427
miért?
-
#227 sztem rosszabb-na jó ,nem okosabbak csak másként kezeljük férfiak esetében ezt a témát... -
akos #226 Szóra sem érdemes -
#225 Köszi!
Nem is tudtam róla...
Majd be fogok nézni...
Kíváncsi vok mivel másabb ennél a tpoicnál... -
akos #224 Tessék... -
#223 Minek, azt tudjuk ?! -
#222 [brutálnagy]Kellene egy olyan topic is, hogy miért okosabbak a férfiak?[brutálnagy]
-
#221 Bővebb vélemény?-de kösz az elismerést...:D -
akos #220 Bisztosss... :o)) -
#219 igazad van talán hallod(tad?)Miért okosabbak a nők?Talán nem okosabbak csak másként körítik.(a hibájukat?) -
akos #218 Még nem... de majd idővel biztos fogom :D -
#217 Látod most már...:D -
akos #216 Lyó :o)) -
#215 pillanat...mindjárt ill.nemsokára látod.:D -
akos #214 Nem láttam semmit.
Akkor inkább mondd! :o)) -
#213 Akkor figyelj!(leesett az álad,vedd fel!:D)Le kell vinnem a Hektort sétálni... -
akos #212 Aha :o) -
#211 komolyan?:o):) -
akos #210 Mutiiii :o) -
#209 Mondjam v. mutassam?(bocs nagyon unatkozom.) -
akos #208 Hova? -
#207 V.ki csatlakozott? -
akos #206 Szerinted...? -
#205 még mindig nem zártátok be ezt a témát? -
#204 Igazad van. -
ugot2know #203 A Mónika show-ban,Kiskegyedben és klónjaiban ugyan nem volt,de a Hiradókban és napilapokban szerepelt a hir!Keress utána,hol volt Gyurcsány és mit intézett 2004 decemberében! -
#202 Mondd gondolkodsz is néha?És nem fáj?Miért pont a pápánál? -
ugot2know #201 Azt nem tudom,hogy Isten-e,lehet ez ügyben volt a pápánál?! -
#200 A Jóistenke szerint itt jólét van?
Nnna ez jó vicc! -
akos #199 Hú de nagyot mondtál! Mehetsz is öblögetni... -
ugot2know #198 Ez a topik annyira jo es tartalmas,mint a jelenlegi kormany nezete az itteni joletrol...(miniszterelnok ur mondta,hogy itt "jolet" van!) -
#197 hímek..:D
Tetszik..én is szoktam élni ezzel a kifejezéssel...
Hát én is inkább a "tojgli" híve vagyok...;-) -
#196 Nahát,ezt észre venni...?Talán erre is járhatnál néha. -
#195 Azért ne hidd,hogy mindenben neki adok igazat-Ő is tud bunkó lenni, mint mindenki más,és azért igyekszem magára hagyni a védekezésben. Bejön a stílusod nekem is,látom te is visítani tudnál a hülyeségtől. Abban igazad van,hogy ún.szűkebb körben összejöhetnénk.Szerintem a való életben más és más,mint ahogy itt beszél-itt a véleményét lazán elmondhatja,felszabadultabban.Dobj fel valami témát! -
#194 Jé! Ezek a témák még élnek? LOL! :D -
#193 Hozzáfűzni valód nincs?De azért mégis többség megmarad a férfiaknál vállalva a kockázatot.Az a jövő titka ki kit ver át.Szexről annyit, hogy mindig máshogy jó-pl.póz,idő,szitu,talán partner... -
WiLDoR #192 1x-ű.
szép látvány, s ennyi.
2 pasi látványától, ahogy nyalja-falja egymást, attól max. hányingerem lesz, más nem... -
akos #191 Az hát :o) Nyomja itt a sódert, de szerintem a való életben tuti nem ilyen figura, mint ahogy előadja itt magát. ;o)
Olvastad már a hozzászólásait? Szeret csipkelődni, meg oltogatni... Én is ilyen vagyok. Biztos azért értünk szót egymással. ;o)
Az meg természetes, hogy elfogult vagy vele. Az lenne csak igazán furcsa, ha nem állnál ki mellette. De szerintem -és ez mint magánvélemény- nem feltétlen kell leoltanod azt, aki összetűzésbe kerül vele. El tudják ezt intézni egymás közt is. :o) Nagyfiúk és nagylányok járnak ide. Zömmel.
Mellesleg szerintem yo ötlet lenne összehozni egy irl találkát itt a fiúk-lányok fórumlakói között. Csak amolyan szűkebb, meghívásos hepajt. Kis dumcsi, iszogatás valahol. Hadd lássuk, kik rejtőznek a nickek mögött. (Nem értettem félre.) :o)) -
#190 Elárulom neked,egébként nekem is a hímek jönnek be. -
WiLDoR #189 lol. de amúgy ez tényleg igaz
-
#188 Nagyszájú akcióhőst?(titok,de téged nagyon bír...)Sok liba örülne,ha ilyen "akcióhőse"lenne.Szívesen megismernélek személyesen is.Term. ne értsd félre!