427
miért?
-
#267 Nos, egyed szinten lehetséges, ezt gondolom nem is vitatja senki. Statisztikailag, a föld összlakosságát nézve a kérdésben szereplő állítás nem igaz. A nők kétszer annyian vannak, kimagasló eredményekben mégis alul maradnak vastagon a férfiakkal szemben. Persze semmi értelme a topicnak, mert az sincs tisztázva, mit jelent az oks szó.
Még valami. A kérdésnek eleve nincs alapja, hiszen tényként kezeli, hogy a nők okosabbak. Ami azért több, mint érdekes. Egy olyan kérdésnek már lenne értelme, hogy miért vannak többen a nők. -
#266 köszike...:) miért ne lehetnének a nők is okosak vagy bizonyos téren okosabbak a férfiaknál? -
#265 Oké, hallgatok mintasír ! -
#264 A #260-as megszólalás.Csak azért,mert szeretek főzni...?:(-legalább te ne piszkálj ilyennel...:) -
#263 mint például mivel ? -
#262 Pedig tudok. Én csak az alapvető tényeket ismertettem, kiindulásként. -
#261 nem,csak utálom azt,ha valaki ezzel dobálózik...(esetleg mással nem tud...:)) -
#260 Má méé? :) Olyan fegyveretek van, ami ellen viszont tehetetlen az emberiség férfi része! Cserébe ott van nektek a szeszély, különböző csábító női praktikák, és egyből uralmatok van bármilyen okos pasi felett. Szóval akárhogyan nézzük, itt is egyenlőek a feltételek, ha minden adott:) -
#259 fáj ? -
#258 Ki vagy szavazva...! -
#257 Érdekes ez a topic. Címből feltételezhető, hogy okosabbak, pedig nem. Eleve nem arra születtek, hogy okosak legyenek genetikailag. Kivétel erősíti a szabályt, tehát csak a kivételek járnak néha a férfiak előtt, azok is kevesen. De ezzel az a baj, hogy egyedenként, vagy globálisan vizsgáljuk? Mindenesetre a nő arra született genetikailag, hogy agyának az érzelmi, intuitív része domináljon , a férfinak pedig a logikai, feladatmegoldó rész. Itt alapvetően eldőlt a dolog. És ha objektíven azt vesszük, hogy kétszer annyi nő él a földön, mint férfi, és így is az igazán nagy koponyák többsége férfi, akkor a nők itt is rosszul állnak, bár ez meg highend sarkítás. -
#256 Nagyon szeretek főzni,deha szakács lennék és kötelező lenne bizti utálnám.:) -
akos #255 Az hát... mi más lenne?! -
#254 Ha ez elismerés,akkor köszönöm...:) -
akos #253 -
#252 Vegetáriánus kaját.Wok+noodles Coconut&Lime -őrülten jó enyhén citros kókuszos illata van.Margarint raktam alá és kevés(1-2 csipetnyi)mexikói fűszert,egy kis (1-2csipetnyit abból is)kókuszt kicsi párolás,de ne önts alá vizet 1perc elég és kevergesd mert leragad(rakhatsz bele chilit,póréhagymát,paprikát is) aztán 1-2 csepp citrom lé és kész.Rákkal nagyon jó,csirkével és disznóval is tálalható...:)Gyorsan készen van... -
akos #251 Nem jellemző, de alkalom adtán igen. Egy sajt megsütése nem nagy tudomány :D -
akos #250 Mit alkottál a wokban? -
#249 Az szuper,szoktál főzni? -
#248 Annak ellenére,hogy most volt 2napja bolognai elküdheted,megköszönöm.Ma wokot csináltam egydül vagyok itthon nem volt kedvem főzöcskézni,majd holnap...:) -
akos #247 Jöhet!
[Éhes... Megy is rántott camamber csinálni.] -
#246 köldjek egy eredeti olasz lasagne receptet?
Zöldség is meg hús is van benne, és ezt általában mindenki szereti...
Bsrátnőmnél volt egy olasz cserediák, s ő adott neki egy pár receptet...kóstoltam már, s baromi jó!
szal, ha gondolod...! -
#245 Szia!Hála istennek igen,de ott a holnap...Még várnom kell mit találnak ki. -
#244 was? -
#243 becsinátat ??? -
#242 elszállt már magától így is, nem?
De sebaj?
Megoldódott már a "mitfőzzekacsaládnak" probléma? -
#241 Csak ilyet ne mondj neki...!Teljesen elszáll... -
#240 aranyos voltál..a' vót! -
#239 mi mi? -
#238 E'mi? -
#237 -
#236 -
#235 Azt tudjuk,mi csak a többi embert nézzük, hisz hozzád "persze" hasonlítani sem lehet senkit... -
#234 Nálam okosabb biztos nincsen! -
#233 jó...persze....
Nem is kell ezen vitatkozni... -
#232 Tűnik vagy se, attól a tény az marad tény ! :DDD -
#231 Azért csak néha... -
#230 igen,néha úgy tűnik,hogy a férfiaknak több eszük van... -
#229 Nos nem hiszem, higy okosabbak lennénk...
És valóban...Máshogy kezeljük a témát..
De azért általánosságban...na jó, nem mondom semmit, mert még leárulóznak...;-) -
#228 A kik okosabbak a kiknél ???