3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
#581 Emberek!
Van különbség a kocsik között vagy ugyanaz a helyzet, mint az 1-ben, hogy csak a belerakott cuccoktól függ hogyan megy a gép és tök mind1, hogy egy 206-osról van szó vagy egy Skyline-ról?
Olyan válaszoljunk aki tudja is a választ nem csak "érzi". -
#580 lexus elég az elején jön a3 és a rx-8 (ez rulez ezzel toltam végig)a közepe felé.
imhol ni :)
-
#579 Mindenki a Mustangra vágyik?? Én személy szerinte a Lexus-ra, az A3-ra és az RX-8-ra várok de azért a Mustangot is megveszem majd ha meglesz. :-) -
#578 Nem tudod lecserélni utólag kissebbre?
Én is nagy felbontáson játszok meg bérelt vonalon netezek, de tényleg átláthatóbbak a 800x600-as képek én is azt mondom. :D -
#577 igazad van sorry. kicsit kialvatlanul figyelmetlen vagyok amióta tolom ezt az isten gámát -
#576 Nah kellet ekor a kép ide! -
#575 Ez is szépséges :)
-
#574 NA talán cak a mustang miatt meg fogom nézni ezt a játlékot..... -
#573 "© bazze
LADA?????????
Jajj na most komalyon amagyarok szeretik a ladákat "tuningolni"
(általában 1 kályhacső a kocsi végébe hogy nagy hangja legyen és kész) de az amcsik nem igazán csípik a ladákat! "
Ezzel nemigazán értek eggyet de mind1 kinek a pap kinek a paplan :)!
A LADA tuningolás nem a "kályhacsőnél" kezdődik és jóval tágassab fogalom is mint egy "kályhacső a végébe azt késsz...."!! Amúgy Nem egy Amcsi katona Mondta azt a Ladárkra itt felénk hogy Ilyet még nem láttak de elismerésre méltó mit tudnak árukhoz és korukhoz képest!! -
#572 Hihetetlen, hogy nemrég jelent meg a game és emberek már mennyire előréb b tartanak mint én! az igaz, hogy én nem játszok éjjelekig de akkor is eddig sztem kb 10 órét nyomtam folyamatos a gamét! Láttam egy képet ahol csáavókámnak 62ezer dollárja volt meg olyan verdák és tuningok! Ti mennyit játszotok egy nap a játékkal? én mag 3-4 órát! Majd küldöm át a kocsim képét de hát nekem nincs ilyen szuper verdám :) -
#571 Végre tudok normális autót is csinálni.
-
#570 nahja.. deuuuuurva.. csak egyhangu.. de nem is kell mindenkinek csicsara festeni az autot!... -
Maksi #569 Nekem is iszonyúan belassul néha, a 3.2-es procin X800PRO kártyán. Talán frissíteni kellene a kártya Driver-ét, vagy valami Patch-el lehetne orvosolni a problémát. Nem az 1.1-essel, mert az nálam is fent van, és az nem ilyesmre való. :( -
bazze #568 1400Mhz, Abit Ati Radeon 9600SE, 384Ram
Ezen hogy "kéne" mennie a játéknak?? -
#567 hát ez geciszép :o -
#566 azóta már 10 csillagos :))) -
#565 a kicsikém... :)
bocsi a nagy képekért... -
bazze #564 Valaki az 545-ös hozzászolásnál a második kérdésre válaszolna??? -
#563 Nos még ha 3-4 óra is volt a különböző malőrök miatt csinaltam egy rendszer visszaállítást, és tökéletesen működik 1024×768 közepes beállítás mellett (nagyobbat nem is néztem mert csak ezt akartam kiprobálni. Egyébként thx hogy válaszoltál! -
#562 hülye csöves! -
#561 nekem csak ilyenre tellik még (csóró vagyok...)
-
#560 kuzzse
[viccelt] -
bazze #559 LADA?????????
Jajj na most komalyon amagyarok szeretik a ladákat "tuningolni"
(általában 1 kályhacső a kocsi végébe hogy nagy hangja legyen és kész) de az amcsik nem igazán csípik a ladákat! -
#558 nekem is bejön, mondhat bárki bármit :D -
bazze #557 Mert hülyék!!!
Ettől függetlenül is ez a legjobb játék amivel valaha is jáccotam! -
#556 vázzek..
lada mé nincs benne?
pedig azt lehet a legjobban tunningolni!!!!
VFTS POWAH!!!! :D -
Marco #555 Hogyne lehetne. Valamiért nem vették meg a licenszet. -
bazze #554 De most komolyan tán egy BMW-t nem lehet úgy tuningolni mint 1 Corollaát??
-
#553 bazze...:D
szemetek nem raktak bele!
-
bazze #552 Miért nincs benne BMW?????
Bezzeg száz éves Corolla az van!
-
#551 szpem
-
#550 középső goNb -
bazze #549 A kocsit hogy lehet forgatni ha mondjuk meg akarom nézni oldarrol?? -
#548 Lecserélheted akármelyiket csak menj el a Car Lot-ba, válaszd ki a járgányt és cseréld le egy meglévőre. -
CactuS007 #547 Skacok! ha mind az 5 helyre vásároltam kocsit, akkor lesz még lehetőségem lecserélni valamielyiket, vagy az megmaradnak a karier végéig? -
#546 Árrrghh erre a kocsira várok már mióta... De a legújabb autó, amit lehet venni az a G35 még csak :(
Mondjuk most jól elvagyok az A3-asommal. Nagyon megy a kis dög. -
bazze #545 Hi fiuk
1. Kb hány kocsi van a játékban???
2. Kicsit szaggat a játék még legkisebb grafikán is pedig azt írja hogy 32Mb VGA 933MHz 256Ram kell neki.
Az enyém ATI R9600SE 1400MHz 384Ram.
Help -
Marco #544 Ez igen! -
Aspyrin #543
Full extrás verzió
[örül]
-
#542 Oksa, akkor már nem vagyok messze.