Optikai csalódások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kz
Az alsó: Hi

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Aquir
szerintem a középsõ 😮

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

iko
. . .__________________________________
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |

spam. sry

értem már 😊

pohár vagy 2 arc?

arc vagy egy szaxofonos?

liar

felvonó 😊

ebben mit kell nézni? nem tudtam rájönni

magus
ez jo

magus
vilagosan latom, hogy az egyik szurke, a masik meg fehres szurke, de semmifelekeppen sem egyszinu. hogy lehet?😊

magus
kiprobaltam, de nem hiszem el😊 ezt tenyleg nem hiszem el😊 mi, hogy?😊

Aquir
már megvolt egyik haveromnak van.. 😄 igen jó
nem valószínû h lefilmezi 😊)

jól néz ki, persze este vagy napnál ne egy irányból legyen megvilágítva és akkor szupi

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Iori
lehet kapni egyébként ilyesmi könyvet, én már láttam könyvesboltban optikai illuziiok néven

I love this game!

akyyy
erre én is kíváncsi vagoyk...
ha valaki megcsinálja szoljon..... beszámolót , videót róla

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Aquir
ööö.. az internetrõl? <#idiota>

CLINT EASTWOOD9
Tök király a topik!
Nagyon szuper!
Ezeket a képeket honnan szerzitek?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

PResident Evil
jah

ezt most nem értem...

ha kinyomtatom és rendesen összerakom akkor olyanom lesz, mint azon a videón? <#wow2>

littleNorbi
Ez hosszú...

Kaszi46
ha nem látod mi benne akkor ájmszorri. amugy nem csak az az optikai csalódás ami mozog. (mi köze a tripp-nek a különlegeshez?)

*Posse*T.W.D*

LittleL
Fúú, ez nagyon durva,
elõször azt hittem ,hogy animált képrõl
van szó. DD

Aztán furcsa volt egy idõ után, hogy amerre nézek, arra
változnak a fogaskerekek forgási iránya.
...meg is lehet tõle szédülni. DD
jó topik....

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Aquir
Ezek jók meg szemléletesek 😊

hen-tes
gyáááá

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

littleNorbi
Azt utolsó három az jó !!!!

littleNorbi
Ezekben a képekben mi a tripp (különleges) ?

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Csirke4
Ez a legjobb! 😊
Dzsini
az "átfogó"-t alkotó két háromszög nem hasonló, mások a szögei - két négyszög van a képen, nem két háromszög (nézd meg az oldalarányokat)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Iori
bár egész képernyõn tény sokkal jobb <#eljen>

I love this game!

a "háromszöges" durva...
tényleg, hogy lehet? 😊

Aquir

artschi
A woman in vanity egy Def Leppard album borítója! 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Aquir
1533 x 2019 .... lehetne törölni..

Aquir
hu a rákba...
nem láttam a méretét...

Aquir
Csinálj Te is Sárkányt 😊)))

Kaszi46
fehér zöld lilásrózsaszines

*Posse*T.W.D*

Aquir
jaj azoknál a kiskockákból összeálló X nél én nem tuttam mi van...
Én alapból 3at láttam, a jót 😊
ezekszerint nemnagyon hatott rám ez az illuzió 😊

Aquir
Jah, ezek szokásosak 😊

Kaszi46
nálad meg az elsõ😄

*Posse*T.W.D*

utolsó elõtti <#eljen>

Kaszi46

ez az elõzõben nem jelent meg

*Posse*T.W.D*

na teszek be én is párat, amik még nem voltak
amúgy nagyon jó a topic, imádom az ilyeneket!

Kaszi46

(asszem ennél az volt a kérdés hány színt látsz a képen. amit kapásbol megszámolsz annál 1el több lesz😄)

*Posse*T.W.D*

littleNorbi

iko
nagyon fasza 😄

spam. sry

Rafaelo
vagy csak értelmi fogyatékosság 😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Aquir
ez az optikai csalódás 😊)

huh, ez mkost hogy is van ? látom õket meg nem is ? hogy lehet ?

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

Aquir
Gy k 😊