Miért okosabbak a nők?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is tudtam róla...
Majd be fogok nézni...
Kíváncsi vok mivel másabb ennél a tpoicnál...
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Akkor inkább mondd! :o))
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Nnna ez jó vicc!
Ramadamammy rapidrandi
Tetszik..én is szoktam élni ezzel a kifejezéssel...
Hát én is inkább a "tojgli" híve vagyok...;-)
szép látvány, s ennyi.
2 pasi látványától, ahogy nyalja-falja egymást, attól max. hányingerem lesz, más nem... <#shakehead>#shakehead><#levele>#levele>
Olvastad már a hozzászólásait? Szeret csipkelõdni, meg oltogatni... Én is ilyen vagyok. Biztos azért értünk szót egymással. ;o)
Az meg természetes, hogy elfogult vagy vele. Az lenne csak igazán furcsa, ha nem állnál ki mellette. De szerintem -és ez mint magánvélemény- nem feltétlen kell leoltanod azt, aki összetûzésbe kerül vele. El tudják ezt intézni egymás közt is. :o) Nagyfiúk és nagylányok járnak ide. Zömmel.
Mellesleg szerintem yo ötlet lenne összehozni egy irl találkát itt a fiúk-lányok fórumlakói között. Csak amolyan szûkebb, meghívásos hepajt. Kis dumcsi, iszogatás valahol. Hadd lássuk, kik rejtõznek a nickek mögött. (Nem értettem félre.) :o))
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Valóban szebb két nõ,mint két "szõrõs" ratyi,de ettõl még nem igazán vonz az azonos nem...
Elismerem,ha valaki jó nõ,de sosem fog beindítani...
Mindannyian elkalandoztunk,de legalább érdekes dolgokat tudok meg,a férfiak hozzáállásával kapcsoltban!
Tucatarc. Szõke. Hízáscsíkos mellek. (Aki szõke az nálam alapból -2 pont.)
Porcelánfehér bõr. Vörös vagy barna, vagy vörösesbarna haj. (Szigorúan nem piros, meg gyufavörös értendõ a vörös alatt.) na én ettõl vagyok offfff... <#buck>#buck>
Nem rossz arc a Petyka, csak adja itt a nagyszájú akcióhõst.. <#nevetes1>#nevetes1>
Mondjuk az is biztos,hogy magyarországon,az ismertebb nõk közül tudnék nála szebb és nõiesebb nõt említeni...