427
miért?
  • magus
    sőőt:)

habár attól függ mi szerint nézzük
  • magus
    Miért okosabbak? nem okosabbak:)
  • krisztike
    Most vettem halat.A Petyka nem eszik és a sógorom csak tengerit ,a lányom és én viszont mindenfajtát.Viszont a polip rémes !!!!Jól vagyunk és én is nyugovóra térek az ember már nyugszik.:-))))Már alig látok
  • Membrah
    én is mindettőtöket!
    Kiprószáltad valamelyik receptet?
    Egyáltalán tetszik?
    Remélem yoooool vagytok, én most megyek durmolni, kikészültem, hulla vagyok, ide az ágyammal...!

Na szia!
  • krisztike
    El van nézve.Üdvőzől az ember :-)
  • Membrah
    erre már lentébb van válaszom..
    2.:
    Mintahogy ti sem tudjátok, milyenek a "női bajok"...
    A tökönrúgás nem feltétlenül megy végbe, de a nő majd' egész életén át küszködik...

Egyébként nehogy azt hidd, h a nőkben nincs meg aza a bizonyos ösztön...de tény és való, h legtöbbünknél nem olyan mértékben, mint a ffiaknál, de azért nem minden esetben olyan csekély, mint ahogy azt elképzeled...;-)

Persze relatív megítélnia hsz-okat, s így egyrészt egyetértek, egyrészt pedig nem...
  • Membrah
    elnézést..
    Nőkben...
  • Membrah
    a háborúkhoz sokszor nőknek is köze volt, de z téyleg szar "ötlet" volt...:-)
    A politikát az emberi tsd alkotta, hozta létre....
    De persze én nem vitatom az elemi tévedéeket...
    Amik persze meg vannak a nőkban is..
  • Dynamic
    Sajna ez egyáltalán nem ilyen egyszerű.A nők ezt soha nem fogják megérteni, ugyanúgy ahogy azt sem mennyire fájdalmas a tökönrúgás.A férfiakat olyan ösztönök hajtják ami a nőkben minimális szinten van jelen, vagy egyáltalán nem.Csak nézd meg:egy férfi gyakorlatilag bárkivel, bármikor,bárhol képes lenne, a nőről már nem mondható el ugyanez.Nem azért mert "tisztességesebbek", hanem vannak azok a bizonyos biológiai dolgok, ami az állatvilágban is tökéletesen megfigyelhető(Általában a hím próbálja becserkészni a nőstényeket, tetszelgéssel, erőfitogtatással és nem fordítva.Ez egyébként egy nagyon érdekes és okosan felépített dolog, amit hosszan lehetne elemezni:)) plusz a neveltetésről nem is beszélve.
  • petyka2
  • petyka2
  • mikike
    aham
    meg mi találjuk ki a háborúkat, meg a poltikát, szal...
  • Membrah
    A pasiknak vannak buta, vagy bunkó viccei, de tudnak aranyosak és kedvesek lenni!
  • Membrah
    nem lehet, h csak nem veszed észre mi is a kedvesség...
    Nem hinném, h goromba lennél...
  • Membrah
  • krisztike
    Nem féltelek,de megvagyok elégedve a válaszoddal.:-)
  • krisztike
    Szarintem akkor talán megolvadna...
  • Sir Quno Jedi
    Nem, csak nem érdekel ki mit tesz magával, joga van hozzá. Ha 3 milliárd "nő" döntene így, hát szívük joga, én majd jól elfoglalnám magam vhogy, nem vok egy elveszett ember...
  • mikike
    akkor meleg vagy
  • Sir Quno Jedi
    Én kedves vagyok, ari és jókedélyű !
  • mikike
    viszont nincsenek is irreális elvárásaim a nőkkel szemben
    nem akarom, hogy okos legyen

legyen kedves és aranyos
    meg általában jókedvű

én (és a faszik) erre képtelenek vagyunk
  • Sir Quno Jedi
    Belegondoltam, nem zavar.
  • krisztike
    Gondolj csak bele!
  • Sir Quno Jedi
    Engem az miért zavarna ???
  • krisztike
    És,ha berakjuk oda akkor ti már nem fértek be sőt,nincs ill.nem is lesz rátok szükség.Kell ez neked?
  • Sir Quno Jedi
    A különbség, hogy mi nem is állítjuk, hogy tudjuk és nem hivatkozunk arra, hogy de mi meg tudtuk volna állni, stb-stb. ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Valószínűleg, bár ti legalább el tudnátok tenni valahova, mivel rendelkeztek a hozzá szükséges tároló alkalmatossággal...
  • krisztike
    Kösz.gyorsabb voltál...:-)Majd a Petyka nyilatkozhat róla,ha csinálok.Köszike.
  • uv
    hát néha igen. de én azért nem válnék meg tőle megszoktam no...
  • krisztike
    Rakd be privátba.Jó?
  • Membrah
    Nos itt a két recept:

Lasagne:
    1.:
    Ragut készítünk.(pörkölt)
    Füstölt szalonna zsírjában főtt darált húspörkölt, paradicsommalszósszal megfőzve+fokhagyma+babér+rozmaring+bors..

2.:
    1l tejből besamell-mártást készítünk (liszt, vaj, tej)+egy csipet szerecsendiót szórunk bele...
    Ne ijjedj meg, ha soknak tűnik, az olasz lasagne titka, h a tésztát a besamellel ouhítják meg, ettől lesz kicsit krémesebb, lágyabb, finomabb, puhább!(...;-)...)

3.: rétegezés a tepsiben:
    A tepsi legalljára besamellt teszünk, majd rá tésztát( lasagne tésztát már kisebbb üzletekben is meg lehet vásárolni), s megint besamell.
    Innentől pedig:
    ragu, majd tészta, majd besamell, majd ragu, majd tészta, besamell...és így tovább...
    Vagyis csak az első réteg tésztát kell alul is-felül is besamellel körbevenni..
    Az egészet nyilván addig kell csinálni, amíg a tepsi tetejéig nem érsz...
    A legvégén megint besamell,és rá reszelt sajt..

Az eredeti raguban van répa és zeller, de azt nem iagazán csípi senki sem...

A második:
    Vékony halszelet(pl..afrikai harcsa)
    A) Knorr halfűszerkeverékkel szórni olajban átsütni...
    - ebben a szaftban hagymát sütni (ha kell még olajat adni hozzá) + másmásfél paradicsomkonzerv+ aprravágott petrezselyem+ mexiki fűszerkeverék, s ezt "felrottyantani"
    - ezután 1 papírdobozos tejszín bele, s ezt kell felfőzni.

B)
    Jénai táltűzáll/ aljára a halszeletek, rá pedig a fenti szósz(az A pontban)

a tetejére (ugyancsak) reszelt sajt.
    Az egészet sütőben picit (meg)sütni...

Nos ezt írta le nekem "anyósom"...
    Nagyon finom a lasagne, ő csinált már ilyet többször...!
  • krisztike
    Oh,Te szegény...!Csúnyán is néznénk ki,ha azzal is rendelkeznénk.Sztem mindig útban volna...Nem?:-DDD
  • Membrah
    valóban, ebben igazad van..
    mintahogy ti sem tudhatjátok min megy keresztül egy nő... egy sor dolgot tekintve!
  • Membrah
    ide!
    Oks?
  • Sir Quno Jedi
    Azért egy dolgot higgy nekem el ! Hiába minden okoskodás, meg "szerintem"-ezés, amíg nem növesztett rád a JóÚrIstenke ilyen játékos kis szervet, addig halvány elképzelésed sem lehet min megy keresztül olykor egy férfi. Ezt jobb észben tartani. Én sem hiszem el soxor ami velem történik, hogy milyen durva motivációt és befolyásoló tényezőt jelent az a pár milligram hormon és az a pár dekányi húsdarab !!! :DDD
  • krisztike
    És ez akkora tragédia...Hova másolod be?
  • uv
    értem én
  • Membrah
    Egyébként a valahány x-centi csupán diplomatikus megfogalmazás volt, nem láthatok bele (az alsógatyákba)...
  • Sir Quno Jedi
    AZ opcionális.
  • Membrah
    oksa..