Nascar SimRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmmm...hát ahogy írtam,csak a Thunderhez volt "szerencsém",de az nemigen jött be :S
Ez viszont igen 😊
Király a hangulata,a graf is jobb talán mint azé volt,meg nem tudom...olyan izgalmas 😄
Nagyon komoly amikor elöttem van vmi qrva nagy baleset,...óriási füst (ami megint szépre sikerült sztem),én meg bele a füstbe 170 mph-el,és csak a szerencse kérdése,hogy betalálok -e vmi roncsot... 😊
Amikor kiérek,hátra kukkantok,a mögöttem lévõ (akit alig bírtam visszatartani,hogy ne elõzzön meg)jól telibe vágja az egyik roncsot 😄
Na,szal ez az a fíling amit csak érezni lehet,leírni nem 😊
Azért van pár dolog ami nem tetszik:
Sztem a füvõn túl hamar áll meg az autó kipördüléskor,bár lehet,hogy ez így is van nem tudom. (bár nem hinném)
Ami jobban zavar:amikor vége a felvezetõ körnek,és vissza számol,hogy 3 mp van a manuális irányitásig,na akkor engem úgy állva hagynak ahogy illik :S
Hiába a fullgáz,van hogy még a mögöttem lévõk is simán legyorsúlnak :S
(persze lehet,hogy állitgatnom kéne a váltón pl.,de eddig abba nem nagyon mentem bele)
Meg azt sem bánnám,ha a roncsok nem a szemem elött tünnének el.Legalább megvárhatná míg L megyek mellete 😛
Fizikához,irányíthatósághoz nem tudok hozzászólni,tapasztalat hijján'...(bár jónak érzem 😄)
Idáig azt az elsõ 4 versenyt nyertem meg ami egymás után jött a karrier módban.Nem is néztem,hogy lehetne-e másikat választani.
De mind1 egyenlõre 😊
mondjuk én csak a demoval játszottam, de igy nem kellett a fullal bíbelõdnöm 😄 tulságosan f1c MOD szagu, s mivel semmi elõrelépést nem látok az nr-hez képest, így azt nincs miért erre lecserélni ...
Forza.
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Az emulációt all on-ra állítottam és kész,ment simán,bejött play,már nyomtam is.3.47-es verziót használom.Ennyi.
Go Jeff Go!!!!
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Nekem nem a Hoodlum van meg, hanem a másik a clone cd-s, és valamiért nem indul el😞 azt írja, hogy nem kell crack hozzá, meg semmi. de mindig azt írja ki ha el akarom indítani, hogy rossz cd van bent, mikor nem krekkeli le az ember.
Valakinek sikerált már egy ilyen verziót beindítania? Ha igen, akkor legyenszives szóljon már rám, hogy ez hogyan sikerált neki.
Köszi elõre is.
Karikusz
Sokan már kétségek közt,elõítélettel fogadták,hogy áá úgysem lesz oylan mint a Papyrusos 2003.Szerintem van olyan.Ha rendesen beindul az onlineos dologja is,meg majd a modok,pályák,autófestések,meg úgy minden hozzá akor nagyonközkedvelt lesz.
írjál még,hogy mik a benyomásaid,ja és melyik verseynt nyerted?:-)
Most itt a hétvége én is nyomom majd 1000-rel.
Már beindult a szezon,ilyenkor Nascar lázban vagyok:-)
Go Jeff Go!!!!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mondjuk eddig csak a 2004-es Nascar THUNDER-rel nyomtam,az meg elég tré volt.... (na meg vagy 10 éve 486-on Nascaroztam😊)
Szal sok összehasonlitási alapom nincs,én inkább rallys vagyok 😊
De,ez most nagyon megfogott <#eljen>#eljen>
Mondom tegnap : kipróbálom...,hát ez épp 4 órát tartott 😛
Karrier módban már túl vok 4 versenyen,abból 1-et nyertem 😊
(Ja és persze minden gond nélkûl megy a hoodlum krekkel a clone-os verzió)
Én úgybentem a falnak a motor felrobbant,és kigyulladta az autó,az nemmoccant,ah kisebba sérülés,vagy defekt símán kibírsz menni a pitbe.A fejlesztések is szerintem inkább szevízcsapatra értendQ,kicsit jobban "beállítják"
Ahogy igazából is,mert az autó nagymértékben nemváltozik,nemkap erösebb motort,csak úgy tünik,avagy aerodinamikailag jobban lehet vele menni.Nem NFS ahol raksz rá cuccokat.
ugye igazából is ez van,ha megnézed a versenyeket,jó csapatok nagy szakértelemmel beállítják amegfelelöen a kocsit,aztána pilótán múlik mit hoz ki belöle.
Meg aztán a szabályok adottak,de mindig mahinálnak egy picit,ezért kaptak páran büntit Daytona után is.
Go Jeff Go!!!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
- A baleset utani kulsokamerara valtast - AI atkapcsoolast - ki lehet iktatni az ini-ben.
- Amugy szerintem nem olyan rossz, csak mas😉) En legeloszor meglepodtem, mert rosszabbra szamitottam. Foleg a szim, fizika, ffb- teren. Bar ha megnezzuk, azert a GTR-t is eleg jol osszetudtak drotozni, es ugyanaz az alapja.😊)
Aki már látott Nascar versenyt az tudja, hogy a legkevésbé sem szokás feladni a verseny (az utolsó körbe meg pláne nem), még akkor sem ha remény se nagyon van a folytatásra.
Szóval nekem az nagyon nem jön be, hogy ilyen döntést a gép kivesz a játékos kezébõl és magától eldönti mi legyen.
Vannak még gondjaim vele.
Mondjuk a hivatalos pályák egy részének teljes hiánya (pl. Pocono) vagy említhetném hogy néhány olyan is szerepet kapott ahol tuti nincs verseny (Dodge Raceway Park, Levi Strauss Speedway).
Ezeket az aerodinamikai és egyéb fejlesztéseket sem igazán értem, mivel ebben a szériában kemény szabványok érvényesek mind a motorra, mind pedig a többi alkatrészre.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
hát mitmondjak,ez nem az én stilusom 😞
valahogy nem fogott meg,bár látom hoggy jó játék,de nekem valahogy nem jön be 😞
mindenesetre nem fogom 10 perc után elitélni,még nyomok vele versenyeket,hátha megtetszik,mert eddig nem sok mindent néztem meg azért
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
most ez mitõl lehet?
gépem: P4 2,2 ghz, 512mb ram, grforce mx 440 64mb,windows sp1
Nascar.SimRacing-HOODLUM
már kiváncsi vok az elsõ nascaros játékomra 😄
ejj,ugylátom akkor nem lesz könnyü játék 😊
Amúgy nézegettem különbözõ oldalakat és nemrossz a vélemény.
Bizonyos szempotokat nézve még a nagy Papyrus Nascar sim 2003-nál is jobb.Bár az nagyon kiforrott a neten,rengetegen játszák bajnokságban.
ez most ugyanazt a szintet éri el,mint anno a 2003,az adott év követelményeihez.Ez sem csicsás,meg csilog villog,de annyira precízen állítható minden.ez a játékélményen sokat dob,realisztikusabb,nem pattansz a falról aztán simán utolérsz mindenkit.
Itt rossz mozdulat aztán restartolhatsz!:-)
Go Jeff Go!!!!
köszi,majd irok véleményt 😊
Go Jeff Go!!!!
amúgy ez inkább arcade,vagy szimulátor? és a törések milyenek?
GameProt
ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB
Na,én csinálhatok bármit,akkor sem hajlandó elindulni :S
"please disable all cd/dvd emulator program"
:S
Lenne egy-két kérdésem: A kocsi-m alapból 50-es ezt mikor lehet feljebb vinni??
Futamok elteltével lesz más kocsim is vagy csak ez amivel kezdünk?
Next PC upgrade: 2022
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Hogy tetszik?
Még sosem szúrtam be ide képet, (meg máshova sem) ezért bocsi, ha vmit rosszul csinálok!!
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
mindjárt Daytona!Gyors pálya,itt nemtudok tempót tartani,általában feladom a versenyt.Bár ugye az autó még alapból 50-es,gondolom ah kicsit fejlesztem,mert ugye azt lehet megfelelõ pénzzért,akkor jobb lesz.Egyszer sikerült 52mp alá menni,úgy hogy beálltam egy autó mogé és az húzott egy darabig.Így is 2 mp-re általában elvagyok maradva.
a következõn viszont símán pole elsõ,meg meg is nyerem,persze ha nemszállok el.a jobb elsõ gumira kell nagyonb odafigyelnem az hajlamos idõelõtt defektet kapni.Persze az én hibám mert nyomom mint állat.
Most megyek körözgetni.
Go Jeff Go!!!!
A beállítások,mármint az autó tulakdonságaunak,hogy valahogy versenyképes legyen a futamokon.
Mondjuk én a gyorspályákat feladtam,van egy alap amit úgyahogy jónak találtam,mert itt nemtudom felvenni agéppel a tempót,legfeljebb 3-4 körig aztán elszállok.a sima speedwayen jólmegyek,iagza gumi kopik nagyon.Ti hogyálltok ezzel,vagy még korai kérdezni?
Go Jeff Go!!!!
<#nevetes1>#nevetes1>
Mit csomagoltál ki?
Én a cd1-et ha mountoltam nem akart installálni igy ultraiso betölt konvertálás iso-ba igy már fel tudtam installálni és ezt a MI-t használva indítottam.
ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB
Settigns menû