Miért okosabbak a nők?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
De ???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

petyka2
Nõk nem írnak ebbe a topicba?<#nemtudom>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

petyka2
Ez is igaz...<#confused>

Sir Quno Jedi
A nõk senkisenem tudja milyen alapon döntenek.

Szerintem...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

petyka2
A nõk érzelmi,a férfiak logikai alapon döntenek...

Sir Quno Jedi
Most 19CRT, amúgy 18TFT, sTe ???

19-es monitort használsz, vagy 21-eset? :-)

Sir Quno Jedi
Sokatoknál lehet, de NEM NÁLAM !!! <#help>

Membrah
Érdekes dolog,hogy egy-egy téma vagy topic meddig érdekes...
Még mindig foglalkoztatja az embereket ez a téma,s talán sosem lesz lerágott csont...
De énr bóõven kifejtettem a véleményem!

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

ON:
mivaaan?

imho ez qrvára nem attól függ, hogy 1-sel vagy 2-sel kezdõdik-e valakinek a személyi száma vazze <#nemtudom><#guluszem1><#confused>

Kellwin
Azert mert ...

Rafaelo
<#mf2> köszi

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

DannyL
Ügyes vagy ülj elõre! <#mf2>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Rafaelo
én hoztam a világra ezteta topicot !!!

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Membrah
Nem divatcikkerõl és kirakat-babákról szól a fórum,hanem a NÕKrõl!
De sajnos igazad van...terjed a népbetgség,s az "utánpótlás" is meg lett fertõzve...
A sok kis taknyos tinilány,leüll a "Mekibe",befalja a "saliját",meg a "lájtkóláját",végignézi a csináltcsillogású üzleteket,miközben a háttérben szól a numa-numa ej!....!"<#ejnye1>
<#wow3><#levele>
"Én kérek elnézést...!"<#szomoru2>

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Membrah
Egyébként egyénfüggõ,nem lehet általánosítani,s szerintem a nõk nem okosabbak...
Sõt!A férfiak a gyakorlatisabb lények,ezért az életben õk állják meg jobban a helyüket!
Bár nagyon-nagyon sok okos nõt láttam,aki magasan túlívelik a hímeket!

Membrah
Persze...Rafaelo névvel,mi?<#wow3>
Mielõtt kérdezel,olvass és gondolkozz....

lalakov
Ezt a topicot egy nõ hozta létre? <#ejnye1>
rossz a topic címe! így jobb lenne:
Miért? Okosabbak a nõk?
amúgy meg embere válogatja, van aki sokunknál okosabb, igaz, ma az agyatlan plázacicák élik virágkorukat...

Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.

DannyL
Én a nõkrõl beszélek nem a kislányokról. Elég szar tapasztalataid lehetnek, remélem ez változni fog. ,)

Falconer
Gondolkodni azt egyáltalán nem tudnak, ami eszükbe jut, akármi hülyeség is, azt csinálják

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
jaja
Az is jó volt, amikor a mûsorvezetõ gyerek beszólt, hogy akkor mi lesz, ha majd a pistikék és mórickák is kimennek tüntetni...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

DannyL
Amikor õk a megoldást keresik akkor mi igen verjük... 😊)) Egyébként igen teljesen máshogy gondolkoznak, szerencsére. Milyen unalmas lenne ha nem. ,) Egyébként én abban látom a legnagyobb különbséget hogy a nõk sokkal inkább érzelmi lények mint a férfiak. És nem csak a párkapcsolatban.

A szerelemben is azt mondják, hogy a férfiak képekben gondolkodnak és erõsen vizuálisak, a nõk pedig szívvel lélekkel, vakon szeretnek.

Faki
Ezt a topicot ahhoz tudom hasonlítani, mint amikor a szõke nõk kimentek tüntetni, hogy õk nem is hülyék. Minek kell egy úgymond mendemondákat megmagyarázni?!

PsyhoApu
Nem okosabbak, csak másként gondolkoznak, mint a férfiak. Az agyuk másik felét használják, ezért van az, hogy valamire azonnal találnak megoldást (mi meg verjük a fejünket a falba <#falbav>) Más esetekben, viszont mi férfiak vagyunk a hatékonyabbak...
De azért mi vagyunk a teremtés koronái <#idiota>

http://kutyuszoba.blog.hu/

magus
ez indirekt felteves? tegyuk fel, hogy a nok okosabbak, ami ugyan nem igaz, de tegyuk fel😊

Borcsa
a zartosztalyban😛?

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

Rafaelo
geciszépvagy!

hen-tes
hmmmmmm
az osztályban szerzett tapasztalataim szerint a nõk rohatt hülyék, a pasik meg gecilusták
és csak én vagyok szép 😮))

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Match
úgyértem illendfõ volt a bocsánatkérés 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Match
csak 😄

DannyL
....mer nem

Rafaelo
hát miért?

Match
na azért! <#ejnye1>

Sir Quno Jedi
S miért kell itt ordítozni ???

Rafaelo
vettem a célzást akkor bocsesz

Borcsa
igen. tom. és azért irtam nagybetüvel, mert bár ha beszélgetünk, a metakkommunikácios jelekböl (hangsúly, hangerösség, mimika) kiderülhet hogy ORDÍTOK, de itt ezt csak ilyen módom tudom jelezni

Miert, okosabbak vagyunk(gondolom, az allatoknal)? Leromboljuk a Foldet, szamtalan haboruban irtjuk magunkat...

akkor bizonyára tudod, mi az a capslock. :-)
Pultos? Máris megkedveltük... mert ugye
"Sört ide, bort ide, teszépbarnalyááány..."

Borcsa
ÉN OKOS PULTOS LÁNY VAGYOK.

Igem, elõször a békesség, utólag már jöhet a pia .-)

Sir Quno Jedi
A ZUTÓPIA vazeg !

Rafaelo
asszonypajtás

Barátaim az Úrban, hozzunk már létre egy "Miért okosak az Emberek" topicot, és lõn békesség aszony és férfi között...

Sir Quno Jedi
Ha jobban megnézed, az SG felirat "vágta le", sazl, szerinted mit jelentõ ????

sz4bolcs
Csatlakozom... 😊 Magadnak nyitogatod ezeket a szarokat?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Rafaelo
engem is érdekelne hogy miért

Mar miert lenne az okos komplementere a kedves?

bár ez utóbbi annyira nem izgat, tõlem a másik topikban is meglévõ okostojások azt hisznek amit akarnak, de azért nem lenne túl sok értelme, még akkor sem, ha igaz
rendes vagy, de szerintem az okos komplemetere ebben az esetben a kedves
szal. a helyes topikcím így hangzana:
Miért kedvesebbek a nõk?

gondolkozom is, hogy nyitok egy ilyet, de (azon kívül, hogy elegem van az állandó banból) azt hiszem nem lenne túl népszerû