Miért okosabbak a nők?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

krisztike
sztem rosszabb-na jó ,nem okosabbak csak másként kezeljük férfiak esetében ezt a témát...<#papakacsint><#nevetes1>

Szóra sem érdemes <#wink>

Membrah
Köszi!
Nem is tudtam róla...
Majd be fogok nézni...
Kíváncsi vok mivel másabb ennél a tpoicnál...

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Sir Quno Jedi
Minek, azt tudjuk ?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Membrah
Kellene egy olyan topic is, hogy miért okosabbak a férfiak?

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

krisztike
Bõvebb vélemény?-de kösz az elismerést...😄

Bisztosss... :o))

krisztike
igazad van talán hallod(tad?)Miért okosabbak a nõk?Talán nem okosabbak csak másként körítik.(a hibájukat?)

Még nem... de majd idõvel biztos fogom 😄

krisztike
Látod most már...😄

Lyó :o))

krisztike
pillanat...mindjárt ill.nemsokára látod.😄

Nem láttam semmit.
Akkor inkább mondd! :o))

krisztike
Akkor figyelj!(leesett az álad,vedd fel!😄)Le kell vinnem a Hektort sétálni...

Aha :o)

krisztike
komolyan?:o)😊

Mutiiii :o)

krisztike
Mondjam v. mutassam?(bocs nagyon unatkozom.)

Hova?

krisztike
V.ki csatlakozott?

Szerinted...?

eLviRA
még mindig nem zártátok be ezt a témát?

...what\'s for You, will not pass You by...

krisztike
Igazad van.

A Mónika show-ban,Kiskegyedben és klónjaiban ugyan nem volt,de a Hiradókban és napilapokban szerepelt a hir!Keress utána,hol volt Gyurcsány és mit intézett 2004 decemberében!

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
Mondd gondolkodsz is néha?És nem fáj?Miért pont a pápánál?

Azt nem tudom,hogy Isten-e,lehet ez ügyben volt a pápánál?!

Ramadamammy rapidrandi

Membrah
A Jóistenke szerint itt jólét van?
Nnna ez jó vicc!

Hú de nagyot mondtál! Mehetsz is öblögetni...

Ez a topik annyira jo es tartalmas,mint a jelenlegi kormany nezete az itteni joletrol...(miniszterelnok ur mondta,hogy itt "jolet" van!)

Ramadamammy rapidrandi

Membrah
hímek..😄
Tetszik..én is szoktam élni ezzel a kifejezéssel...
Hát én is inkább a "tojgli" híve vagyok...;-)

krisztike
Nahát,ezt észre venni...?Talán erre is járhatnál néha.

krisztike
Azért ne hidd,hogy mindenben neki adok igazat-Õ is tud bunkó lenni, mint mindenki más,és azért igyekszem magára hagyni a védekezésben. Bejön a stílusod nekem is,látom te is visítani tudnál a hülyeségtõl. Abban igazad van,hogy ún.szûkebb körben összejöhetnénk.Szerintem a való életben más és más,mint ahogy itt beszél-itt a véleményét lazán elmondhatja,felszabadultabban.Dobj fel valami témát!<#dumcsi><#email><#awink>

Kata
Jé! Ezek a témák még élnek? LOL! 😄

[/cserf][/fülünyúl]

krisztike
Hozzáfûzni valód nincs?De azért mégis többség megmarad a férfiaknál vállalva a kockázatot.Az a jövõ titka ki kit ver át.Szexrõl annyit, hogy mindig máshogy jó-pl.póz,idõ,szitu,talán partner...

1x-û.
szép látvány, s ennyi.
2 pasi látványától, ahogy nyalja-falja egymást, attól max. hányingerem lesz, más nem... <#shakehead><#levele>

Az hát :o) Nyomja itt a sódert, de szerintem a való életben tuti nem ilyen figura, mint ahogy elõadja itt magát. ;o)
Olvastad már a hozzászólásait? Szeret csipkelõdni, meg oltogatni... Én is ilyen vagyok. Biztos azért értünk szót egymással. ;o)
Az meg természetes, hogy elfogult vagy vele. Az lenne csak igazán furcsa, ha nem állnál ki mellette. De szerintem -és ez mint magánvélemény- nem feltétlen kell leoltanod azt, aki összetûzésbe kerül vele. El tudják ezt intézni egymás közt is. :o) Nagyfiúk és nagylányok járnak ide. Zömmel.

Mellesleg szerintem yo ötlet lenne összehozni egy irl találkát itt a fiúk-lányok fórumlakói között. Csak amolyan szûkebb, meghívásos hepajt. Kis dumcsi, iszogatás valahol. Hadd lássuk, kik rejtõznek a nickek mögött. (Nem értettem félre.) :o))

krisztike
Elárulom neked,egébként nekem is a hímek jönnek be.

lol. de amúgy ez tényleg igaz <#vigyor><#idiota><#hehe>
<#eljen><#eljen><#eljen>

krisztike
Nagyszájú akcióhõst?(titok,de téged nagyon bír...)Sok liba örülne,ha ilyen "akcióhõse"lenne.Szívesen megismernélek személyesen is.Term. ne értsd félre!

LOL szmájli! 😄😄

Membrah
Hmm...
Valóban szebb két nõ,mint két "szõrõs" ratyi,de ettõl még nem igazán vonz az azonos nem...
Elismerem,ha valaki jó nõ,de sosem fog beindítani...

Pölö?

krisztike
Igen.Miért te nem probálnád ki?Egyébként én sem akartalak megbántani és látom,hogy a férjem mit ír.-hûséget fogadhat,vakságot nem.A hapsik féltékenyek a nõkre mert sok mindent megmernek tenni,amitõk nem és ilyenkor a fantáziájuk megindul.Mi szebb 2nõ vagy 2szõrös férfi? Serintem a nõk és õk érzékibben,gusztusosabban tudják az ilyet csinál- ni.Gondolj bele,nincs igazam?<#law><#fejvakaras><#nemtudom><#merges2><#finom>

Membrah
Megint témánál vagyunk..;-)
Mindannyian elkalandoztunk,de legalább érdekes dolgokat tudok meg,a férfiak hozzáállásával kapcsoltban!

De nem ám.
Tucatarc. Szõke. Hízáscsíkos mellek. (Aki szõke az nálam alapból -2 pont.)

Porcelánfehér bõr. Vörös vagy barna, vagy vörösesbarna haj. (Szigorúan nem piros, meg gyufavörös értendõ a vörös alatt.) na én ettõl vagyok offfff... <#buck>

No problem. Elég okos vagy te ahhoz, hogy kezeld ezt a helyzetet. Majd megtaláljátok a közös nevezõt. (Remélhetõleg.)
Nem rossz arc a Petyka, csak adja itt a nagyszájú akcióhõst.. <#nevetes1>

Membrah
Valóban nem az értelem csúcsa,de mondjuk nem is hiszem,hogy ezért lett volna playmate lány...
Mondjuk az is biztos,hogy magyarországon,az ismertebb nõk közül tudnék nála szebb és nõiesebb nõt említeni...

Membrah
<#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

petyka2
Bódi Szilvi???Yooo nõ,de inkább az iq-ját nem minõsitem...

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...