427
miért?
  • Kellwin
    Azert mert ...
  • Rafaelo
    köszi
    [előre ül]
  • DannyL
    Ügyes vagy ülj előre!
  • Rafaelo
    én hoztam a világra ezteta topicot !!!
  • Membrah
    Nem divatcikkeről és kirakat-babákról szól a fórum,hanem a NŐKről!
    De sajnos igazad van...terjed a népbetgség,s az "utánpótlás" is meg lett fertőzve...
    A sok kis taknyos tinilány,leüll a "Mekibe",befalja a "saliját",meg a "lájtkóláját",végignézi a csináltcsillogású üzleteket,miközben a háttérben szól a numa-numa ej!....!"

"Én kérek elnézést...!"
  • Membrah
    Egyébként egyénfüggő,nem lehet általánosítani,s szerintem a nők nem okosabbak...
    Sőt!A férfiak a gyakorlatisabb lények,ezért az életben ők állják meg jobban a helyüket!
    Bár nagyon-nagyon sok okos nőt láttam,aki magasan túlívelik a hímeket!
  • Membrah
    Persze...Rafaelo névvel,mi?
    Mielőtt kérdezel,olvass és gondolkozz....
  • lalakov
    Ezt a topicot egy nő hozta létre?
  • COFair
    rossz a topic címe! így jobb lenne:
    Miért? Okosabbak a nők?
    amúgy meg embere válogatja, van aki sokunknál okosabb, igaz, ma az agyatlan plázacicák élik virágkorukat...
  • DannyL
    Én a nőkről beszélek nem a kislányokról. Elég szar tapasztalataid lehetnek, remélem ez változni fog. ,)
  • Falconer
    Gondolkodni azt egyáltalán nem tudnak, ami eszükbe jut, akármi hülyeség is, azt csinálják
  • Falconer
    jaja
    Az is jó volt, amikor a műsorvezető gyerek beszólt, hogy akkor mi lesz, ha majd a pistikék és mórickák is kimennek tüntetni...
  • DannyL
    Amikor ők a megoldást keresik akkor mi igen verjük... :))) Egyébként igen teljesen máshogy gondolkoznak, szerencsére. Milyen unalmas lenne ha nem. ,) Egyébként én abban látom a legnagyobb különbséget hogy a nők sokkal inkább érzelmi lények mint a férfiak. És nem csak a párkapcsolatban.

A szerelemben is azt mondják, hogy a férfiak képekben gondolkodnak és erősen vizuálisak, a nők pedig szívvel lélekkel, vakon szeretnek.
  • Faki
    Ezt a topicot ahhoz tudom hasonlítani, mint amikor a szőke nők kimentek tüntetni, hogy ők nem is hülyék. Minek kell egy úgymond mendemondákat megmagyarázni?!
  • PsyhoApu
    Nem okosabbak, csak másként gondolkoznak, mint a férfiak. Az agyuk másik felét használják, ezért van az, hogy valamire azonnal találnak megoldást (mi meg verjük a fejünket a falba ) Más esetekben, viszont mi férfiak vagyunk a hatékonyabbak...
    De azért mi vagyunk a teremtés koronái
  • magus
    ez indirekt felteves? tegyuk fel, hogy a nok okosabbak, ami ugyan nem igaz, de tegyuk fel:)
  • Borcsa
    a zartosztalyban:P?
  • Rafaelo
    geciszépvagy!
  • hen-tes
    hmmmmmm
    az osztályban szerzett tapasztalataim szerint a nők rohatt hülyék, a pasik meg gecilusták
    és csak én vagyok szép :O))
  • Match
    úgyértem illendfő volt a bocsánatkérés :D
  • Match
    csak :D
  • DannyL
    ....mer nem
  • Rafaelo
    hát miért?
  • Match
    na azért!
  • Sir Quno Jedi
    S miért kell itt ordítozni ???
  • Rafaelo
    vettem a célzást akkor bocsesz
  • Borcsa
    igen. tom. és azért irtam nagybetüvel, mert bár ha beszélgetünk, a metakkommunikácios jelekböl (hangsúly, hangerösség, mimika) kiderülhet hogy ORDÍTOK, de itt ezt csak ilyen módom tudom jelezni
  • Devla
    Miert, okosabbak vagyunk(gondolom, az allatoknal)? Leromboljuk a Foldet, szamtalan haboruban irtjuk magunkat...
  • Vlala #39
    akkor bizonyára tudod, mi az a capslock. :-)
    Pultos? Máris megkedveltük... mert ugye
    "Sört ide, bort ide, teszépbarnalyááány..."
  • Borcsa
    ÉN OKOS PULTOS LÁNY VAGYOK.
  • Vlala #37
    Igem, először a békesség, utólag már jöhet a pia .-)
  • Sir Quno Jedi
    A ZUTÓPIA vazeg !
  • Rafaelo
    asszonypajtás
  • Vlala #34
    Barátaim az Úrban, hozzunk már létre egy "Miért okosak az Emberek" topicot, és lőn békesség aszony és férfi között...
  • Sir Quno Jedi
    Ha jobban megnézed, az SG felirat "vágta le", sazl, szerinted mit jelentő ????
  • sz4bolcs
    Csatlakozom... :) Magadnak nyitogatod ezeket a szarokat?
  • Rafaelo
    engem is érdekelne hogy miért
  • Devla
    Mar miert lenne az okos komplementere a kedves?
  • gobelin
    bár ez utóbbi annyira nem izgat, tőlem a másik topikban is meglévő okostojások azt hisznek amit akarnak, de azért nem lenne túl sok értelme, még akkor sem, ha igaz
  • gobelin
    rendes vagy, de szerintem az okos komplemetere ebben az esetben a kedves
    szal. a helyes topikcím így hangzana:
    Miért kedvesebbek a nők?

gondolkozom is, hogy nyitok egy ilyet, de (azon kívül, hogy elegem van az állandó banból) azt hiszem nem lenne túl népszerű