3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
Madmartigen #421 Lenne egy égető problémám... Az elején megcsinálom az összes küldit, de nem ad újabbat. Kurva sok sms érkezik, hogy keressem fel a graphic shopot, ami pirossal van jelölve a térképen, de hiába hívom le a mapet, sehol sincs ilyen... A cuccokat unlockolni szintén nemtudom, hasonló okok miatt.. -
#420 -
#419 Nektek miért ilyen szépek a színek?? Nekem tök világosak, meg simák!
Egyszerre csak 5 kocsim lehet?
Ja és azt hogy kell megcsinélni hogy venni akarok egy ujjat de nem akarom másikra lecserélni? Valahogy sikerült a Hummer-nél de aztán nem tudom.
Nagyon állatak a kocsijaitok. -
#418 -
#417 az én picikém -
#416 -
#415 Eddigi autóim:
ÉS AZ RX8 am ahhh :)
-
#414 sziasztok
Egy kérdésem lenne: carrier modban lenyotam ez összes versenyt, hogyan tovább? Ja és a térképen vannak másik autók, amiket lehet uldözni. Azzal mit kell csinálni? -
wilky #413 Ok, itt van: -
#412 a vinyódról nem tudod ide linkelni... -
wilky #411 Ez az egy gyík:[IMG]C:\Új mappa (2)\macar[/IMG][IMG]C:\Új mappa (2)\1[/IMG] -
#410 nemtom. utoljara 2002 ben hasznaltam:) -
#409 megvan -
#408 a hypesnap-ot valahogy eltudom tüntetni, ugyhogy közben müködjön is? -
#407 reliz.ru
es ott keress ra a hypesnap dx re.. vagy fraps..
de szerintema hypersnapbol ott talalsz crackeset -
#406 Asszem a Fraps tud ilyet. -
#405 nem tudtok vmi olyan képlopó programot amivel nem kell állandóan kilépnem a windowsba, paint, beilesztésre, hanem elég csak megnyomni a gombot és ő azt lementi?! -
#404 inkább valaki arra találjon ki vmit, hogy hogyan tünthetem el a feliratokat az autórol (golf, twin akármi meg ilyenek a csomagtartón). Meg esetleg az emblémákat is le lehetne valahogyan szedni.
a 392es hozzászólásomban ott a front spoiler megoldotta, de nem csak ezt az egy spoilert szeretném használni -
#403 Nem hiszem. Itt mindent úgy kapsz meg, ha elérsz egy bizonyos százalékot a játék teljesítésében.
URL-ek után meg mindig új autót(kat) kapsz. -
#402 Jaja az engem is idegesít. :/ Végre megvan az A3-asom, és fel kell rá pakolnom azt a szar baszomnagy lökhárítót. :( Gyári kinézete sokkal szebb :( Meg azt az idétlen spoilert is a tetejére. :( -
#401 kerdes:
megenn kulon kell jatszani tok sokat hogy megszerezzem az osszes festest, meg matricat? -
Nyah
itt a test drag palya eredmenye:
kepecske
es itt van az auto:
alul lehet latni hol tartok ( kb felig van feltuningolva..)
kepecske
nagyon varom mar hogy minden tuning meglegyen... -
#399 pasz, nem igazán néztem hány %oknál járok -
#398 mikor lehet az ajtokat is bibralni? -
#397 Amúgy tudtátok hogy a különféle body tuningok a kocsi tulajdonságait is befolyásolják? -
#396 Hát a játékban még nincs RX8-am, de legalább már vezettem :) -
#395 a többi autóhoz suicide ajtók voltak... :) -
#394 Mustangocska:
-
#393 nájsz! -
#392 Addig is a gófom:
-
#391 őőő! semmi! :D látom a gombot ott! megnézem van-e nekem is -
#390 Én az ajtót nem tudtam kinyitni! te hogy csináltad? -
BlackWolf #389
egy klasszikus :) -
Aspyrin #388 -
#387 Nekem mindegy... Már belehaltam az irígységbe... (Képek azért jöhetnek. ) -
#386 most azon gondolkozok, meik bilit tuningoljam meg! szerinted meik legyen? -
#385 -
#384 Kaki... (meghalok az irígységtől...) -
BlackWolf #383 megis milyen lenne cép :)) amugy engine neont en nemtudtam tenni a skylineomba kiakasztottam aztmondta a game ,hogy na kiskocsog mostma mindent megvehetsz minden a tiede lehet... de tovabbra se tudok legnagyobbat venni ecu-bol meg ilyesmibol nemvagom miert -
Maksi #382 Egy pályán csináltam 250.000 pont fölött...
Ha egymenetben sikerül 100.000-et csúsztatni, akkor karsz DRIFT KING minősítést.