Nascar SimRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Tényleg elég szar...
Az AI pedig egy rettenet leturja az embertt a pályáról már a felvezetõ körben!!!!! 😞
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
1ként nyugi mert a nascar játékok 70% nincsen törés a demóban.
Azért jó lett volna berakni mert így lehetne tudni, hogy milyen színvonalúanra sikeredett mivel ez a nascar 1ik lényege😄
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
3D-Gamers
Gamershell
Lehet írni róla a véleményeket, kíváncsi vagyok milyennek látják a nagy NASCAR-osok (mivel én nem vagyok ebben a témában járatos, csak majd szeretnék az lenni) 😄
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
A változás talán csak annyi, hogy a csapat kiegészült a PWF féle mod csapattal is.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
érdekes hogy a 'baleset' után jövõknek semmi féklámpa <#idiota>#idiota>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Þór vígi þessi rúnar
AI fokozatokban állítható. 42 játékos multiplayerben tombolhatják ki magukat azok, kik megunták a szinglipléjert. Telemetria adatok minden kör után rendelkezésre állnak, így a hardkórok kiélvezhetik analitikus és kallibrálgató profizmusukat. Karrier mód választható, de a korábbi Nascar szappanoperákat már nem kell végigszenvedni, csak a kemény eredmények no meg a Nextel Kupa pontok számítanak! Hiperszuper lett a motorhangok élvezetes basszusa, ami annyira felerõsödhet, hogy néha elnyomja segítõnk hangját.
(HardWired)
Þór vígi þessi rúnar