1665
  • grebber
    Javítgassák csak nem kell elkapkodni nehogy olyan legyen mint a Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow mert akkor hülyét kapok!
  • Agamemnon
    De a játékot rendesen angol nyelven még ki sem adták... ez nem semmi.

Mire kijön, már a kiegészítő lemez is a boltban lesz... ha nem előbb :D
  • MCMLXI
    Patch-ban már az 1.4-nél tartanak.
  • Agamemnon
    Nekem fogalmam sem volt róla...

Sebaj, azt a néhány évet már ki tudom várni, mire megjelenik...
  • haxoror
    Ja hogy te nem tudtad?

Én speciel azért várom az angolt mert a ruszki verzió iszonyat bugos és az angol verzióhoz már beépítet patchet ígérnek plusz lesz sztori is a játékban (most még nincs)
  • Agamemnon
    Hát, ba**ák meg, ezt most mondják, miután már egy éve játszanak vele az oroszok???

Most már nem érdekel, megvárom amíg teljesen angol lesz.
  • MCMLXI
    A Piratesahoy.com oldaláról.(Age of Pirates)

1. Make sure the “RESOURCE” folder is not read only!! [if it is change it] poet.gif
    2. Open in notepad: RESOURCE \ INI \ fonts.ini.
    3. In this file change every entry of: "Texture = fonts\interface normal fonts rus.tga" to: "Texture = fonts\interface normal fonts.tga"
    4. Then save the file.
    5. Open in notepad: RESOURCE \ INI \ texts \ language.ini, and change the default language from Russian to English. Just add the “;” to the beginning of the Russian line and remove the “;” from the English line. Please see below:

[COMMON]
    defaultLanguage = English
    ;defaultLanguage = russian
    ;defaultLanguage = french
    ;defaultLanguage = german
    ;defaultLanguage = spanish

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Russian version already include english language. if you have russian CD go to SeaDogs3\RESOURCE\INI\texts\language.ini and change

;defaultLanguage = English
    defaultLanguage = russian

on

defaultLanguage = English
    ;defaultLanguage = russian

Ver. 0.99, which released, completely on english, except voices. In following versions texts on english, but names on russian.
    In 2 months Akella will be fixed multiple bugs.
  • Agamemnon
    Az oksi, hogy nincs angol verzió, de most megjelentettek két másik játékot, mielött kiadták volna a mi játékunkat??? Szemétség.
  • haxoror
    Az angol verzió még ki sem jött, ezért nincs a listán

Közben megint felraktam a PotC első részét hogy formában maradjak
  • Agamemnon
    A HC.Gamer oldaláról:

Megérkezett a legfrissebb multiplatform eladási lista is a szigetországból. Jól láthatóan a Grand Theft Auto sorozat bármelyik darabja képes felkerülni a lista tetejére és ott is maradni sokáig.
    GTA: Liberty City Stories
    Prey
    New Super Mario Bros
    Pirates of the Caribbean: Dead Mans Chest
    Over The Hedge
    Dr Kawashima's Brain Training
    Pro Evolution Soccer 5
    FIFA World Cup Germany 2006
    LOTR: Battle for Middle-Earth II
    Pirates of the Caribbean: Jack Sparrow

Itt van kettő Pirates of the Caribbean és egyik sem ami Age of Pirates-ünk? De én már kalózkodni szeretnék!
  • Agamemnon
    Mindegy milyen védelme van, a megjelnés után néhány napon belül úgyis feltörik...
  • Agamemnon
    A lényeg, hogy talán tényleg megjelenik majd valamikor a mozifilm után...
    Már nagyon kardozhatnékom van!
  • grebber
    Pff rohadt Atari amibe belenyúl csak elbassza :(
  • gamerboy91
    Ezekszerint Atari=Securom 7?
    Vagy mi lehet a védelem rajta?
  • Agamemnon
    Age of Pirates: Caribbean Tales kiadó jelen
    2006.07.09. - Priest - Friss hírek

A Playlogic fejlesztőcég végre valahára megtalálta kiadóját új szoftveréhez, az Age of Pirates: Caribbean Tales-hez. Az Atari vállalta el az USA, Európa és Ázsia területén a terjesztést, megjelenés ez év szeptemberére várható. Ahogy azt a nevéből már kitalálhattátok, egy kalózos akció-kalandjátékról van szó, mely a 17. század tengeri gonosztevőinek életét hivatott játékba átültetni. Egyénileg irányított hajónkkal szinte az egész Karib-tenger bejárható. Rabolnunk, fosztogatnunk és kardot lengetnünk szabad, sőt kell. Az egész legénység a mi irányításunk alatt van, ezen túlmenően később kolóniákat is uralmunk alá vonhatunk.

A cikk a PC Guru-ról származik.
  • grebber
    6 új kép
  • haxoror
    Elvileg már kész a játék, szerintem az új Pirates film bemutatójára várnak hogy utána a nagy kalózfílingben jól menjenek az eladások szal hamarosan kijön.
  • grebber
    Jővőre na! :D
  • Agamemnon
    jaj, ne már, akkor mikor játszunk vele? augusztus, vagy csak szempember?
  • haxoror
    "As I mentioned in other posts: don't believe the dates online stores post. It will definately not be June, and it might even not make July. I am sorry to say this, but we have to rely on our partner setting the appropriate date on when he feels comfortable releasing the game, while also incorporating feedback from the retailers, who ultimately order the game for a time they think suits them best.
    Publishers and Distributors tend to avoid the summer months, as business is very low around this time of year and a lot less games are bought"
  • Gyocsika
    #136-os hozzászólás
  • Agamemnon
    Van béta?
  • Gyocsika
    Játszott már valaki a béta verzióval?
  • Agamemnon
    Senki sem tud semmi újat?

hát már sosem fogunk kalózkodni ??!!
  • Agamemnon
    igen, persze csak ha elkészül valaha is...
  • Charly
    SZiasztok ez Sea dogs sorozat folytatása lesz?
  • Agamemnon
    Eme sor szerint tényleg:
    Date de parution : 30/06/2006

de majd még meglátjuk... én már nem bízom bennük. Amennyiben legalább a hónap közepén kidobnak egy demót, talán tényelg játszhatunk ezzel a játékkal a nyáron
  • haxoror
    Lehet hogy 30-án jön?
    Bár ki tudja...

link
  • Agamemnon
    Én sem beszélek oroszul, nem azért írtam. Mindössze felháborodásomban, hogy mit tökölnek a játékkal, amikor Oroszországban már egy fél éve játszanak vele...

A Pirates of the Caribbean az ez előtti része ennek a sorozatnak.
  • grebber
    Jaja az frankó game nagyon!
  • hiba
    Nekem ezen gamek annyira egybefolynak, megneztem akepeket de mintha mar lett volna egy tok ugyan ilyen game nem? pirates of caribbean vagy hasonlo cimmel?
  • Realtibi
    jo
    de én nem tok oroszul

max majd ugy jácok h anyukám ott forditgatja nekem azokat a csunya cirilbetüket
  • Agamemnon
    nem számít, hogy mikor jön, mióta megjött az új Heroes, azóta van mivel játszani, szóval fejlesztgessen csak az Akela. vagy letölthetjük oroszul is, ők már vagy egy fél éve játszanak vele...
  • OculusDei
    AoP: Captain Blood aztán AoP: Caribbean Tales és még a Swashbucklers: Blue vs. Grey is az Akella terméke. elég ügyes orosz srácok ezek. ez utóbbi is megéri szerintem majd a pénzét.
  • grebber
    Az sima Captain Blood.
  • OculusDei
    azért mert tök ugyanaz a motor, kiadó. csak más korban más célért megy majd a kűzdelem. ha eccer mostmár bármelyik is kijön végre valami emberi nyelven...
  • haxoror
    ezt vajon ki nyitotta?
  • grebber
    Hoh most utólag néztem egyik videonal ezvan irva Age of Pirates: Captain Blood a másiknál Age of Pirates: Caribbean Tales.Miért?
  • grebber
    Két új trailer: 1. (16MB) 2. (20MB)
  • Csacsi
    Biztos .torrent kiterjesztésű file-t kaptál. Ehhez kell torrent kliens. Pl. a Bitlord-ot innen ebbe beteszed a filet, és tölti lefelé.