1629
-
#347 a négyzetek a kezdőknek mutatják hogy hol kell átmenniük a látási vonalaknak a négyzeteken :) -
Noodlee #346 Bakki!
Ha nem a 2 hülye piros négyzetet bambulom, hanem a képet, akkor látom.
Tök zavaró a négyzet!! -
#345 egyszerűen csak Távolra kell nézni, miközben átnézel a képernyőn, igy megváltozik a szemlencséd törésmutatója és a szemek látási vonala külön-külön pont a négyzetekre esnek :) -
Noodlee #344 "azt a kettő négyzetet kell egynek látni"
Na ez az, ami nem megy :)
-
#343 lehet hogy félreértetted:
egynek kell látni a két négyzetet, de mellette persze látod az eredetiket is, (aszittem ezt nem kell mondanom mert egyértelmű, nyilvánvaló hogy nem tűnnek el az eredetiek :)
összesen persze hogy 3-at látsz, de azt a kettő négyzetet kell egynek látni <- ez a lényeg :) -
Noodlee #342 Hármat, négyet, és ötöt tudok látni belőle, de egy nem megy.
A "bambulós" képeket látom, de ezt nem :( -
bolygó a gyűrűjével :)
Segítség a kezdőknek: a két négyzetet kell egy-nek látni, és már látod a bolygót :)
-
#340 (onnan ahonnan linkeltem :)) )
rá is lehet keresni a Google-ban mint [URL=http://images.google.co.hu/images?hl=hu&q=stereogram%20pictures&btnG=Keres%C3%A9s&sa=N&tab=wi]"Stereogram pictures"[/URL] , mivel ez a nevük ;)
régebbről nekem is van ilyen könyvem :) -
#339 én ezeket látom, ilyet hol találtál?
régen ilyenek nekem is voltak, honnan van? -
#338 ezektől a 3D-s izéktől számítógépen keresztül szétmegy a szemem -
#337 Szépen mondtad -
#336 egyszerű, csak simán távolba kell nézni :)
mikor az ujjad a szemeid előtt vannak miközben távolba nézel, akkor ugye kettő ujjat látsz, mert nem fókuszálsz az ujjadra.
Ott a képen vízszintesen ismétlődő mintázatok vannak, ha távolbanézel, akkor mint ahogy montam az ujjaddal a példát, ugy mosódnak széjjel a pontok.
Mikor szétmosódnak, ugy kell nézni őket, hogy egymást fedjék a vízszintesen ismétlődő részek, a lényeg, hogy ne "ránézz" a képre, csak lásd anélkül, hogy ráfókuszálnál :) -
#335 Hülyén bandzsítani kell a kép egy pontjára 5cm távolságból és aztán távolodni de úgy hogy folyamatosan ua pontra fókuszálsz. Qva nehéz... :) -
Quantizs #334 Ez meglehet hogy már volt , de akkor is..... -
#333 pedig ott van az, név szerint az Enterprise hajó... -
ukran01 #332 ezen semmit nem látok!!!:((( -
BenceYCE #331 jaja -
#330 3, 10, és 12 óránál :) ez az összes, és lényegtelen :) -
Quantizs #329 :3 és 12 óránál van azonos hiba de lényegtelennek tűnik.: -
OPM #328 pont ezt akartam kérdezni :) 3 és 10 "óránál" is van ilyen -
#327 csak nem értem, hogy néha egy kis hiba fedezhető fel benne, az csak véletlen, vagy közrejátszik erre? -
#326 annyiban animacio, hogy tenyleg egymas utan tunnek el a LILA pontok, ileltve kerul vissza a helyere
az, hogy zold lesz belole, a lilak meg eltunnek, mar optikai csalodas
probald ki, hogy amikor mar csak a zold pontot latod korbefutni, tetszoleges idopontban hirtelen elkezded rendesen kovetni a pontot
egybol ott lesz minden lila es semmi zold -
flashX #325 Ez animáció, vagy azok közül amit eddig láttam a legjobb? -
#324 Voáv. -
BenceYCE #323 király!!! -
OPM #322 :o
ez jó, kössz! -
#321 Humoros és aranyosban volt sztem elég érdekes:)
-
#320 ejj ez nagy
-
#319 -
TheZsenyka #318 Nagyon primkó, szerintem bosszantani fog, hogy nem vetted észre. Először látsz 6 kártyát, választasz egyet, aztán látsz 5 kártyát. A gáz ott van, hogy a második 5 kártyának semmi köze az első 6 kártyához, ergó egyértelmű, hogy a te kártyád sem lesz benne. Ha nem hiszed, írd fel a kártyák értékét és jelét aztán válassz kártyát. A következő 6 kártyában egyik sem lesz benne azok közül amiket először felkínált... mert ugye Te csak a sajátod keresed. Nagyon hatásos lehet figyelmetlen emberekkel szemben. -
#317 Mi a trukk, mer en nem ertem? -
#316 ejnye, nem tudod? tényleg elvarázsolta a kártyákat :))) -
OPM #315 lol
nem tudjátok, mi a "trükk"? :D -
#314 jah, azt be is linkeltem a humorosba :) hát érdekes -
#313 http://www.ebaumsworld.com
Itt van egy rakas, de ajanlom a magic szekcioban levo card tricket, mert az valami lehetetlenseg, kivancsi volnek, hogy mukodik.
-
#312 pedig ott vannak. hivd le megin az oldalt. láccania kell :) -
TommoT #311 Nem látom ebben a hozzászólásban a képeket. :( -
#310 1. ha ezt nem optikai csalódásra mondja, akkor legfeljebb az a vmi csak emlékeztet rá, tehát tisztán egyértelmü a mondat.
2. ha igen, akkor meg nem igaz :)
[jó,jó, tuggya:))] -
#309 Ez nem optikai csalódás - csak annak látszik!
Paul White -
#308 de akkor már a humorosba ;)