Miért okosabbak a nõk?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Te sem lehetsz túlságosan okos, hogy szánt szándékkal öntesz ilyen jellegû megjegyzésekkel "olajat a tûzre".
Tulajdonképpen mit akartál elérni vagy bizonyítani a "kirohanásoddal"?
Meggyõzõdésem egyébként, hogy ha az összes férfi térdre borulna és mindannyian egyszerre, kórusban ismernék el, hogy a nõk az okosabbak az sem lenne elegendõ "Nektek".
Amúgy ez a téma alapvetõen NON-SENS ...és nekem is van jobb dolgom mint ilyesmin agyalni. <#pardon1>#pardon1>
További szép estét Tagok!
In Lak\'ech Ala K\'in
Talán mégis csak vissza kéne olvasni néha a saját írásod, még ha ezzel le is buktatod magad. Persze egy kérdésemre se reagáltál, sikerült összesen eljutni a helyesírás témáig.<#nyes>#nyes> Jó, hogy nem beszélhetsz az ottani munkákról, mert kutyát nem érdekli.<#hehe>#hehe>
Nobel díjas listákon sikerült kiszámolni a nõk arányát az összes díjazott közül?? Egyáltalán összehasonlítani a két listát??
Tudom Einstein is bukott matekból, csak õ nem algebrából. Nem baj, okoska még azért lehetsz. <#mf2>#mf2>
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
S milyen "tudományban és feltalálásban" ha szabad kérdezni?? Példát, valós példát miért nem írtál??
Akkor írok én példát:
Nobel díjas nõk
ÖSSZES Nobel díjas
lehet összehasonlítani a két listát, okoska<#mf2>#mf2>
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Ja, ha csak i.sz. gondolkodunk 2010 év kontra 64 év. Nem sok köze van ennek a bioszhoz<#falbav>#falbav>
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
410: Nézz utána. az évszámnak, kb. mikortól kaptak a nõk ezeken a területeken lehetõséget. Ahhoz képest a felmérés alapján gyorsan sikerült "ledolgozni" a hátrányt.<#puszis>#puszis>

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
de ez még nem jelenti azt hogy okosabbak volnának! :)
Canon 450 D
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
de jó,hogy szóltál - eddig ez még eszembe sem jutott... :DDD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
<#falbav>#falbav>
<#wilting>#wilting>
(véletlenül te is úgy járnál,mint a terminátor 1-ben a Swarcinéger...DDD )
És nem komoly megjegyzés volt a "barátságunkra" beszúrás,továbbá nem a szexuális életétõl függ az,hogy milyen ember lehet vki a valóságban,TE TÖKETLEN F***.
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
(de 1 kérésem van :barátságunkra tekintettel levén velem ne legyél túl kemény,mert még a keménységet félre értheti az emberem.
<#wink>#wink> <#papakacsint>#papakacsint> <#nyes>#nyes> )
:o)))