1665
-
Háát ezt nemtom,h micsoda,de érdekes! :p : egy elfoglalt hajón ágyúgolyó 2046 kartács 1341 bomba 1233 a negyedik nemtommi 1086,emellet volt 895 élelem meg némi más rakomány is. Erre irja,h a hajó raktere 1926/1995. Ez hogy lehet?
Most,h mi törénik majd ha összegyűlt a kalóztanács? Mert egyellőre mindenki az ellenségem,mindenhol... ez meg nem olyan jó azért :p -
Ha kell pénz akkor csinálj nemzeti küldiket. Ezzel még rendszeres bevételre is szert teszel (eleinte egy ezres, később gondolom ez nőni fog). Vegyél fel tiszteket és foglalj hajókat, azok jó pénzért mennek.
Ami a lojalitást illeti, hát f*ngom sincs. Nekem a navigátor "Barely minimum" de már majd fél éve ott van a hajón és nem lépett meg. -
haxoror #383 Most épp nincs pénzem.
Le vagyok égve.
Kurvára.
hehehe
De kössz a tippet, asszem átállok kereskedésre.
Luggerral szereztem egy Schoonert, azzal meg egy Corvettet szal raktér már van csak vhonnan pénzt kell szereznem hogy megtöltsem :)
btw csak olyan tüzért tudtam szerezni akinek katasztrófális a morálja. Neki is nőnik fog idővel mint a legénységnek vagy örökre megmarad a rizikó hogy bármikor leléphet?
Mert akkor inkább kirúgom most és keresek egy megbízhatóbbat.
-
Sajnos valami érdekes elgondolás miatt a flotta részének veszi a kísért hajókat is. Külön legénységet is lehet rájuk szerezni a kocsmában, javítgatni saját zsebből ha megsérül, meg hasonló dolgok.
Jobban jársz ha csak taxizol és nem kisérgetsz. Vagy mégjobb ha drága cuccokkal kerekedsz. Asszem ébenfából vettem egy export árazású rakományt a galleonomra, eladtam egy importőr szigeten és lazán volt 80k tiszta hasznom. -
haxoror #381 Belefutottam egy édes kis bugba, mivel a szigetek sorban vannak és éppen a legalján voltam a fűzérnek bevállaltam egyszerre 3 merchant kísérő küldetést, úgy is egy irányba fogok menni :)
szerencsére egyik se vezetett a bal alsó világvégi szigetre (Curacao?) szal mázlim volt.
Elindulunk erre pont jön a hó vége, fizetésnap.
Na kinek kellett kifizetni mind a négy hajó legénységének a bérét? Igen, a kísért merchantokét is?
Faszán lenulláztam magam, végig azon izgultam hogy ne akasszon fel a saját legénységem
-
haxoror #380 Age.of.Pirates.Caribbean.Tales-RELOADED -
Szeretném én is kipróbálni... melyik verziót érdemes leszedni? Akinek van működő, nem dobozos verziója, az légyszi mondja meg. Köszi. -
Hát, majd idővel biztosan... -
Sziasztok!Elvileg készül hozzá majd magyarosítás??? -
haxoror #376 Ha vki esetleg meg tudta szerezni a játék manuálját az plz tegye közkincsé!
-
10
Plusz a beválasztott képességek is javítanak, szóval ha felveszel egy navigátort akkor neki mindenképpen válaszd ki a neki szükséges cuccokat. -
bgabor #374 Mennyi a maximum az egyes skilleknél? -
gersgorin #373 zizz21: az első kérdésre én se tudom, csak tipp: az adott hajód tapasztalati szintje. (tehát h kábé milyen régen nyüvöd vele) A második: várj két hetet, addigra jön össze a kalóz tanács, addigra menj vissza a kalózszigetre. -
Vwgyél fel egy tisztet akinek maximális a navigációs skillje, kevesebbel felesleges szórakozni és vegyél meg neki minden navigációs atrribute-ot. Oszd be mint navigátort és máris engedelmesebb lesz a hajó. -
Hja meg,még két kérdés! Előre is köszönöm szépen a válaszokat! Az egyik,h ha 3d-s nézetben hajócsatázok,akkor ugye a bal felső sarokban van a hajóm képe.A hajókép felett van pár csillag.Az mit jelöl és mitől változik?
A másik pedig,h : Most,h Én lettem a kalózvezér,mit kell csinálni?Hogy menjek tovább? -
Lassú vok,mint a tetű!
Fregattom van és nem vok túl gyors,pedig ez relatíve egy gyors hajótípus.Lehagynak a nálam lassabb hajók is,és nemtom miért!!!Nem vok túlterhelve,sőőt,félig van a raktér.A navigáció skillem 6os,és van egy 8as nav skillel rendelkező navigátorom is.A 3. vitorlafejlesztés van fent,a hajótest alap.Vitorlázat teljesen ép,legénység teljes. Ezek ellenére is lassú a hajóm!
Mitől lehet ez???
-
Ezen én is mosolyogtam, mert hiába kerestem rá bármilyen pdf állományra azt biza nem leltem sehol sem. Ajándék Readernek ne nézd a használhatóságát
-
haxoror #368 Telepítéskor felrakta az adobe Acrobatot de hol van a manual? 
sry elég hülye kérdés de tényleg nem találom... -
gersgorin #367 Én a legkisebbel probálkoztam, azt is elég volt, ez Tortuoga (v vmi ilyesmi, északon), egy Battleship + fullosan katonával + lehetőleg minél több katona élje túl az erőd lerombolását, mert amúgy bent a városban magad leszel. Gondolom több hajóval is menne, de nekem most problémázik ha egynél több hajót akarok irányítani, pedig eddig ment, nem tudja vki mi lehet? Azt tudom, hoyg a tactics skill kell hozzá, de az 4, szóval elégnek kell lennie.
Nagy brutál, ilyesmi egyátalán nem volt a potc-ben, hogy kolóniát kell iránytani.
Nagyon bejön. Még egyetemet is lehet majd építeni, csak tudnám mire :) -
bgabor #366 Hogy lehet elfoglalni egy kolóniát? -
gersgorin #365 de qrva jó, beindult a játék, ha elfoglalsz egy koloniát akkor összesen 12féle építményt építhetsz rá (bank,templom stb), és menedzselni kell a kolóniáid, melyek persze pénzt hoznak. Nem is keveset, pénzkérdés megoldva :D -
OculusDei #364 előbb a hold alakú kis lakatlan szigetre -
gersgorin #363 zizz21: menj dominica-ra -
Hi! Megtaláltam a térképem másik felét is! És most mit csináljak a főküldi érdekében? Léccci segítsen,aki tud! Köszönöm!!! -
OculusDei #361 warship az a battleship. máhogy amim van.
tipp: csempészkedés előtt érdemes menteni egyet és visszatölteni ha nem jó nemzet járőrködik )én angolként utálnám elveszteni a letter of marquemat). úgy foglaltam ezt a a warshipet, hogy megtámadott egy őrjárat majd kilépett game az első ágyudörrenésre... visszatöltöttem és akkor meg csak egy darab warship támadott kb 100 emberrel a fedélzetén. mondanom se kell hogy a korvettemmel pillanatok alatt elfoglaltam... azóta már büntetésem sincs mert ezzel a hajóval villámgyorsan lehet szintet lépegetni. -
gersgorin #360 Edward: azok csak tanácsok, olvasd el, használd.
Matyi: ez a sloop-os technika müködik? hogy gyürsz le egy csapat 1.-2.-3. osztályú hajót egy sloop-al?:) -
Edward02 #359 Sziasztok.Csak azt szeretném kérdezni ,hogy a kék színü Basics:-el jelzett bejegyzések a logbook-ban mire szolgálnak?Előre is köszi a segítséget. -
Ez a játék olyan mintha egy bétával játszanék, így első ránézésre elég gyenge:/ -
gersgorin #357 Én Lineship-el nyomtam egy 60 ágyús fort-ot. Ha vkinek sikerül katonát vinni a colonia megszállásakor, irjon már pls. - a man-o-war egy isten, tök jól megcsinálták, még a fedélközbe is be lehet menni :) -
OculusDei #356 ehh, nekem kifagy ott hogy találkozom a tanácsadóval meg a kis tesóval...
kolóniához egyébként milyen hajó meg legénység kell? nekem battleshipem van pillanatnyilag.
(ti láttatok már négert a játékban? nem volt a karib térség tele volt velük?) -
gersgorin #355 "Vki tudna segíteni a storyline-ban?: mit kell csinálni miután kinyírtuk a főkalózt és összehívtuk a bandát. Mert nicns konkrét utasítás, és áll a játék...szerintem." - magam idéztem. Szóval annyi lenne még, hogy szerintetek elképzelhető h itt a történet vége? és csak el kell foglalni az kolóniákat? nem mint ha az olyan könnyü lenne.
-
gersgorin #354 Matyi: amikor elfáradsz futkározz, és közben nem baj ha lövöd is, aztán használd sürven a kivédés-támadás gombot (nem tom melyik az most), lesz egy pillanat amikor egy kicsit ő is fárad, probáld úgy időzíteni hogy akkor bele tudj adni mindent. -
MaTyI #353 hogy a rakba nyirtad ki a fokalozt? x edik porbalkozasom utan is siman lever, ugy viselkedik mint akinek nincsen staminaja vagy iszonyat sok van naki. -
Vegyél fel a kocsmában egy tisztet. Kapitány nélkül egy hajó nem sokat ér. -
Action #351 Hello!
Engem az érdekelne hogyha legyőzök egy hajót a csatában és megcsáklyázom majd leverem a legénységet,akkor utána miért nem lehet megtartani azt a hajót is az eredeti hajóm mellett? Mert a tactics skill megvan hozzá hogy legyen még1 hajóm... vagy csak akkor lehet több hajód ha veszel rendesen?
Tudna erre valaki valami infot?
Elöre is köszi -
gersgorin #350 ja és vmit elfelejtettem: miért van az ha megtámadok egy colóniát akkor magamban kell 30-40 katona ellen kiállnom? hol vannak a katonáim? -
gersgorin #349 Vki tudna segíteni a storyline-ban?: mit kell csinálni miután kinyírtuk a főkalózt és összehívtuk a bandát. Mert nicns konkrét utasítás, és áll a játék...szerintem.
előre is köszi -
gstup #348 Köszönöm a segitséget Mindekinek! -
MaTyI #347 minden hajot tudsz zsakmanyolni ami vizeken jar. man-o-war a legnagyobb hajo de ettol fuggetlenul el lehet foglalni. megcsaklyazod levered a legenyseget meg a kapitanyat es mar le is cserelheted az aktualis hajodat erre.
ien esetekben viszont xpt ne varj mivel a man-o-war-t veszi a te hajodnak es amivel elfoglaltad az ellenfeleenek.
amugy ajanlom a sloop - brig - corvette - frigate hajokat sztem siman viszik a palmat mivel fordulekonyak. war galleon felejtos meg se probald :)
warship lineship battleship hajokhoz meg nem volt szerencsem csak mint szovetseges szoval nemtudom mienek is valojaban ezek a frigate es a man-o-war kozti hajok -
Na várj. Man-o-war hajót nem tudsz venni nem? Mert a fregatt a legjobb amit meg tudsz vásárólni. Akkor most man-o-war hajót tudok zsákmányolni?