Miért okosabbak a nők?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pasikat miért hozza lázba két nõ...egymással...;-)...?
Ez mi miatt van?
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Én nõként inkább mást látok szépnek.
Persze azért én is megcsodálom a szép,vagy nálam szebb nõket...
Bódi Szilvi?
Õ is db.i,s vannak ismerõseim akik közelrõl ismerik,s hát ez alpján annyira nem szimpatikus nekem,de az igaz,hogy gyönyörû arca van,hatalmas és szintén gyönyörû szemei...
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Nem hiszem,hogy bármi rosszat írtam volna,vagy hogy prûd lennék,vagy ne tudnék fair lenni a férfiakkal,sztem eddig normálisan,józanon cseteltem mindenkivel....
De ha nem tetszek neki,akkor csak egyszerûen ne szóljon hozzám!
Ennyi!
s mintahogy mindenki más elmondhatja véleményét,és hozzászól a témához, vagy egy-egy feltett képhez,így én is megtehetem...
Ettõl még nem térítek, s ettõl még nem bunkózok másokkal...
Ha megnéznéd eddig miket írtam,akkor láthatnád,hogy elég normálisan ítélem meg a férfi és nõi nemet,még azzal is egyetértettem, hogy a férfiak valóban intelligensebbek a nõknél,vagy legalábbis elég nagy hányaduknál!
Úgyhogy leszel kedves engem nem leosztani,mert nem rád mondtam bármit is,csupán elmondtam,hogy nekem nem tetszik ez csaj!
(Legalábbis, akikkel eddig én találkoztam...)

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Azért ezt a leányzót érdemes lett volna jobban megnézni...
Nekem nincs ekkora mellem,de nekem legalább nem narancsbõrõs, mint neki!
És ilyen kiélt fejem sincs,az hótziher!

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
\"Számodra mit sem ér az élet, ha másképpen álmodtad és másképpen éled!\"
Egy szõkénél lassan megy a dolog...
Na jó! <#wave>#wave>
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ennyi.
Különben mióta tudja, hogy élnek hozzád hasonló lények elég elkeseredett!
Õ folytatta...ennyi.
Akármennyire is provokatív, az azért rólatok is elárul valamit, ha nem tudjátok megkülönböztetni az oltogatást a tahóságtól.
<#kocsog>#kocsog>
Nálad minden nõ okosabb ezzel bizonyítottál és lejáratod férfitársaidat.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
<#ejnye1>#ejnye1><#hawaii>#hawaii>
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3