1629
-
#186 hát ez az :) -
#185 Élőben is lehet látni :) Ha van otthon szobai ventillátor, vagy valami kis propeller, akkor rakd egy olyan helyiségbe, ahol izzólámpás megvilágítás van és kapcsold be. Semmi különset nem fogsz látni. Ha viszont egy olyan helyre viszed, ahol neoncsöves megvilágítás van és bekapcsolod, akkor úgy néz ki, mintha először előre, majd hátra, majd megint előre forogna. Érdekes jelenség. Az a magyarázata, hogy a neoncső másodpercenként 100X villan fel (az 50 Hz-es hálózati feszültség miatt), de ezt a szemed nem képes érzékelni. -
#184 tééényleg?? :) -
OPM #183 nem szabad eláulni...
úgy már nem poén :) -
#182 Én személy szerint többszöri próbálkozás után sem látok semmit! Mit kellet volna? -
#181 de az csak monitoron vagy vmilyen kijelzon erzekelheto(a kepfrissites miatt).
eloben nem latni ezt a jelenseget. -
#180 olvass a #108/#109-estől a #127-es hozzászólásig, ott mondogatom hogy lehet :)
az autónál meg ugy érti hogy láttad már mikor egy autón felgyorsul a kerék fordulatszáma, és azt persze ugy látod hogy lelassul majd hátrafelé kezd forogni a kerék, miközben gyorsul az autó :) -
rolika #179 vótmá #34
:D -
#178 Nekem ez a kedvencem(remélem nem volt még):
-
#177 Kövezzetek meg, de én még mindig nem értem! :(
Mentségemül szolgáljon, hogy a #137-es és többi képnél sem látom, hogy mit akar ábrázolni. Elvileg ugye úgy kéne, hogy a kép mögé fókuszoljak, de monitornál ezt nem tudom megtenni, csak sima képnél. Avassatok már be, hogy lehet ezeknél kivenni a képet?
Ezek szeint tényleg én vagyok a hüle! :) -
#176 ééted!? kerék! :)) -
#175 Ezt az autósat nem értem! -
#174 nem mivel hanghatás nehezen érzékelhető szemmel... :) -
#173 egy kis történet:haverral mentün jegyet venni a Délibe.siettünk mint állat.a srác becélozta az üveget.durr!!!
akkorát csattant h a pu.-rendőrök felpattantak akciófigurába!
(ez is op.csalódás nem?) -
tujon #172 -
tujon #171 -
tujon #170 -
#169 ej :) -
tujon #168 -
#167 Királyak, méééég!! :) -
tujon #166 -
tujon #165 -
tujon #164 -
tujon #163 -
#162 WOW :D [elájul] -
#161 Ha ez az autó mozogna akkor a kereke hátrafelé forogna.
-
#160 Van egy képem nem optikai csalódás, de elég érdekes. Már ezért is jutalom jár...?
-
#159 -
#158 [IMG]http://sgtagok.srv.hu/pictures/Ciekawe zdjecie 714.jpg[/IMG]
[IMG]http://sgtagok.srv.hu/pictures/Ciekawe zdjecie 1016.jpg[/IMG]
[IMG]http://sgtagok.srv.hu/pictures/Ciekawe zdjecie 313.jpg[/IMG]
-
#157 az tökmindegy. ha pontos a kereszteződés (mint ezeknél), az élesség tökéletes
(lehet hogy a képernyő homályos és kell neked szemüveg :)) ) -
#156 Pontosan, azért nem látom tisztán mert a a moitor mögötti tárgyat látnám élesen. -
#155 Farkasokat!!, ahogy az arcoknál az arcokat :D nem láttál még ijyen képet? :) -
#154 a farkasosban mit kell látni? -
#153 egy klasszikus (közeledj-távolodj)
-
#152 Farkasok
Arcok
Takard el a jobb szemed és nézz a fekete csillagra. Lassan közeledj a kép felé, és a szines csillag eltünik.
/és azt hiszed, csak az autóknak van holtterük/
-
#151 über ! -
OPM #150
ilyeneket mééééég! -
#149 Rakás 3d kép :)) -
-