1629
-
Itt mi lesz a megoldás? Egy Windows telepítókód? Mert hasonlókat látok... -
Én is nétem, élesen láttam 3 karikát, de valahogy a betűkupacból nem láttam ki semmit! -
1 cm-t irtam vóna csak az nagyon kicsi és lustavoltam :D
kijavitottam d-re :)) -
TheZsenyka #103 "csináld úgy hogy 1dm-ről nézed "
Még soha életemben nem hallottam, hogy valaki a dm mértékegységet használta volna távolság-meghatározásra. Érdekes.
-
ma bizti nemtom megosztani mert épp rendszerujrarakásnak előkészületeiben vagyok. ahogy másolás vége már formatálok is szal legkorábban hajnalban leszek képes megosztani, max holnap. majd itt jelzem akkor. -
OPM #101 ok
independence hub
[HUN]opm
3dkepek.zip = 45 db kép -
jó lenne látni még egypárat -
hol osztod meg őket? :) -
nekem is van ugy 160 kép. dc-n megosztom ha kell. szerintem ott lenne legjobb ezt intézni. -
én is néztem...
megvan az a topik csak létre kéne hozni :D
(a kereső szerint sincsen de a kereső nem mindig megbízható) -
OPM #96 huh, most így hirtelen én se találom
de emlékszem hogy egy topicot telepakoltunk ilyenekkel
van a gépemen pár kép. ha gondolod, elküldhetem mailben vagy valahogy -
belinkelnétek nekem azt a topicot?(nem találom) -
jah..meg azt én nem is látom....... csa ritkán, ha olyanok a természetes körülmények...ezért jobb ez, it szimpla képek vannak :) -
nekem is van és jók :)
(de van ennek más topik) -
mert van olyna könyvem amibe rengetek ilyen van........csa knem midnig látom :P -
az ismétlődésektől függ :) -
ezek a titkos dimenziók? -
OPM #89 asszem van nekik másik topic -
ezeket is ér berakni?:)
(csillag)
-
csináld úgy hogy 1dm-ről nézed (igen ugy nem látod és nem is az a cél) vagyis ne fókuszálj rá és amikor távolodsz, akkor összeérnek egyszer, de ne távolodj annyira hogy a körök egymást fedése megszünjön azért, mert rájuk fókuszálsz a normál látásoddal
csk meg kell tartani azt az állapotot, mikor ugy egymásramennek a körök, és lejjebb vinni óvatosan a tekintetet :) -
hát én nem tudok úgy bandzsítani... -
bandzsíts be (vagy kifele) úgy a lenti képet nézve, hogy a 2 felső karika egymással fedésbe kerüljön, és a lenti káoszból meglátod a feliratot -
OPM #84
[nemérti]
-
-
OPM #82 az más... :) -
nekem olyan köny van, hogy sokáig nézed és 3-ds képeke tlácc.
titkos dimenziók a neve, de tuti nem ezt láttad -
dikk, tudományos eszmecsere most látom
-
OPM #79 láttam könyvesboltban egy nagyon tuti könyvet
szinte az összes, "alap kép" benne volt nagyon jó minőségben + sok más
de az ára 5eFt volt, gondoltam megnézem majd neten, itt mennyiért kapható, de elfelejtettem a címét :((
nem tudja valaki? csak képek vannak benne, és 1-1 mondat/magyarázat mindegyik alatt -
Ha sokáig nézel a két kocka közé és picit bandzsítasz, akkor már egyszínűnek látod őket (mint ahogy valójában). -
A jézusos iszonyat jó!!!
-
Dave77 #76 -
Dave77 #75 -
Dave77 #74 -
Az alsó: Hi -
szerintem a középső :O -
. . .__________________________________
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
rolika #70 értem már :) -
OPM #69 pohár vagy 2 arc?
arc vagy egy szaxofonos?
liar
felvonó :)
ebben mit kell nézni? nem tudtam rájönni
-
ez jo -
vilagosan latom, hogy az egyik szurke, a masik meg fehres szurke, de semmifelekeppen sem egyszinu. hogy lehet?:)