3866

Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
  • mike369
    jó a segge!
  • Ridley
    nah itt a tuning autóm :P

• Zippanto
    Persze csalásssal könnyű
  • Zippanto
    Nekem tetszenek....
  • mike369

(bocsi!)
  • Ridley
    613
  • Ridley
    örülj neki úgyis szarúl néz ki szinte az összes...
  • Tufa16
    ja vágom! keresztfater szórakozóhelyének megnyitásánál volt egy olyan. Meg kicsit régebben láttam egyet vhol a belvárosban. aranyszinü volt, német rendszámos. szép autó...
  • Zippanto
    Igen, csak rohadtul idegesít már a játék Szombaton fejeztem be, azóta nincs semmi újításom benne , nem tudom hogy miért a wide body kiteket csak a customize menű alatt tudom használni és a career módban nem.
  • Duddits
    Hát elmegy. :-)
    De én egy sportosabbat láttam. Talán csak 2 személyes volt mert ilyen rövid volt.
  • Duddits
    Aha. Nekem így van. De ez valakinek a végigjátszása volt. Bár nekem is így van, de ez mind1. :-)
    Végig is vitted?
  • Tufa16
    a 446os hozzászólásban az az infinity azért kellemes, nem? :P
  • Zippanto
    Az autókat olyan sorrendben kapod meg, amilyen sorrendben csinálod a versenyeket. Én azt a sorrendet írtam le, ahogy a customize menüben van
  • Duddits
    A H2 az Escalade után jön.

Ma láttam Infnitit de nem valami szép.
  • Zippanto
    szasztok, kérdés valaki megszerezte már a wide body kit-et, a játék végén 69%-al fejeztem be az utolsó versenyt, de ott még nem volt meg, szombat este óta keresem de nem találom sehol probáltam outrun versenyekt nyerni de csak pénzt nyerek (mert azt halottam hogy outrunban lehet nyerni 1-2 rejtett cuccot). Továbbá nincsenk meg a sponsor vinylek, na mind1 végnyomom az incompleted pályákat csak meg kapom valamelyik után.....

Autók sorrendben: 206, Focus, Corolla, 240SX, MX-5, Civic, H2, Navigator, Escalade, Tiburon, Sentra, Celica, IS 300, Supra, Golf, A3,
    RSX, Eclipse, TT, RX-8, G35, Eclipse, 3000 GT, GTO, GT 500, Skyline, EVO VIII, RX-7, Impreza

Ja egy trükk: ha bemész a Garage-ba, utána World Map, ott kijelzi melyik versenyeket hagytad ki (Not Completed). Ezt a versenyt ha elindítod és megnyered nem kapsz pénzt se reputationt, de ha elindítod a versenyt és rögtön inditás után ESC és Restartolsz és úgy nyered meg akkor megkapod a pénzt és a reputationt is. Így lehet SUV versenyeket is nyomatni rendes kocsikkal...
  • ranGer2
    majd jön :) vájá
  • I.C.ram
    Valaki nem tudja, hogy melyik autó után jön a Mustang? (nem százalék..) 3000GT után esetleg? :)
  • Hellhammer
    Szvsz jó pár évtizede ez a Mustang az ami már helytálló, a 80-as 90-es évek Mustangjai nekem nem nagyon jöttek be. A 2004-es modellből nekem ez az etalon: KLIKK
  • bodesz
    nemazért de egy musztángba az a szép hogyha meghadjuk a jellegzetes formáit.ebből is látni hogy sokan a vizuális pontokra mennek
  • ranGer2
    Nem árt ha hozzányulunk a finomhangoláshoz :)
  • ranGer2
    Egyszerüen GYÖNYÖRŰ amugy is RX8 mániás vagyok szal :
  • modellmaker
  • modellmaker
    Érdekes... :P
  • Buba007
  • Ridley
    jaja miután írtam már leesett :)

amúgy nem minden a gyorsulás...
  • ZsoltiMC
    ok, köszi, majd megnézem, most nem otthon vagyok.
    a full tunningtól még messze vagyok :P

amugy a padon mért időre gondoltam, ott talán egzaktul össze lehet hasonlitani a beállitásokat
  • Ridley
    rx-8al
  • Ridley
    hopp elnéztem a mph-írtad nem a távolságot :D

0-100 ra nekem asszem 7,38
  • Ridley
    majd a végén mikor mindened meglesz...nna majd akkor nézd meg,hogy melyik mennyi idő alatt ér be...

tudok jobbat:
    mondd azaz írd le mennyit mentél (100m-en)esetleg csinálj ss-ot és holnapra megdöntöm neked rx-8al és hozom az én ss-omat :)

ok?
  • ZsoltiMC
    Ez már döfi, csak kár hogy zöld
    Cirek, durva a Mustangod

RX-8-at elég nehéz jól beállitani, egy jól eltalált ECU/turbó/gear beállitást bevágna valaki, akinek sikerült? A hajszálra megegyező upgradekkel megápolt civicem majd 2mp-cel hamarabb ér 100Mph-ra.. azért ez gáz..
  • bigapó
    Ohh, köcc a gyors választ:)

Megpróbálom, de majd csak holnap tudom...:(
  • karikusz
    az nfsunderground.ini.hu-n annó volt egy album ahova beküldhette mindenki a verdáját.
    Most az autosjatekok.hu -n ugyan ezt a hagyományt folytatjuk.

Ha te is szeretnéd a kocsidat viszontlátni az albumban, akkor küld el mail-ben a kocsid képét az [email protected] -ra.
    (.jpg formátumban)
  • tomsolo
    REGISTRY EDITOR - EAGAMES - NFSU2(rövidítettem...)- TEXTURE QUALITY ÉRTÉK : 2 ... és legyen fenn a directx 9c
  • bigapó
    Hi!

Annyi lenne a kérdésem ill. hozzászólásom, hogy nekem is ilyen "durva" pixeles a megjelenítés. Ez a gép kicsi teljesítménye miatt lehet vagy esetleg az, hogy szoftveresen dolgozik a videókártya?
    Nem állítottam semmit és nem néztem meg, hogy min van, mert nem volt időm és kedvem. Ha felteszem legnagyobb részletességre 800x600-ban akkor max akadozik, de jelentősebb javulás nincs. Pl. a városban van egy rész, ahol amolyan árkádszerűen, felül lámpák vannak. hát olyan "fost" utoljára a Hereticben láttam:))
    Tudom, hogy az én gépemben van a hiba, de egész pontosan mi lehet?
    Amúgy frankó a játék:)
  • BaLeeX
    Az első rész online módjára gondoltam, mert ott nem volt különbség azt tudom vagy csak nagyon minimális.

A játékba lehet, hogy volt.
  • Random_
    Nekem is Lexus a kedvencem csak mert az is Toyota. :D
    Itt a cégnél a főnököknek Lexus van bár kicsit más mert ezek európaiak, de azért sok azonos jegy van. :D
  • Ridley
    a3 a végére nagyon ütős lesz...
  • Hmuda
    Van különbség, nem is kevés. Én a Nissanommal csak 40%-ig bírtam max tuninggal, aztán kénytelen voltam TT-re váltani mert már szegén kocsim nem bírta az iramot. Amúgy az első részben is volt különbség a kocsik között.
  • Ridley
    van különbség nem is kevés! (10 fullon tuningolt autót próbáltam egyazon pályán)

• BaLeeX
    Az A3-at meg a Golf-ot meg simán betehették volna a kezdéskor válaszhatók közé. Akkor esetleg A3-at kipróbálom Civic helyett na de, hogy az Acura RSX után kapom meg az A3-at az gáz...