270
Nascar SimRacing
  • Glpetyus
    Csak a győzelmekből van. :)
  • Alexease
    Azert vannak meg problemak a programmal:) Itt egy apro szosszenet, melyben Labonte harom (3!) kerekkel es langolo motorral korrektul tartja a palyan az iramot:)))))

NSR01.AVI (1,3Mbyte, AVI, DivX5.02)
  • ryde
    KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!
    KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!
    KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!
    KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!
  • Sanya52
    Ezek hoodlumosok:
    SUHH-NJVH-4J65-J4JV-0HLM
    S4L4-SZFN-GSE3-W4H6-0HLM
    DY4C-R2CR-S54H-36TC-0HLM
    DMVD-AVBP-R4VE-G654-0HLM
    4YRR-YW5C-YK46-GVEY-0HLM
    SC4L-AF6W-T4J0-D4ZR-0HLM
    EREE-78C5-ZR4C-B65E-0HLM
  • Sanya52
    Válogass,(clonecd-s)
    9UBT-TMTR-TZ7C-CUBA-RCCD
    K7B3-X2YA-TP9L-QPM3-7CCD
    AHQY-CB4L-66SD-B4X9-2CCD
    HHJ2-XKQR-SB6N-ZWM7-2CCD
    DAV5-MH6P-RPXX-QP5C-VCCD
  • ryde
    Hi all vki nem tudná megadni a nascar simracing seralját?
    Megköszönném!
  • Sanya52
    Nekem is nehezen indult(clonecd),de a Hoodlumos nocd crackkal simán megy. Itt találod meg
    http://gameprot.uw.hu/
  • Sanya52
    Honnan a sok money?Mindet a győzelmekkel szedted össze,vagy van cheat?
  • Duddits
    All Emulation bevan kapcsolva a Daemonba?
  • qqwww
    Sziasztok jól jönne egy kis help
    Én a Nascar.SimRacing-HOODLUM -os ver.t szedtem le és nem tudom elindítani.
    Daemonnal próbáltam telepíteni.
    A telepítésnél csak az 1-es CD-t teszem fel és azt mondja hogy kész.
    Ha a másodikat el akorom indítani azt mondja hogy virtuális CD-van.
    Ami igaz is. Ha CRACK-ot bemásolom és úgy indítom akkor kis szünet után "A Windows súlyos hiba után állt helyre" címü üzenet jön.
    Mit csinálok rosszul ?
    Hogyan kell jól feltenni ?

Segítsetek !!!
  • Glpetyus
    reggelt
    Nos,7végén volt időm tolni a játékot,és lehet bennem van a hiba,de az eddigi 18 versenyből 14-et nyertem :P
    Bár egy kicsit agressziven megyek,például "töfködöm" az elöttem lévőket
    (bár ők is engem,szal...)
    A törésem be van kapcsolva,minden rásegités ki,kivéve a "traction controll" van lowra rakva.
    Az AI-t nem piszkáltam,asszem gyárilag 80-90%-on van.
    Egyelőre a körök száma 10%-ra van állitva,ez pont elég,hogy ne őrüljek bele :)
    A kocsim jelenleg 70 "pontos" ,van ami 80 ponton van,van ami 60-on.
    És van 9M $-om :D
    Majd holnap rakok fel pár képet :)
  • Alexease
    Hhogy jobb legyen (szubjektiv:P) a tesztelgetes mindenkinek, itt is erdemes belenyulkalni a sajat beallitasokba file-szinten.:) Leirasok a file-okban. (Es persze, csak akkor van ertelme, ha Veteren modban van a jatek, minden segitseg kikapcs, cockpit, kormany, ffb stb.)

FELHASZNALO.CTL:
    - FFB steer force exponent="1.00000"
    - FFB steer force grip weight="0.00000"
    - FFB steer update thresh="0.00500"

FELHASZNALO.PLR:
    - Autopit="0"
    - No AI Control="1"
    - Pitcrew Push="1"
    - Half Rate="0"
    - Tire Sampling="1"
    - Cockpit Shake On="1"
    - Cockpit Shake Magnitude="0.20000"
    - Cockpit Shake From RPMs="0.90000"
    - Run AI Script="0"
  • Alexease
    Tesztelgeted?! :P Akkor gondolom lesz egy jo kis bemutato rola a HSW-n? :)
  • ceas
    próbáltam, ezt is, miután lemegy a pace car még jobban lelassítottam olyan 40-re, a 45 helyett, mert én is erre gondoltam, hogy megelözöm, de semmi, stop and go. Egyébként mintha azzal lenne baja, hogy a felvezetö kör alatt 1 kört nyerek, dehát ha nem gyorsítok, akkor, hogy menjek a pace car mögé, vagy álljak meg és várjam meg míg beér? nem tudom, de én az igazi nascar versenyeken, nem igazán láttam ilyet. Beintik a sárga zászlót, a mezöny belasít, a pace car az élre áll és vezet. Szerintem, nem a versenyzö feladata, hogy a pace cart keresgesse.
  • Toya
    Én a múltkor lemaradtam egy kicsit a rajtnál, de tényleg nem nagyon és szó nélkül kizárt.
    Kicsit elkerekedett a szemem, pedig azért a szabályokat ismerem de ez a program meglepett már néhányszor :)
  • ceas
    akkor meg azt mondja,hogy lassú vagyok és álljak a pace car mögé, de volt olyan, hogy miután egy darabig nem álltam a pace car mögé, az utolsó autó mögé rendeltek a pace car helyett, megkerestem beálltam de újraindításkor itt is stop and go-t ítéltek
  • Toya
    Valszeg a jelzés beintése előtt kezdesz el valamivel gyorsítani és megelőzöd a Pace Cart ezzel.
    Érdemes megnézni a replayben valóban ez történik-e, de most én is csak tippelek.
  • Duddits
    aham.... Próbáld meg úgy, hogy csak a rajtrács után gyorsítas.
  • mikuc
    Hát igen ez engem is nagyon érdekelne. Sajnos én is mindig igy járok. Elsőből 2 körrel a vége előtt utolsó leszek. Egy kissé idegesitő!!

Köszi
  • ceas
    akkor konkrétabban ami érdekelne, mi az a "lucky dog"? illetve vezettem a versenyt, mögöttem történik valami, erre sárga zászló, beszólnak a mikrofonba, hogy álljak a pace car mögé, de az kb a pálya másik felén jön be, erre felgyorsítok, hogy mögé érjek, rendben is van eddig, beérem és körözgetünk párat, aztán az újraindítás elött lemegy természetesen és nemsokr rá, zöld zászló, de én erre eddig mindig kaptam egy fekete stop and go penalty-t, sajnos elovasni eddig nem sikerült, hogy miért, mert túl gyorsan lekapja a szöveges üzenetet. Ez miért van vajon?
  • Duddits

www.gokart.hu ;-)

Amúgy nem szabad előzni, ha mégis előzöl vissza kell engedned magad mögé, és figyelni kell a pályán, mert bárhól lehet veszély...
  • ceas
    Valaki el tudná magyarázni a sárga zászlós szabályokat? Eddig azt hittem tudom, de rá kell döbbenjek, hogy mégsem:P
  • Toya
    Azt hiszem ebben van Pocono is benne.
  • Toya
    Így tudom én is, de gondoltam hátha valaki már találkozott valamelyik európai online boltban vele :)
  • Alexease
    Es hogy legyen valami materia is a jatekhoz: itt van 5 uj hivatalos EA Bonus Pack a jatekhoz. En nem probaltam, de valszeg uj autok, grafikak stb.
    Bonus Pack 1
    Bonus Pack 2
    Bonus Pack 3
    Bonus Pack 4
    Bonus Pack 5
  • Alexease
    Valahol mintha azt olvastam volna, hogy egyelore csak Amcsi.
  • Toya
    Szerintetek ez a játék megjelent európában egyáltalán?
    Az tuti, hogy a Daytonai versenyre kiadták az USA-ban, de az európai megjelenésről sehol semmi infó (még az EA Magyarországnál sem).
  • Toya
    Ez a motor ennyit tud. Online meg gondolom olyan mint a többi hasonló motoros program.
    Nagy előnye, hogy ezt gombokkal is lehet nyomni, így olyanokhoz is valóban eljut a Nascar akik amúgy meg sem néznék :D
  • MrSpock
    Okés rendben!Akkor a téma lezárva,vitatkozni nemakarok,meg minek is?
    Hisz van egy nagyonjó 2003-as játék,van ez,a maga nemében ez is elmegy.Csak próbáltam kicsit kedvet csinálni a Nascarhoz.
    Egyébként az interjú a HSW-n is olvasható.
  • MrSpock
    Igen köszi,megtaláltam én is.Ja amíg írtam itt a hozzászólást,te meg benyomtad már.:-)hogy ha ő mondja akkor..persze a pénz,meg a munkadó:-)Vannak külső tényzők:-)De mondjuk az EA biztosan adott a véleményére,hisz azért volt ott.
    Az én véleményem szerint,nemlett ez olyan rossz játék. Vártam már,hogy csináljanak,valaki valami használhatót a 2003-as után.úgyérzem azért ez valamelyest sikerült.
    Persze lehetne mégjobbat csinálni,de majd az az idő is eljön talán.
  • Alexease
    Ne nekem mond, en tudom mi a dorges:)))) En csak Spock-nak adtam az infokat:PP
  • Toya
    Javítsatok ki ha tévedek, de szerintem Stanley az életében nem dolgozott a Papyrusnál. Ő a PWF-nél készített beállításokat és más hasonló dolgokat.
    A külső segítőkről meg annyit, hogy történetesen pont Earnhardt az aki a NR2003-al játszik komolyan, sőt versenyen is alkalmazták már a játékban online használt technikát...ez volt azt hiszem a Busch széria tavalyi Talladegai futama.

Szóval ezeket érdemes fenntartásokkal fogadni. A versenyzők azt mondják amit kérnek tőlük, ez nem biztos hogy a valódi véleményük.
  • Alexease
    Mint az elobb irtam, O Bob Stanley;P Es itt talalhato a velemenye es a tovabbi hozzaszolasok: BStanley NSR fizika teszt es velemenyek
  • MrSpock
    Olvastam valamelyik gamekkel foglalkozó játékhonlapon egy interjút,sajnos nemtudom hogyhívják,de mivel ugye a Papyrus megszűnt,akkor szóltak neki nemlenne e kedve átmenni,és segítenie a fejlesztésben,mivel már volt tapasztalata ugyebár,elvállata.az EA elismerte,hogy egy nagyon jó kis szimulátort raktak össze,és hát gondolom szerettek volna egy normális autósprogit összehozni.Egyszer láttam egy kis videot,ott Ryan Newman,meg Dale Earnhardt Jr.is megszólaltak,véleményüket kérték a fejlesztés alatt.Mégegyezer elnézést,hogy nemtudom ki a pasi.
  • Alexease
    Szerintem Bob Stanley-re gondol. Ot hivtak beta tesztelni az NSR-hez a fizikat. Az hhogy mit mondott, azt sok minden befolyasolhatja...:)
  • Toya
    "Bár érdekes,ugyanaz volt a fizikáért a felelős mint anno a Papyrus-nál"

Na tisztázzuk pontosan kire is gondolsz?
  • sajoati
    ez a lényeg, NASCAR-ozzatok, emberek! :) :) tegnap volt egy jó futamunk a hsw bajnokságban, remélem idővel innen is jön 1-2 ember! :)
  • MrSpock
    Persze,hisz én is eztmondom,hogy a 2003-as már bevált online,és tényleg jó a fizikája meg minden.
    Szokni kell az újat,ha valaki "régi" játékos óhatatlanul azt részesíti előnyben amelyik fekszik,bevált,megszokta,kitapasztalta.
    Igen igazad van a nagyközönségnek szól,mert EA-s.Talán ez ami miatt sokan kézlegyintéssel elintézik.Talán jobblettvolna ha valami kis oduban fejlesztik nevesincs emberkék.Pedig az Ea csinálni szokott jót sportban(Madden széria,NBA)
    Bár érdekes,ugyanaz volt a fizikáért a felelős mint anno a Papyrus-nál,és a saját bevallása szerint sokkal jobb,életszerűbb,és a kocsi változtatásai jobban kijönnek a pályán.Biztosan úgy van(vagy hazudik)
    Én ajánlom mindkettőt,2003-as az online dolgai miatt,ami szuperul bevált,ezt meg csak úgy egyenlőre gyakorlásnak,bár nem egy könnyű game.Húzd fel 100%-ra az AI-t!Esélyem sem volt,főleg karriermódban,így hagytam 90-en egyenlőre.
  • Toya
    Ez még nem a hivatalos változat.
    Ahhoz jön még egy csomó Madcowie által készített pálya és más hasonló nyalánkságok.
  • Alexease
    Azert nem (csak) a megszokas miatt jatszanak az emberek az NR-rel;) Tiz eves multra tekint vissza ami nem keves, a fizikaja kimagaslo, es az online tamogatasa, szolgaltatasai magasan ver barmit. Es igazabol ezek kellenek egy komoly szimulatorhoz.

Nem rossz az NSR - mint lentebb is irtam -, meg is lepodtem, hogy mennyit kihoztak ebbol a "regi" engine-bol, de inkabb a "nagykozonsegnek" szol.

De az a nagy elonye meg van a jateknak, hogy olyanok is jatszanak vele, akik eddig bottal nem piszkaltak hozza a Nascar-hoz;) Es ez azert nepszerusiti a Nascart mint autosportot, es az jo:)))) Talan lesznek akik komolyan gondoljak, es felfedeznek magukban valamit, es atternek az "igazira":PPPPPPP