1629
-
#146 nemtom mi lehet a lencséddel, vagy csak máshogy nézed, de domborúnál ugye a kép mögé, kancsalítással meg a kép elé nézel, azért olyanok, amilyenek :) -
#145 Értem én, csak nekem pont akkor fájdul meg a szemem, ha kifelé domborítva próbálom nézni, és utána meg pár percig nem tudok normálisan fókuszálni. A kép viszont nem kicsit homály, hanem mintha ráengednél 1 max blur-t. -
#144 jobb domborúan, mert
1. tényleg 3 dimenzióban látod a képet
2. ha homorúan látod, vagyis kancsalítasz, az nem tesz jót a szemnek
. max azért láthatod egy kicsit élesebben, mert a homorúnál a kép befele törik a képbe, vagyis hegyesszögbe látod a törést, míg a domború normális 3d-s képnél kifele domborodik a kép síkjától, vagyis tompaszöget látsz, de sokkal jobb élményt nyújt az utóbbi, és ezért is így kell nézni a képeket -
#143 lehet hogy fel ment a dioptriád? :) -
#142 Ez nagyon tetszett, mikor megláttam. De valamit kérdeznék: mikor úgy nézitek, hogy kifelé domborodjon nektek éles a kép, mert nekem csak akkor jeleneik meg ha a kép "mögé"nézek, értsd homályos. Ha negatívban nézem éles, de úgy nehéz kivenni mit is ábrázol... -
#141 olvass a #108/#109-estől a #127-es hozzászólásig :) -
#140 Ezekkel a képekkel mit kelll csinálni? Mert ezekben sem veszek észre semmit! :( -
#139 Még még még többet! -
BenceYCE #138 teccenek -
Ez meg egy egyszerűbb.
A többi meg itt. -
Ez is jó! -
NAMIEZ? -
#134 Találtam párat vinyón, majd felrakom galériámba -
OPM #133 ha tudtok adni valami free tárhelyre egy acc-ot, feltöltöm szívesen -
#132 Nálam a munkahelyen sem megy a DC, nem tudnátok felrakni valami nyilvános helyre? -
#131 Thx nem kockáztatom meg hogy ledobjanak véglegesen a kolesz netjéről.
Lebuktunk október elején hogy nem tanulás céljából használjuk az értékes sávszélességet. Aki DC-zik net nélkül marad :( -
OPM #130 #101 -
#129 Én is láttam mindet! jók. Az a baj hogy utána legalább 5 percig nem tud a szemem fókuszálni. Az a baj hogy a negatív technika megy jobban. A másiknál homályosan látom csak a képet. Linkeljetek már még ilyet ha tudtok! -
flashX #128 azokat sajna nem látom :D -
#127 a #88-asban egy felfelé élekben domborodó többágú csillag van
ugyanígy lehet látni nehezebben a "hi"-t a betűs képen :) -
#126 jaja, vannak nehezek amiknél maga a minta és az eltérő részek miatt nehéz meglátni az egészet :) -
flashX #125 úúúú
mostmá kijön a lepke izs, tök jó
mondjuk sztem az a legnehezebb -
#124 igen na látod, ezek jó képek :)
legalsó igen jól látod, egy döntött 8-as végtelen-jel
1. repülő
2.lepke -
flashX #123 hohóóóóóóóóóó
elsőn szemből nézve fordított nyolcas, később 3D-s lesz
második talán ?mozgást?
3D-s repülőgép
(alulról számolva) -
#122 és utána minél távolabb viszed a fejed a képtől, annál jobban kidomborodik a 3d-s kép :) -
#121 csak az ismétlődéseket keresd és azok menjenek egymásba
utána próbáld az egész képet látni (először nehéz)
és ha látsz valamit ami máshogy van a képen, akkor az lesz a kirajzolódó tárgy -
#120 itt van néhány jobb
-
flashX #119 lehet -
#118 egyébként 88-as sem a legjobb, kellene egy tisztán látható kép -
flashX #117 hát na igen de én mire rájövök......addik megörexek :) -
#116 nemkell aggódni, csakis egyszer kell rájönni hogy mit is kell máshogy nézni, és mindig menni fog -
flashX #115 abból se jön ki semmi:(
[kevésnek érzi magát] -
#114 ez mondjuk nem is egy "gyakorlókép", mert ezen nehezebben lehet látni, mint egy normális képen :)
a #88-as már jobb -
flashX #113 az megvan de nem látok ki a feliratból semmit -
#112 olyan ez amikor 1dm-re tartod magad előtt szemmagasságban és függőlegesen a mutatóujjad, ekkor ha távolban pl egy házat nézel akkor a szemed elött tartott ujj 2felé válik homályosan.
Ha ugyanígy 2 ujjat tartasz egymás mellett magad előtt ekkor mind a 2 ujj kétfelé válik miközbe egy távoli dolgot nézel, és ekkor 4 homályos ujjad van.
Ha a 2 ujjat közelebb tartod egymáshoz, akkor ebből a 4 ujjból a belső kettő ujj (vagyis a jobb ujjad bal képe, és a bal ujjad jobb képe), tehát a belső 2 ujj átfedi egymást.
Ekkor kapsz egy 3. ujjat ebből a belső 2 ujjból.
Ugyanígy kéne az ábrán, hogy a 2 karikán "átnézve" egymásba csússzon ez a 2 karika és alkosson egy 3.at középen :) -
flashX #111 nem mety :( -
#110 és ezt fordítva is meg lehet csinálni, vagyis nem távolbafókuszálással, hanem kancsalítással, és ilyenkor a domború 3D kép "negatívja" fog előtűnni, vagyis nem kidomborodva, hanem befelé horpadva jelenik meg :) -
#109 hogyha 1dmről nézed (igen, olyan közel) akkor 3 pont lesz felül, mert a 2 szélső egybemosódik és lesz belőlük 1 pont középen. Tartsd meg ezt a 3 pontot úgy, hogy a középső "fantom"-pont megmaradjon miközbe távolodsz hátra a képtől és utána nézd így az ábrát :) (vagyis ne fókuszálj rá a normális látásoddal)
ez teljesen olyan amikor távolba látsz, a lencséd jobban elkeskenyedik, és távoli pontra történik a fókuszálás, de te úgy látsz messze, hogy közvetlenül előtted van a kép, és nem szabad, hogy a távolba nézésről ráfókuszálj a képre (mint ahogy normálisan tennéd) -
flashX #108 Én a 69es utolsójára bandzsítottam 3pontot láttam, majd meg vakultam, 5centiről néztem a képet de semmi. :( -
#107 semmi csak 2 betű: hi
(1 karikát kéne látni :) )