Nascar SimRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bodesz
hát nemtom nekem jobban bejön mint az eddigiek.csináljunk ligát ^.^ 😊 o.- 😊

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Alexease
Ugy tudom, hogy magyar meg nincs. Sajnos a fizikai hianyossagai, a bugok es a botladozo jatekmenet es a nem teljesen kiforrt online tamogatasa miatt nem igazan nepszeru...
ChevyG
nem tudok róla
bodesz
nincs vmi magyar liga még ezzel??? 😞 vagy ezzel nemlehet???

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

ChevyG
ki mijjen konfigon nyomja?
ChevyG
nálam szaggat mint, állat. de ugy gondolom, hogy ezt a grafika nem indokolja. igaz nincs 1 hiper gépem, de ezen azért nem kéne szaggatni. (AMD 2400+, ATI 9000, 512 DDR) Ha a királyhoz (NR2003) hasonlitjuk esélye nincs, de mint arcade gammát kelll nézni, ugy pedig nem rossz. nagyon régoa szeretttem volna kiprobálni az owner-kedést stb
MrSpock
Ja azt észrevettem akkor húznak mint atom,csak ha kicsit is elvesztem a ritmust ajjaj,lemaradok,nemtudok már felmenni.Azért próbálgatoma sebességbeállitásokat,vagyis a váltásoknál,mennyire pörögjön,meg húzzon.Egyébként nagyon jól lehet húzatni,és érzékeny is,ha kibújsz,és nincs erõ a gépben akkor esik a sebesség.Csak azért gondoltam,mert mondjuk idõmérõn majd 2 mp-vel gyengébben megyek mint az elsõ.Tök utolsóról indulok,hacsak valaki nem bénázik,versenyben meg csak egy darabig birom tartani..vagyis az utolsó bírom:-))

Go Jeff Go!!!!

Alexease
Talle az draft palya, vagyis minnel kozelebb az elotted levohoz, es minnel tobben egy kupacban, annal gyorsabb. Bar nem tudom, hogy ez a jatek mennyire kezeli le, de tuti hogy valahogy bele van epitve, ha mashogy nem, akkor trukkel mint a tobbi😊))
MrSpock
Kormány feltétlenül kell,mert bill-lel képtelenség tartani a tempot.
Nyomtam egy race-t csak úgy a kedvenc pályámon Talladegaban,..és úgy elhagytak 3 kör után mintha álltam volna.
Milyen beállítást kell itt használni,hogy menjen az autó?
Próbálgatam,de sehogysembirtam tartania tempót,nemmegy az autó..persze minden 100%-on van,gondoltam hátha...

Go Jeff Go!!!!

Alexease
Vegyel egy kormanyt...
Bar ez sem egy hardcore sim, de azert el kell egy kormany ehez is. Meg a legolcsobb, leggagyibb kormannyal is nagysagrenddel nagyobb a jatek elmeny mint gombokkal. Gombok csak az arkad fostalicskakhoz jok, ahol nem a vezetes szamit.
Esetleg valaki adhtna egy két tippet, illetve tanácsot egy kezdõ versenyzõnek? Ugyanis billentyûzettel nyomom, de nagyon lemaradok a mezõnytöl de nagyon érdekel a játék 😊

HI! Nekem lenne egy kis problémám! Amikor elindítom a Nascare és tölti be a pályát, akkor egyszerüen kidob a windowsba és azt írja ki hogy hiba történt! PLZ, valaki help!<#zavart2>
Carlos
Jaja...Daytona-ban nyertem, valami 800e-et fizettek, de utánna max 250-et kaptam egy gyõzelemért.

Þór vígi þessi rúnar

MrSpock
Ja a pénzt minden verseny után fizetik,azért tudsz sok pénzt összeszedni,mert ha jólmész futamonként 1 milkát is,meg a gyõzelemdij,az mondjuk Daytonaban számottevõ.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Én a legnehezebben játszottam,meg 100%-ra állitva mindent.
A Default az ugyanaz mindennél nem?vagyis középállásban van.
Én mindig módosítottam,így nehezebb szinten már nemmidegy.Ha úgyhagytam,jóval lemaradtam a köridõt nézve,mintha állítottam volna.
Persze beginneren nyomtam én is amikor kipróbáltam,de hamar leráztama mezõnyt.
Így viszont izzadni lehet.Volt,hogy 2tizeddel vertek meg a célegyenesben.A következõ osztályban eddig a 7 versenybõl 3-at nyertem ,egy 2.,egy 6. az uccsó kanyarban vezetû helyrõl perditettek ki,és 2 kiesés volt.
Én nemadtam el a kocsikat,minek,volt pénzem,meg mindig alakitottama festésén,a végén jó megnézni milyen gépekkel mentem.
Ja a Crafstmant 14 gyõzelemmel zártam,ez messze a legtöbb volt,igaz párszor kiestem.

Go Jeff Go!!!!

Carlos
Nekem most van 9 milám és a craft felénél járok.
Amúgy lehet, hogy azért nem törik, mert beginnerben játszom?
Miért jó a több autó? Én upgrade után eladom a régit és megépítem az újat...visszajön egy kevéske az árából...
Az okés, hogy hány futamra szerzõdnek, de minden verseny után fizetnek, vagyha lejárt az összes futam, akkor egybe?

Ja, azt észrevettétek, hogy minden versenyhez van default beállítás? Én azokkal megyek és eddig az összes versenyt megnyertem velük.
Az a csít az egészben, hogy ments egy kamu beállítást, majd abba másold az orig beállításokat. Miért nem lehet vajh onnan megnyitni, nemtom... 😊

Þór vígi þessi rúnar

MrSpock
pedig törnie kellene,vagyis ha törik oda a versenyednek,párszor jártam,hogy falon végeztem.A szponzorok,megvan hogy hány futamra szerzõdnek veled,vagyis úgytudod,ahogy neked tetszik,én speciel,csak 1-2 futamra szoktam,na persze ha minél többször végzel jó helyen akkor nagyonsokat fizetnek,akkor érdemes sok hétre.Van mikor 300ezer fölött.
A Craftsman szériát megnyertem carrierben,5 autót csináltam,és a végén 9 millkával zártam.

Go Jeff Go!!!!

Carlos
Lenne két lámer kérdésem!
Elsõ: hol lehet beállítani a realisztikus törést????? Merthogy zúznám én carrierben, dehát nem törik.
Másik: A sponsorok mikor/hogy fizetnek? Ezt a részét nem vágom a gémnek!
Nekem nagyon bejön a játék!

Þór vígi þessi rúnar

Cowek
Hát ez LOOOL
Simracing :-))))

http://www.f1-info.hu/

Hella!! Az lenne a problémám,hogy amikor már a game-ben vagyok grafikai problémák lépnek fel.Értem ez alatt a pálya elinditása elötti képet,nincs elindito gomb semmi sem,csak egyyszerûen lekattitok jobb alulra a semmibe és elindul + amikor már apályán robogok semmisem jön elõ csak kriksz-krakszok.Ez mitõl lehet??? a Gépem :AMD 2000+ ,512 RAM,Radeon 9000 128mb memóval.MIt kellene átállitanom? Please help!!<#help>
MrSpock
Nyomta egy picit ma,felhúztam magam,ilyen jól még nemmentem Daytonában,felváltva vezettünk az élen 3-4-en.Próbáltam tartani,meg vigyázni ne legyen semmi gond 20 körös versenyt mentem,de úgylátszik az autómnak sok volt,mert a 16.ban egyszerûen elfogyott a szusz.Próbáltam,de egyre aggresszívebebk lettek,picit megkoccoltak,aztán gondoltam na majd most,kibújtam,és ahelyett hogy gyorsult volna,lassult a gép.Végülis egy kis koccanás,és egy mögöttemhaladó okozta vesztem.azthiszem leveszem 10%-ra addig kibírja a hajtást.Érsekes hogy így versenyben ott elõl másfél mp-vel jobbat mentem mint valaha.Igaz meg is lett az eredménye.:-)Nagyon jól lehet szélárnyékban autózni,jól érzékelhetõ hogy nincs ellenállás,amint kibújtam csak úgy esett vissza a sebesség,na persze az autót mégjobban bekellene állítani,de ami most van,nagynehezen sikerült,hogy viszonylag gyorsuljon is,meg azért menjen,bírjam tartani a képést az élenjárókkal.
Truckban, a Dodge stadium az teljeen kikészítette,ptt 15 kör után már a gumim fullraelkopott,hiába próbáltam spórolni.
viszont csak kipróbáltam pár pályát,egyébként a valóságban a Loewe pályát komálom,ott nagy versenyek vannak,és lám én is edzésen 3mp-t vertem a mezõnyre.A sebesség tekintetében egyértelmû a Talladega a legjobb,ottaztán amit bír az ember,vagyis a gép.

Go Jeff Go!!!!

Carlos
Nascar Racing 2003 a legjobb NASCAR szim szerintem!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A Labonte család nagyon nyomja... 😊
Az uccsó kanyarban mintha egy picikét megcsusszant volna!

Þór vígi þessi rúnar

Na most teszem a játékot nagyon kiváncsi vagyok rá!!
Még eddig nem volt olyan nascaros jázék ami teccet volna!!
Nagyon sokat várok a játéktol!!

Glpetyus
😄
Hát teszi a dolgát a kis mocsok 😊

Gratula!!!<#worship>

Igaz, engem is engedtek már el, de többségében csak mennnek az ideálison és annyi, de volt olyan is aki szabályosan leállt versenyezni velem, lökdösõdött meg satöbbi.
Glpetyus
Hmm...engem számtalanszor elegedtek már a lekörözött ellenfelek.

Nos, végignyomtam a trackman champ-et.Vegyes érzéssel vagyok a játékról. A fizika valúban nem rossz,a grafikával,hangokkal nincs baj de a többi része nem teljesen oké, értem ezalatt az AI-t például, ami elég gagyi, gyakorlatilag az ideális íven mennek az ellenfelek ha eléjük kerülsz letolnak, a szabályok se stimmelnek teljesen pl.sárga zászló, pace lap, a lekörözendõ ellenfelek a kék zászlóról tudomást se vesznek, ugyanugy az ideális íven mennek mintha mögöttük se lennél, a játékos felé semmi tendencia, hogy elengedjék, a gép viszont gond nélkül köröz, többször vesztettem emiatt, amikor beértem a lassúakat és nagy nehezen leköröztem vesztve egy csomó idõt, a gép meg vígan beért és lenyomott. Egy-két pályán kicsit el vannak cseszve a gépi idõk, intermediate-en nyomtam 90%-os ellenfelekkel, de egy két pályán, az egész mezõny rávert a pályaidõre vagy 1 másodpercet, pl. Phoenix, Martinsville. Szerencsére lehet szerkeszteni az idejüket, 1 másodperccel módosítva már a szokásosnak megfelelõen mennek. Összességében élvezhetõ az egész játék, bár néha idegtépõ.
Glpetyus
Pár képz=

1.
2.
3.
4.
5.

Glpetyus
Csak a gyõzelmekbõl van. 😊

Alexease
Azert vannak meg problemak a programmal😊 Itt egy apro szosszenet, melyben Labonte harom (3!) kerekkel es langolo motorral korrektul tartja a palyan az iramot😊))))

NSR01.AVI (1,3Mbyte, AVI, DivX5.02)
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!
Ezek hoodlumosok:
SUHH-NJVH-4J65-J4JV-0HLM
S4L4-SZFN-GSE3-W4H6-0HLM
DY4C-R2CR-S54H-36TC-0HLM
DMVD-AVBP-R4VE-G654-0HLM
4YRR-YW5C-YK46-GVEY-0HLM
SC4L-AF6W-T4J0-D4ZR-0HLM
EREE-78C5-ZR4C-B65E-0HLM

Válogass,(clonecd-s)
9UBT-TMTR-TZ7C-CUBA-RCCD
K7B3-X2YA-TP9L-QPM3-7CCD
AHQY-CB4L-66SD-B4X9-2CCD
HHJ2-XKQR-SB6N-ZWM7-2CCD
DAV5-MH6P-RPXX-QP5C-VCCD

Hi all vki nem tudná megadni a nascar simracing seralját?
Megköszönném!
Nekem is nehezen indult(clonecd),de a Hoodlumos nocd crackkal simán megy. Itt találod meg<#wink>
http://gameprot.uw.hu/

Honnan a sok money?Mindet a gyõzelmekkel szedted össze,vagy van cheat?

Duddits
All Emulation bevan kapcsolva a Daemonba?

Sziasztok jól jönne egy kis help
Én a Nascar.SimRacing-HOODLUM -os ver.t szedtem le és nem tudom elindítani.
Daemonnal próbáltam telepíteni.
A telepítésnél csak az 1-es CD-t teszem fel és azt mondja hogy kész.
Ha a másodikat el akorom indítani azt mondja hogy virtuális CD-van.
Ami igaz is. Ha CRACK-ot bemásolom és úgy indítom akkor kis szünet után "A Windows súlyos hiba után állt helyre" címü üzenet jön.
Mit csinálok rosszul ?
Hogyan kell jól feltenni ?

Segítsetek !!!

Glpetyus
reggelt
Nos,7végén volt idõm tolni a játékot,és lehet bennem van a hiba,de az eddigi 18 versenybõl 14-et nyertem 😛
Bár egy kicsit agressziven megyek,például "töfködöm" az elöttem lévõket <#zavart1>
(bár õk is engem,szal...)
A törésem be van kapcsolva,minden rásegités ki,kivéve a "traction controll" van lowra rakva.
Az AI-t nem piszkáltam,asszem gyárilag 80-90%-on van.
Egyelõre a körök száma 10%-ra van állitva,ez pont elég,hogy ne õrüljek bele 😊
A kocsim jelenleg 70 "pontos" ,van ami 80 ponton van,van ami 60-on.
És van 9M $-om 😄
Majd holnap rakok fel pár képet 😊

Alexease
Hhogy jobb legyen (szubjektiv😛) a tesztelgetes mindenkinek, itt is erdemes belenyulkalni a sajat beallitasokba file-szinten.😊 Leirasok a file-okban. (Es persze, csak akkor van ertelme, ha Veteren modban van a jatek, minden segitseg kikapcs, cockpit, kormany, ffb stb.)

FELHASZNALO.CTL:
- FFB steer force exponent="1.00000"
- FFB steer force grip weight="0.00000"
- FFB steer update thresh="0.00500"

FELHASZNALO.PLR:
- Autopit="0"
- No AI Control="1"
- Pitcrew Push="1"
- Half Rate="0"
- Tire Sampling="1"
- Cockpit Shake On="1"
- Cockpit Shake Magnitude="0.20000"
- Cockpit Shake From RPMs="0.90000"
- Run AI Script="0"
Alexease
Tesztelgeted?! 😛 Akkor gondolom lesz egy jo kis bemutato rola a HSW-n? 😊
próbáltam, ezt is, miután lemegy a pace car még jobban lelassítottam olyan 40-re, a 45 helyett, mert én is erre gondoltam, hogy megelözöm, de semmi, stop and go. Egyébként mintha azzal lenne baja, hogy a felvezetö kör alatt 1 kört nyerek, dehát ha nem gyorsítok, akkor, hogy menjek a pace car mögé, vagy álljak meg és várjam meg míg beér? nem tudom, de én az igazi nascar versenyeken, nem igazán láttam ilyet. Beintik a sárga zászlót, a mezöny belasít, a pace car az élre áll és vezet. Szerintem, nem a versenyzö feladata, hogy a pace cart keresgesse.
Én a múltkor lemaradtam egy kicsit a rajtnál, de tényleg nem nagyon és szó nélkül kizárt.
Kicsit elkerekedett a szemem, pedig azért a szabályokat ismerem de ez a program meglepett már néhányszor 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

akkor meg azt mondja,hogy lassú vagyok és álljak a pace car mögé, de volt olyan, hogy miután egy darabig nem álltam a pace car mögé, az utolsó autó mögé rendeltek a pace car helyett, megkerestem beálltam de újraindításkor itt is stop and go-t ítéltek
Valszeg a jelzés beintése elõtt kezdesz el valamivel gyorsítani és megelõzöd a Pace Cart ezzel.
Érdemes megnézni a replayben valóban ez történik-e, de most én is csak tippelek.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Duddits
aham.... Próbáld meg úgy, hogy csak a rajtrács után gyorsítas.

Hát igen ez engem is nagyon érdekelne. Sajnos én is mindig igy járok. Elsõbõl 2 körrel a vége elõtt utolsó leszek. Egy kissé idegesitõ!!

Köszi

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

akkor konkrétabban ami érdekelne, mi az a "lucky dog"? illetve vezettem a versenyt, mögöttem történik valami, erre sárga zászló, beszólnak a mikrofonba, hogy álljak a pace car mögé, de az kb a pálya másik felén jön be, erre felgyorsítok, hogy mögé érjek, rendben is van eddig, beérem és körözgetünk párat, aztán az újraindítás elött lemegy természetesen és nemsokr rá, zöld zászló, de én erre eddig mindig kaptam egy fekete stop and go penalty-t, sajnos elovasni eddig nem sikerült, hogy miért, mert túl gyorsan lekapja a szöveges üzenetet. Ez miért van vajon?