Optikai csalódások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
jaja, vannak nehezek amiknél maga a minta és az eltérõ részek miatt nehéz meglátni az egészet 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

úúúú
mostmá kijön a lepke izs, tök jó
mondjuk sztem az a legnehezebb

Aquir
igen na látod, ezek jó képek 😊

legalsó igen jól látod, egy döntött 8-as végtelen-jel

1. repülõ

2.lepke

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

hohóóóóóóóóóó
elsõn szembõl nézve fordított nyolcas, késõbb 3D-s lesz
második talán ?mozgást?
3D-s repülõgép
(alulról számolva)

Aquir
és utána minél távolabb viszed a fejed a képtõl, annál jobban kidomborodik a 3d-s kép 😊

Aquir
csak az ismétlõdéseket keresd és azok menjenek egymásba

utána próbáld az egész képet látni (elõször nehéz)

és ha látsz valamit ami máshogy van a képen, akkor az lesz a kirajzolódó tárgy

Aquir
itt van néhány jobb

lehet

Aquir
egyébként 88-as sem a legjobb, kellene egy tisztán látható kép

hát na igen de én mire rájövök......addik megörexek 😊

Aquir
nemkell aggódni, csakis egyszer kell rájönni hogy mit is kell máshogy nézni, és mindig menni fog <#kacsint>

abból se jön ki semmi😞

Aquir
ez mondjuk nem is egy "gyakorlókép", mert ezen nehezebben lehet látni, mint egy normális képen 😊
a #88-as már jobb

az megvan de nem látok ki a feliratból semmit

Aquir
olyan ez amikor 1dm-re tartod magad elõtt szemmagasságban és függõlegesen a mutatóujjad, ekkor ha távolban pl egy házat nézel akkor a szemed elött tartott ujj 2felé válik homályosan.

Ha ugyanígy 2 ujjat tartasz egymás mellett magad elõtt ekkor mind a 2 ujj kétfelé válik miközbe egy távoli dolgot nézel, és ekkor 4 homályos ujjad van.

Ha a 2 ujjat közelebb tartod egymáshoz, akkor ebbõl a 4 ujjból a belsõ kettõ ujj (vagyis a jobb ujjad bal képe, és a bal ujjad jobb képe), tehát a belsõ 2 ujj átfedi egymást.
Ekkor kapsz egy 3. ujjat ebbõl a belsõ 2 ujjból.

Ugyanígy kéne az ábrán, hogy a 2 karikán "átnézve" egymásba csússzon ez a 2 karika és alkosson egy 3.at középen 😊

nem mety 😞

Aquir
és ezt fordítva is meg lehet csinálni, vagyis nem távolbafókuszálással, hanem kancsalítással, és ilyenkor a domború 3D kép "negatívja" fog elõtûnni, vagyis nem kidomborodva, hanem befelé horpadva jelenik meg 😊

Aquir
hogyha 1dmrõl nézed (igen, olyan közel) akkor 3 pont lesz felül, mert a 2 szélsõ egybemosódik és lesz belõlük 1 pont középen. Tartsd meg ezt a 3 pontot úgy, hogy a középsõ "fantom"-pont megmaradjon miközbe távolodsz hátra a képtõl és utána nézd így az ábrát 😊 (vagyis ne fókuszálj rá a normális látásoddal)

ez teljesen olyan amikor távolba látsz, a lencséd jobban elkeskenyedik, és távoli pontra történik a fókuszálás, de te úgy látsz messze, hogy közvetlenül elõtted van a kép, és nem szabad, hogy a távolba nézésrõl ráfókuszálj a képre (mint ahogy normálisan tennéd)

Én a 69es utolsójára bandzsítottam 3pontot láttam, majd meg vakultam, 5centirõl néztem a képet de semmi. 😞

Aquir
semmi csak 2 betû: hi
(1 karikát kéne látni 😊 )

Stann
Itt mi lesz a megoldás? Egy Windows telepítókód? Mert hasonlókat látok...

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Stann
Én is nétem, élesen láttam 3 karikát, de valahogy a betûkupacból nem láttam ki semmit!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Aquir
1 cm-t irtam vóna csak az nagyon kicsi és lustavoltam 😄
kijavitottam d-re 😊)

"csináld úgy hogy 1dm-rõl nézed "

Még soha életemben nem hallottam, hogy valaki a dm mértékegységet használta volna távolság-meghatározásra. Érdekes. <#bee1>

Kaszi46
ma bizti nemtom megosztani mert épp rendszerujrarakásnak elõkészületeiben vagyok. ahogy másolás vége már formatálok is szal legkorábban hajnalban leszek képes megosztani, max holnap. majd itt jelzem akkor.

*Posse*T.W.D*

ok
independence hub
opm
3dkepek.zip = 45 db kép

Aquir
jó lenne látni még egypárat

Aquir
hol osztod meg õket? 😊

Kaszi46
nekem is van ugy 160 kép. dc-n megosztom ha kell. szerintem ott lenne legjobb ezt intézni.

*Posse*T.W.D*

Aquir
én is néztem...
megvan az a topik csak létre kéne hozni 😄
(a keresõ szerint sincsen de a keresõ nem mindig megbízható)

huh, most így hirtelen én se találom
de emlékszem hogy egy topicot telepakoltunk ilyenekkel
van a gépemen pár kép. ha gondolod, elküldhetem mailben vagy valahogy

Kaszi46
belinkelnétek nekem azt a topicot?(nem találom)

*Posse*T.W.D*

akyyy
jah..meg azt én nem is látom....... csa ritkán, ha olyanok a természetes körülmények...ezért jobb ez, it szimpla képek vannak 😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Aquir
nekem is van és jók 😊
(de van ennek más topik)

akyyy
mert van olyna könyvem amibe rengetek ilyen van........csa knem midnig látom 😛

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Aquir
az ismétlõdésektõl függ 😊

akyyy
ezek a titkos dimenziók?

asszem van nekik másik topic

Kaszi46
ezeket is ér berakni?😊

(csillag)

*Posse*T.W.D*

Aquir
csináld úgy hogy 1dm-rõl nézed (igen ugy nem látod és nem is az a cél) vagyis ne fókuszálj rá és amikor távolodsz, akkor összeérnek egyszer, de ne távolodj annyira hogy a körök egymást fedése megszünjön azért, mert rájuk fókuszálsz a normál látásoddal
csk meg kell tartani azt az állapotot, mikor ugy egymásramennek a körök, és lejjebb vinni óvatosan a tekintetet 😊

Match
hát én nem tudok úgy bandzsítani...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Dzsini
bandzsíts be (vagy kifele) úgy a lenti képet nézve, hogy a 2 felsõ karika egymással fedésbe kerüljön, és a lenti káoszból meglátod a feliratot

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

<#conf>

littleNorbi

az más... 😊

akyyy
nekem olyan köny van, hogy sokáig nézed és 3-ds képeke tlácc.
titkos dimenziók a neve, de tuti nem ezt láttad

akyyy
dikk, tudományos eszmecsere most látom<#wow1>

láttam könyvesboltban egy nagyon tuti könyvet
szinte az összes, "alap kép" benne volt nagyon jó minõségben + sok más
de az ára 5eFt volt, gondoltam megnézem majd neten, itt mennyiért kapható, de elfelejtettem a címét 😞(
nem tudja valaki? csak képek vannak benne, és 1-1 mondat/magyarázat mindegyik alatt

Bandew
Ha sokáig nézel a két kocka közé és picit bandzsítasz, akkor már egyszínûnek látod õket (mint ahogy valójában).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
A jézusos iszonyat jó!!! <#wow2>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.