Miért okosabbak a nők?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Szerintem...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Még mindig foglalkoztatja az embereket ez a téma,s talán sosem lesz lerágott csont...
De énr bóõven kifejtettem a véleményem!
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
mivaaan?
imho ez qrvára nem attól függ, hogy 1-sel vagy 2-sel kezdõdik-e valakinek a személyi száma vazze <#nemtudom>#nemtudom><#guluszem1>#guluszem1><#confused>#confused>
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
De sajnos igazad van...terjed a népbetgség,s az "utánpótlás" is meg lett fertõzve...
A sok kis taknyos tinilány,leüll a "Mekibe",befalja a "saliját",meg a "lájtkóláját",végignézi a csináltcsillogású üzleteket,miközben a háttérben szól a numa-numa ej!....!"<#ejnye1>#ejnye1>
<#wow3>#wow3><#levele>#levele>
"Én kérek elnézést...!"<#szomoru2>#szomoru2>
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Sõt!A férfiak a gyakorlatisabb lények,ezért az életben õk állják meg jobban a helyüket!
Bár nagyon-nagyon sok okos nõt láttam,aki magasan túlívelik a hímeket!
Mielõtt kérdezel,olvass és gondolkozz....
Miért? Okosabbak a nõk?
amúgy meg embere válogatja, van aki sokunknál okosabb, igaz, ma az agyatlan plázacicák élik virágkorukat...
Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Az is jó volt, amikor a mûsorvezetõ gyerek beszólt, hogy akkor mi lesz, ha majd a pistikék és mórickák is kimennek tüntetni...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A szerelemben is azt mondják, hogy a férfiak képekben gondolkodnak és erõsen vizuálisak, a nõk pedig szívvel lélekkel, vakon szeretnek.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
De azért mi vagyunk a teremtés koronái <#idiota>#idiota>
http://kutyuszoba.blog.hu/
az osztályban szerzett tapasztalataim szerint a nõk rohatt hülyék, a pasik meg gecilusták
és csak én vagyok szép 😮))
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
engem gyíkká változtatott de már elmúlt
Pultos? Máris megkedveltük... mert ugye
"Sört ide, bort ide, teszépbarnalyááány..."
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
szal. a helyes topikcím így hangzana:
Miért kedvesebbek a nõk?
gondolkozom is, hogy nyitok egy ilyet, de (azon kívül, hogy elegem van az állandó banból) azt hiszem nem lenne túl népszerû