként a valóságban a Loewe pályát komálom,ott nagy versenyek vannak,és lám én is edzésen 3mp-t vertem a mezõnyre.A sebesség tekintetében egyértelmû a Talladega a legjobb,ottaztán amit bír az ember,vagyis a gép.
Go Jeff Go!!!!
Az uccsó kanyarban mintha egy picikét megcsusszant volna!
Þór vígi þessi rúnar
Még eddig nem volt olyan nascaros jázék ami teccet volna!!
Nagyon sokat várok a játéktol!!
NSR01.AVI (1,3Mbyte, AVI, DivX5.02)
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!
SUHH-NJVH-4J65-J4JV-0HLM
S4L4-SZFN-GSE3-W4H6-0HLM
DY4C-R2CR-S54H-36TC-0HLM
DMVD-AVBP-R4VE-G654-0HLM
4YRR-YW5C-YK46-GVEY-0HLM
SC4L-AF6W-T4J0-D4ZR-0HLM
EREE-78C5-ZR4C-B65E-0HLM
9UBT-TMTR-TZ7C-CUBA-RCCD
K7B3-X2YA-TP9L-QPM3-7CCD
AHQY-CB4L-66SD-B4X9-2CCD
HHJ2-XKQR-SB6N-ZWM7-2CCD
DAV5-MH6P-RPXX-QP5C-VCCD
Megköszönném!
http://gameprot.uw.hu/
Én a Nascar.SimRacing-HOODLUM -os ver.t szedtem le és nem tudom elindítani.
Daemonnal próbáltam telepíteni.
A telepítésnél csak az 1-es CD-t teszem fel és azt mondja hogy kész.
Ha a másodikat el akorom indítani azt mondja hogy virtuális CD-van.
Ami igaz is. Ha CRACK-ot bemásolom és úgy indítom akkor kis szünet után "A Windows súlyos hiba után állt helyre" címü üzenet jön.
Mit csinálok rosszul ?
Hogyan kell jól feltenni ?
Segítsetek !!!
Nos,7végén volt idõm tolni a játékot,és lehet bennem van a hiba,de az eddigi 18 versenybõl 14-et nyertem 😛
Bár egy kicsit agressziven megyek,például "töfködöm" az elöttem lévõket <#zavart1>#zavart1>
(bár õk is engem,szal...)
A törésem be van kapcsolva,minden rásegités ki,kivéve a "traction controll" van lowra rakva.
Az AI-t nem piszkáltam,asszem gyárilag 80-90%-on van.
Egyelõre a körök száma 10%-ra van állitva,ez pont elég,hogy ne õrüljek bele 😊
A kocsim jelenleg 70 "pontos" ,van ami 80 ponton van,van ami 60-on.
És van 9M $-om 😄
Majd holnap rakok fel pár képet 😊
FELHASZNALO.CTL:
- FFB steer force exponent="1.00000"
- FFB steer force grip weight="0.00000"
- FFB steer update thresh="0.00500"
FELHASZNALO.PLR:
- Autopit="0"
- No AI Control="1"
- Pitcrew Push="1"
- Half Rate="0"
- Tire Sampling="1"
- Cockpit Shake On="1"
- Cockpit Shake Magnitude="0.20000"
- Cockpit Shake From RPMs="0.90000"
- Run AI Script="0"
Kicsit elkerekedett a szemem, pedig azért a szabályokat ismerem de ez a program meglepett már néhányszor 😊
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Érdemes megnézni a replayben valóban ez történik-e, de most én is csak tippelek.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Köszi
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc