3866

Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
  • BaLeeX
    Emberek!

Van különbség a kocsik között vagy ugyanaz a helyzet, mint az 1-ben, hogy csak a belerakott cuccoktól függ hogyan megy a gép és tök mind1, hogy egy 206-osról van szó vagy egy Skyline-ról?

Olyan válaszoljunk aki tudja is a választ nem csak "érzi".
  • Ridley
    lexus elég az elején jön a3 és a rx-8 (ez rulez ezzel toltam végig)a közepe felé.

imhol ni :)

• Duddits
    Mindenki a Mustangra vágyik?? Én személy szerinte a Lexus-ra, az A3-ra és az RX-8-ra várok de azért a Mustangot is megveszem majd ha meglesz. :-)
  • Random_
    Nem tudod lecserélni utólag kissebbre?
    Én is nagy felbontáson játszok meg bérelt vonalon netezek, de tényleg átláthatóbbak a 800x600-as képek én is azt mondom. :D
  • gazgoblin
    igazad van sorry. kicsit kialvatlanul figyelmetlen vagyok amióta tolom ezt az isten gámát
  • Spenser
    Nah kellet ekor a kép ide!
  • gazgoblin
    Ez is szépséges :)

• Bucser
    NA talán cak a mustang miatt meg fogom nézni ezt a játlékot.....
  • Omlás
    "© bazze
    LADA?????????
    Jajj na most komalyon amagyarok szeretik a ladákat "tuningolni"
    (általában 1 kályhacső a kocsi végébe hogy nagy hangja legyen és kész) de az amcsik nem igazán csípik a ladákat! "

Ezzel nemigazán értek eggyet de mind1 kinek a pap kinek a paplan :)!
    A LADA tuningolás nem a "kályhacsőnél" kezdődik és jóval tágassab fogalom is mint egy "kályhacső a végébe azt késsz...."!! Amúgy Nem egy Amcsi katona Mondta azt a Ladárkra itt felénk hogy Ilyet még nem láttak de elismerésre méltó mit tudnak árukhoz és korukhoz képest!!
  • InfectedMann
    Hihetetlen, hogy nemrég jelent meg a game és emberek már mennyire előréb b tartanak mint én! az igaz, hogy én nem játszok éjjelekig de akkor is eddig sztem kb 10 órét nyomtam folyamatos a gamét! Láttam egy képet ahol csáavókámnak 62ezer dollárja volt meg olyan verdák és tuningok! Ti mennyit játszotok egy nap a játékkal? én mag 3-4 órát! Majd küldöm át a kocsim képét de hát nekem nincs ilyen szuper verdám :)
  • jimmyjoint
    Végre tudok normális autót is csinálni.
  • CSOCSO
    nahja.. deuuuuurva.. csak egyhangu.. de nem is kell mindenkinek csicsara festeni az autot!...
  • Maksi
    Nekem is iszonyúan belassul néha, a 3.2-es procin X800PRO kártyán. Talán frissíteni kellene a kártya Driver-ét, vagy valami Patch-el lehetne orvosolni a problémát. Nem az 1.1-essel, mert az nálam is fent van, és az nem ilyesmre való. :(
  • bazze
    1400Mhz, Abit Ati Radeon 9600SE, 384Ram
    Ezen hogy "kéne" mennie a játéknak??
  • hen-tes
    hát ez geciszép :o
  • [negativ] Cirek
    azóta már 10 csillagos :)))
  • [negativ] Cirek
    a kicsikém... :)

bocsi a nagy képekért...
  • bazze
    Valaki az 545-ös hozzászolásnál a második kérdésre válaszolna???
  • ghost cb
    Nos még ha 3-4 óra is volt a különböző malőrök miatt csinaltam egy rendszer visszaállítást, és tökéletesen működik 1024×768 közepes beállítás mellett (nagyobbat nem is néztem mert csak ezt akartam kiprobálni. Egyébként thx hogy válaszoltál!
  • hen-tes
    hülye csöves!
  • ati2002
    nekem csak ilyenre tellik még (csóró vagyok...)
  • hen-tes
    kuzzse
    [viccelt]
  • bazze
    LADA?????????
    Jajj na most komalyon amagyarok szeretik a ladákat "tuningolni"
    (általában 1 kályhacső a kocsi végébe hogy nagy hangja legyen és kész) de az amcsik nem igazán csípik a ladákat!
  • hen-tes
    nekem is bejön, mondhat bárki bármit :D
  • bazze
    Mert hülyék!!!
    Ettől függetlenül is ez a legjobb játék amivel valaha is jáccotam!
  • hen-tes
    vázzek..
    lada mé nincs benne?
    pedig azt lehet a legjobban tunningolni!!!!
    VFTS POWAH!!!! :D
  • Marco
    Hogyne lehetne. Valamiért nem vették meg a licenszet.
  • bazze
    De most komolyan tán egy BMW-t nem lehet úgy tuningolni mint 1 Corollaát??
  • hen-tes
    bazze...:D
    szemetek nem raktak bele!
  • bazze
    Miért nincs benne BMW?????
    Bezzeg száz éves Corolla az van!
  • Pyx #551
    szpem
  • Pyx #550
    középső goNb
  • bazze
    A kocsit hogy lehet forgatni ha mondjuk meg akarom nézni oldarrol??
  • Hmuda
    Lecserélheted akármelyiket csak menj el a Car Lot-ba, válaszd ki a járgányt és cseréld le egy meglévőre.
  • CactuS007
    Skacok! ha mind az 5 helyre vásároltam kocsit, akkor lesz még lehetőségem lecserélni valamielyiket, vagy az megmaradnak a karier végéig?
  • I.C.ram
    Árrrghh erre a kocsira várok már mióta... De a legújabb autó, amit lehet venni az a G35 még csak :(

Mondjuk most jól elvagyok az A3-asommal. Nagyon megy a kis dög.
  • bazze
    Hi fiuk
    1. Kb hány kocsi van a játékban???
    2. Kicsit szaggat a játék még legkisebb grafikán is pedig azt írja hogy 32Mb VGA 933MHz 256Ram kell neki.
    Az enyém ATI R9600SE 1400MHz 384Ram.
    Help
  • Marco
    Ez igen!
  • Aspyrin

Full extrás verzió
    [örül]
  • Hmuda
    Oksa, akkor már nem vagyok messze.