270
Nascar SimRacing
-
Sanya52 #70 Bocs nem video,hanem "Adv.display" -
Sanya52 #69 Alapértelmezést a "setting"- "Adv.video" opció alatt tudod állítani.
-
Sanya52 #68 A "delete"-vel lehet váltani nézetet (van motorháztetős is). -
Sanya52 #67 Próbáld meg,hogy nyomsz egy "space"-t. -
BBS #66 Itt van egy Mini Image
Nascar SimRacing MI.
Nekem működik emuláció nélkül is daemon toolsba. -
Motorháztetős nézet van benne? Mivel lehet váltani, mert én nem jöttem rá. -
Na én is majd délután megnézem hogy nekem megy-e a Clone cd-s azt ha nem várom a cracket, mert nem szedem le mégegyszer a gamet. -
Bah,de jó... -
Hát nálam is engedélyezve van minden,,de mégsem jó :S
Azt írja,hogy "cd-dvd "emulátor" progit detektált" :S
Alkohol 120-at meg sosem használtam,+ nincs is otthon :S -
Akinek nem fut a Clone cd-s kijött egy új verzió.
2005-02-22 Nascar Sim Racing (c) EA Sports HOODLUM -
Kiírva működik? -
Én daemonnal telepítettem nemvolt gond vele.Ott is engedélyezni kell a safedisk-et.nálam mindig minden allra van állítva. -
Elvileg mennie kellene,3.47-es tools van nekem,és minden opció engedélyezve.Mit csinál?Semmi nemjön be?
Egyébként szenvedek vele,egyszerűen nemtudom beállítani a truckomat Daytonára.Vagy lassú,vagy ha elérem talána sebességet,akkor tutira elszállok,aztán ha leszakadok az életben nemérek fel.De bolyban meg nehéz haladni.Általában feladom ezt aversenyt,de érdekes Atlantára meg úgy beállítottam,hogy pole első,és végül a futamot is megnyertem.ez fekszik,de a következő Martinswille,háát ott meg elkéne találni a gyorsulást,és megfelelően lassítani a kanyarban,Itt meg vagy karambol,vagy fala vége,általában jobb első defekt.
Valaki aki jártas ebben hogykele beállítani úgy nagyjából a kocsikat.persze a felfüggesztés,rugózás,meg guminyomás..jólenne egy támpont aztán már lehetne finomítani a dolgokon. -
légyszi olvassa el mindenki az infot, ott le van írva. az első cd-t alcohollal kell telepíteni safedisk 2/3 módban és 4szeres sebességgel. a másodikat daemonnal, és telepítés után daemonba mountold be játékra az egyes cd-t. így mennie kell (nekem megy). -
hi all nekem nem megy a gamma kéri a jó cd-t bemountoltam a cd-képfájl-t deamon tools-ba és nem megy PLZ HELP :( -
Gibro #55 Köszönöm!!
-
9UBT-TMTR-TZ7C-CUBA-RCCD
K7B3-X2YA-TP9L-QPM3-7CCD
AHQY-CB4L-66SD-B4X9-2CCD
HHJ2-XKQR-SB6N-ZWM7-2CCD
DAV5-MH6P-RPXX-QP5C-VCCD
Parancsolj. -
Gibro #53 Hali!
Valaki irjon egy serialt!
Kösz -
NiGhTM4R3 #52 LOL, tedd be az első CD-t.
Egyébként nem szeretem az autóversenyes játékokat, havernak kellett a játék, gondoltam kipróbálom, hát most még jobban útálom az ilyen játékokat.
EA kezd alábbhagyni.. -
Hát a valóságmag nem kelt ki ebben a játékban sem. 

-
Még nemsoxor törtem össze nagyon,majd rámegyek milyen egy fullkarambol,ha van baleset azt külsőkameranézetből mutatja,eddig csak defektet kaptam azt soxor mert a jobb eleje párszor a falnak csapódott,meg egyszer előttem volt valami egy motorháztető szállt el felettem.Fehér füst az van rendesen amikor pörögtem semmit nemlehetet látni:-)Hangok nem rosszak.Nyüstölöm egy kicsit aztán majd jövök. -
törés milyen?no és a brutálnak igért hangok? -
Nemúgyértettem,hanem ahogy majd egyre többet költhetsz rá,fejlesztőcsapatra ,gondolom jobb is lesz.Nem tuning meg satöbbi,ez nem NFS:-)Lenyomtam az első 2 versenyt truck-kal 34,és 32 hely.Nemvalami fényes,jól álltam a 2.on (12.)csak hátulról kilöktek 8 körrel a vége előtt,és már nembírtam felkapaszkodni,pörögtem vagy 3-at mire egyenesbehoztam.Szponzorok nemnagyon elégedettek az eddigi teljesítményemmel(én sem),de hát még újonc vagyok,viszont a kisautóim jól fogynak:-)
Egyre jobban bejön egyébként,ahogy játszom vele,tetszik. -
Nekem is az,ezért használok daemon toolst,vagy alcoholt,mindegy.
Nemszoktam egyből kiírni,onnen játszom vele. -
És? Mi a baj vele? Mondjuk az .nfo-ját kellett volna elolvasnod, és okosabb lennél!! -
Nolan Mito #45 MrSpock!Honnan szedted le a progit?(nekem az egyik képfile mds a másik iso---darabolt volt) -
Nincsen "alapfejlesztesu" auto Nascar-ban:) Teljesen egyformak. -
Leszedtem,kipróbáltam,simán megy,nemkell sem crack,semmi sem.
Szerintem nemrossz ez,kicsit szokni kell.
Bár lehet a Nascar Racing 2003-asok biztosan leszólják.Azért tényleg kíváncsi vagyok a nagy szakértőkre milyen.
Ahogy elnézem sokan egyből elutasítják,mert nem Papyrus csinálta.
Kezdtem carrier módban,Craftman sorozat,ugye pick-up okal kell menni.
Mire beállítottam a kocsit,hogy egyáltalán valahogy versenyképes legyek,de nemlettem az.Kezdőként nehéz boldogulni,időmérőn 3mp-vel voltam gyengépp,persze hogy tök utolsó lettem,versenyen meg már 2 kör után elhúztak mint a vadlibák.Lehet a szintet visszaveszem egy kicsit,bár az autó még alapfejlesztés,biztosan ez a baj.Vagy gyorsan mész,de tapadás alacsony,vagy fordítva.Na megyek kicsit körözgetni,hátha sikerül valamit elérni. -
Leszedtem a codeceket is, be szokott kavarni, de akkor se indul el a fekete képernyőn kívűl semmi. -
Helló! Nekem felmegy a játék simán, nem is kér semmi discet, de a fekete képernyőn és a kurzoron kívül semmi se jelenik meg. Mitől lehet ez? -
Nolan Mito #40 Elküldenéd az exe-fileodat? [email protected]
ha nem okoz gondot.....hálás lennék -
mikuc #39 Hát nekem crack nélkül megy simán. Nem kér hozzá semmit. -
Nolan Mito #38 Dehát az van nekem,még telepítésnél kéri.Fel is megy a progi,csak indításnál írja ki(egyébként a legtöbb EA játéknál ezt írja ki,ha kell a crack),hogy"wrong disc inserted" + hasonlókat+megjelenik egy szép nascar-os háttér,ami egyébként indulásnál nem.... -
mikuc #37 Nem kell hozzá crack, csak serial! -
Nolan Mito #36 kellene crack a clonecd-s verzióhoz(lehetőleg nocd,de a sima is jó)....hol lehet fellelni?elére is kösz -
Sajna nekem lassan szedi.
Nem értem a többi torrenten mért nincs még fennt. -
NASCAR.SimRacing-CLONECD -
:P -
LOL :) -
lentebb kifejtettem.. "szar" :DDDd a 2004 kicsit továbbfejlesztése de hasonlóan van egy kis arcade beütés... :P