1629
-
#387 -
#386 -
#385 Optikai csalódás:
- Hát ba*meg nem rossz lencséjű szemüveget kaptam? -
#384 olvasd el felette a szöveget:))
csak vicceltem
asszem hátrébb állva nem látod annyira az éles vonalakat, amiket közel nézve támpontot adva neked kialakítod az éles részeket látva az arcot, de hátrébb állva a többi árnyékos részét is beleveszed a képfeldolgozásodba, és másként látszik :) -
#383 ez hogy működik? -
#382 :DD -
#381 ===( -
Aspyrin #380 Hiába, kell innom pár sört, hogy visszaereszkedjek arra a szintre -
#379 Szorri Ak, nem látom, amit írtál! :) -
#378 a sötét részek a fehérben :) -
Aspyrin #377 Keresem a delfineket, de csak a szexet látom :p -
#376 látod amit irok! látod amit irok!! :D -
#375 hátöö, szerinted? :D -
#374 nem kell, higgy nekem, csak dőlj hátra kicsit a székeddel, már ugy is látni fogod -
#373 úgyvan :D -
#372 Mhh.. én ha hátra lépek nem láttom a monitort!:D
Szóval fölkénne vennem a szemüvegem!:D -
#371 te really vak? :) -
#370 király -
OPM #369 -
#368 960 px .) -
OPM #367 mekkora a delfines! :DD -
#366 nya, akkor én is mutatok nektek valamit...
valami
bár gondolom már mindet ismeri mindenki. :) -
#365 :*
:D -
#364 ez jó :) -
Aspyrin #363 :D -
#362 [vak] :) -
Aspyrin #361 Passz, elvileg úgy kellene látnod :S -
#360 nálam nem -
OPM #359 wooow :OOOO -
Aspyrin #358 Ha ezt a képet a számítógéped előtt ülve nézed, akkor Dühös úr bal oldalon ül, Nyugodt hölgy jobb oldalon. Kelj fel a székedből, lépj hátra 3 métert. Ebből a távolságból úgy fogod látni, hogy a Nyugodt hölgy van a bal oldalon a Dühös úr pedig a jobb oldalon.
-
#357 bővebben
gyakorlatilag nem normális alakú a szoba, hanem trapéz-szerű, ezért úgy látni egy bizonyos szögből, mintha ugyanaz az ember kisebb lenne a szoba egyik sarkában mint a másikban. -
#356 Énezt nemértem :( -
gorilla55 #355 ezt az Ames szobát már régóta ismertem, de mostanában megint kedvem lett az ilyenekhez, aztán most megértettem, hogy hogy is működik... Nagyon jó dolog! szerintem óriási találmány... -
bobey #354 Biztosan én vagyok béna, de már rosszul vagyok, mégsem látom a képeket. -
OPM #353 alap :) -
gorilla55 #352
Ames szoba... mondjuk ezt gondolom ismeritek... -
gorilla55 #351 Csá! nagyon jó képpek vannak itt!
Főleg az a karakterekből álló sztereogram tetszett nagyon! -
#350 3at mert a kettőt még egynek kell látni -
#349 amúgy 3 négyzetet kell látni, szerencsére nekem volt egy ilyen könyvem, úgyhogy szinte azonnal meglátom ezeket, csak sajnos néha nem tudom kivenni hogy mi az :D -
Noodlee #348 Az ilyen vér profikat mint én, meg összezavarják :PP