1665
-
Snipa #104 Sid Meier's Pirates reszemre oriasi csalodas volt...
sokkal tobbet vartam anno c64 en kedvenc gamem volt!
mostmeg? meg ki se irtam... -
haxoror #103 Egy nagy szar főleg a PotC-hoz képest. -
Nono a Sid Meier's Pirates nem rossz game szerintem.Tökéletesen leköt.Semmi bajom vele. -
haxoror #101 Hát ja, ez kicsi.
Körbenéztem így hirtelen a neten de nem találtam semmi használhatót, talán egy hozzáértőbb egy ingame képből barkácsolhatna bannert. -
haxoror #100 "Land and sea combat controls feel quite similar to those from Knights of the Old Republic."
Hasonlít a KOTOR-hoz? Ez hülye? Kurvára nem hasonlít rá!
"Actual attack damage is decided randomly, and a small chance of block failure adds a role-playing game effect to things."
Igen, a cikkíró nyilvánvalóan hülye.
A különböző kardok különböző block és sebzés értékkel rendelkeznek amit a stat befolyásol, egyáltalán nem ennyire random mint ahogy írja.
The fact that you tend to have far more hit points than anything thrown at you (at least at lower difficulty levels)"

EZ_A_CIKK_EGY_BAROMSÁG!!!!!!
"While Sid Meier's work has overall more entertaining sound effects, Akella's graphical prowess blows even the remake of Pirates (which was no slouch itself) out of the water, with a quality level that easily compares to some of the best content on the PC. As far as I've seen in this preview build, there was no annoying ballroom dancing in Age of Pirates."
Sid Meier Pirates-ja?????????
Mi a szarért hasonlítgatja ahhoz a HULLADÉKHOZ!??
Pár másodperc alatt lenyomni egy sloop-al egy galleont? Persze, hogyne...
Ezt a játékot inkább a Pirates of the Caribbeanhoz kéne hasonlítani mert az az előző része de a cikkben erről semmi sincs. Ha mindenáron hasonlítgatni akarja vmihez a gyalogosharcot akkor az Enclave lett volna a jó példa.
Megint egy béna cikk
-
Holnap átnyálazom az előzetest mit is irnak most nincs kedvem forditgatni majd holnap. -
Az is kiderült, hogy most már a térképen is meg lehet különböztetni a hajókat egymástól, nem fodulhat elő, hogy véletlenül megtámadsz egy egész Spanyol flottát!
-
-
Ez pici lenne bannernek, mi?
-
PC Preview
-
Oksi, eddig még én sem költöttem túl sok pénzt látatlan játékokra...
Csak nem tudtam, hogy Ti hogyan viszonyultok ehhez a kérdéshez.
Én is letöltöm, ha megtalálom. -
Snipa #93 meg 8... bazze
boltok?? minek bolt? :) a kerdes az letoltheto e valahonnan 8 nap mulva! latatlanban nem veszek egy gamet se! meg demo nezegetes utan se ;)
naja ez az en velemenyem :)))
-
És 8 nap múlva a magyarországi boltokban is kapható lesz?
Vagy marad a letöltés? -
Realtibi #91 még 8 nap -
Realtibi #90 9 nap még -
Snipa #89 szep kerek! :) -
Na, hol tartunk?
Ja még 10 nap. Kitartás... -
A bemutató videója nincs meg valamelyikőtöknek? Próbáljatok abból kifotózni valamit, hátha türhető minőségben sikerül...
Meg én is körbenézek, hátha van valahol normális kép... -
gstup #86 Lehet hogy nem engedi feltölteni,elküldhetem annak aki szeretné.Irtam a képre annyi az egész. -
gstup #85 Akkor most nézzétek meg! -
tényleg kellen a képre legalább egy logo, vagy egy név... -
Olyan kéne amiben benne van a game neve nem sima kép.
Kéne szólni a photoshopos topicba pik-pak összedobnának több képből egy faszát. -
gstup #82 Szia!Tettem egyett a saját galériába!Nézzétek meg,de még keresek! -
tudsz 2 mb-nyi képet felétölteni a saját galériádba.
ide meg 20 kb-os képeket tudsz feltölteni, akkor is, ha nem vagy vip.
szóval dobd be ide piciben, meg töltsd fel nagyban a galérába, hátha tetsik Grebber-nek is.
Bocses Grebber, csak nem gondoltam volna, hogy nincs egy bannernak való kép. Én nem néztem körbe, azért kértem, hogy akinek van, az dobja már be a közösbe... -
Természtesen ilyet meg se kéne kérdezni alap.
Én is tettem volna már régen be ha lenne valami értlemes,de nincs:(
-
gstup #79 Nekem lenne egy képem,hova küldhetem el?Mert nem vagyok VIP tag,ezért ide nem tudom felrakni(a közösbe)! -
11.
Ha valakinek van valmi jó képe, ami jó lenne ide bannernak, akkor töltse már fel, és szólunk a modarátoroknak, hogy tegyék be. Persze csak, ha grebber is megengedi.
Grebber? -
Snipa #77 12?? 
most szorom a sarkbo a kukoricat aztan mindketto mehet ra terdelni
-
Ügyeltem rá, hogy csúnya szó ne legyen benne, úgyhogy a pirosat is megérdemelném ám :) -
Ja, a madárinfluenzáról jutott eszembe, ezt ismertétek?
Megtalálták a madárinfluenza ellenszerét:
Akit komolyan érdekel, hogy mit lehet tenni, az látogasonn el ide:
VIGYÁZZ REKLÁM-nak is minősülhet,
Aktuális bekezdés alatt a bal oldalon megtalálhatod. Volt egy tök jó hírlevelük, ha kell elküldöm (még úgy látom nem tették fel a honlapra)
Influenza - Vitaminkirály -
újabb fekete pontot szedtél össze, remélem tudod.
Kérjél szépen bocsánatot a tibikétől...
és a csúnya szavakat mindketten mellőzzétek, vagy megmondalak anyukátoknak! -
Jáj jáj most akkor nagyon elkeseredtem. 
Kapja be neked a ráspolyreszelő.
-
Realtibi #72 jovan majd irok legközelebb
csa nagyon megsértett
szal bekaphatja -
-
Tehát akkor a mai állás:
Realtibi:
l l l l és l
CS@:
l
És már tényleg csak 13 nap...
Holnap mit adunk neki? Beváltjuk az 5 db feketéjét egy egyesre, vagy még álsósok vagyunk, és boszorkányt kap???
-
Snipa #69 ragalyos ez az age of pirates napszamlalas... 
szarabb mind a madarinfluenza
-
Nagyon gyűlik neki az egyesre való :)
Na de komolyan azé mert még nincs miről írni inkább számoljuk a napokat csak, hogy több hozzászólás legyen, én nem vágom ez mé jó(nekem is fekete pontot:). Ha kijön akkor úgyis lesz miről írni.
Azé, hogy mégiscsak neketek legyen igazatok: már csak 13nap !
-
Snipa #67 :) lol
inkabb egy kalozkardot a hataba!
szeritem sem unalmas ugysincs mirol irni!
de ha unalmas ok, akkor meg egy fekete pont RealTibinek igy mar 4!
-
Bu*i, bu*i...
Most mit kúrtam el??? ja az a fránya g-betű.
Ezért Realtibi újabb fekete pontot kapott!
l
l l l
-
Ez egy bu*i, megpróbálom újra:
Azóval a jelenlegi állás:
[windings]l[/wingdings]
[windings]l l[/wingdings]