6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
Bammy #1019 én még jópár éve azokat láttam videokazin amikor a songoku beteg és a dr. geronak a robotait kinyírja a vegita, azaz az egyiket mer a másik a dr. gero, és elfut, és aktiválja az igazi robotokat akik meg nagyon erősek at mindneki ott döglődik, a songohan meg megy haza a faterjához..na kb ennyi az utolsó dragonballos emlékem:) ezek után mi történt?:d -
_Vegeta_ #1018 Szamomra ezt jelenti:
1) Egysegesen a nevek, tamadasok stbk forditasa
2) Karaokes intro, outro + a reszek vegen levo elozetes forditasa :)
ennyi nemsok :D -
#1017 a tökéletes sub ass-t jelent, minden karakternek más színnel kíírva a szöveg+plusz karaoke?:D -
#1016 na jah :) -
_Vegeta_ #1015 Most komolyan miert jon mindenki felirattal. Ott van a felirathu vagy az animeaddicts fogja magat idozit kb felperc es nezi. Enyje no. Az masik kerdes hogy en archivalni csak tokeletes subbal fogom, de ez az en nyavajam. :) -
#1014 :D -
_Vegeta_ #1013 Amennyiben csinalsz. Lesz. -
zsolt2800 #1012 Köszi,de van ezekhez felirat is? -
_Vegeta_ #1011 Tipp:
ADSL Csatlakozas bontasa->Csatlakozas ujra=Uj ip-t kapsz es nem kell varnod egy percet se. ;)
Chello Asszem kapcsolat javitasa vagy mi es kapsz uj ip-t. ;)
Amugy sajna csak az 1.DVD van fonn lehet folytassak a feltoltest, de egyenlore nemugy tunik. :(
#1010: maris csinalom. :)
Kitettem, ha lehet ide most nem linkelnem be asse tom hol all a fejem. :) -
#1010 akkor ha lehet még ma tedd már ki a covereket , jó a custom is :) -
#1009 én a megauploadról szedem a vol1et csak kár hogy 6 óránként tudok egy rart leszedni... amugy én is lekapnám az összes dragon boxos dvdt! -
_Vegeta_ #1008 eDonkey halozatrol. Mashol nem elerheto. -
zsolt2800 #1007 Ezekhez a dragonboxokhoz van felirat? Honnan lehet ezeket letőlteni ha lehet,ne torrentről? -
_Vegeta_ #1006 Jah okés. Egyebbkent blogra mar majdnem kitettem oket csak veletlen nyomtam egy 'x'-et es elszallt minden amit irtam. :D
Jah az eredeti DragonBox coverek (még) nincsennek meg, csak ezek a custom coverek, de ezeket fogom enis hasznalni. Eszmeletlen jok lettek, csak a szoveget atirom majd angolra. :) -
#1005 DVD TOKBA -
#1004 nem a dvdre kell a kép hanem a DBD TOKBA , ezek is über brutalok! ilyet nekem a vol1hez plz!!!! -
#1003 Szerintem is, azért írtam:D -
_Vegeta_ #1002 Fent van!
Krezga: Miert? Szerintem jobb mint az eredeti. :) -
#1001 Nagyon szép!:D -
_Vegeta_ #1000 Amig toltom felfele....
Igy fog kinezni a diszdobozos dragonbox rippboxom. :D Ááá nagyon vad lesz. ^^.
-
_Vegeta_ #999 http://yaibafan.extra.hu/blog/dragonbox.z.vol.1-disc01.jpg
Elkezdtem feltolteni, de diszkonnekt volt és most g*ci extra nem enged fel, nemertem miert nem dobja ki az inaktiv usert. Ilyen baromsagot. Szal még ne toltsd le, majd szolok ha sikerult ujra feljutnom a szerverre es feltoltom teljesen. -
#998 nem kell az összes , jelenleg csak a DragonBox Vol 1 -
#997 valahova töltsd már fel kérlek!! -
_Vegeta_ #996 1-13ig megvannak 15-40MB-os kepek. :D -
#995 hijj de jól néznek ki:P -
_Vegeta_ #994 Tudok. Pillanat még jaccok utanna jovok es torlom ezt a kommentet es utanna bebiggyesztem mien boritot tudok :D -
#993 tudnál nekem ehhez a DragonBox Vol 1.-hez DVD borítót ???????????? NAGYON hálás lennék érte -
#992 isten vagy! ugy kapom lefelé azt a japán dragon ball dvdd mint a sicc , toljad kifelé ide is meg az oldaladra is a híreket!!!!!!! ezer thx -
_Vegeta_ #991 Najo. Csoppet ez durvabb. :D
-
_Vegeta_ #990 Szerintem Landmark+Forever lesz belole. :D
Hehe jo mi?
-
#989 Dragonball FOREVER | 3500HUF
talán -
_Vegeta_ #988 Krezga, ez a DVD az elso 6reszt tartalmazza. Bocsi ense tudom kivulrol csak most ert le aztan megneztem gyorsan. Semmi extra nincs benne (azok az extras dvdn vannak :)) a dvd bitrataja lehetne magasabb is, de a kepminoseg szep tenyleg tiszta, a menu 5letes nekem tetszik. Semmien felirat vagy egyeb nyelv nincs rajta!
Sztetek melyiket erdemesebb megvenni?
| Dragonball LANDMARK | 3500HUF
| Dragonball FOREVER | 3500HUF
| Dragonball Perfect Anime Guide - Tenkaichi Densetsu | 4000 HUF
???? Tanacstalan vagyok. :D -
#987 Köszi, már töltöm is:D
Ezek szerint ez az első 10 rész? -
_Vegeta_ #986 Szedd le megaupload toolbart, akkor jolesz. ^^. -
#985 :D
nekem nem engeddi tőlteni :( -
_Vegeta_ #984 Nem.! Szuahéli. :D
.
.
.
Japán! Ide leirtam. :)
http://dbnetwork.freeblog.hu/ -
#983 ja persze nyilván magyar -
RiM #982 ya ez mi?:D nagy DB fan vagyok de erről még nem hallottam :S -
#981 ez mi ? magyar? -
_Vegeta_ #980 Nemtom rajtamkivul meg ki olvassa ezt a topikot. :D
No mindegy.
Aki szeretne DragonBox Vol.1 DVD1 letoltheto iso formatumba.
Part1
Part2
Part3
Part4
Part5
Part6
Part7
Part8
Part9
Part10