3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
#381 Ime az RX8am. Milyen?
-
#380 Íme a járgányom. "Élőben" jobban néz ki.
-
#379 250? 240 esetleg 280 -
-
#377 Az mennyi pontban kifejezve? -
Maksi #376 Kb 55% környékén a játékban, azt-n jön a Nissan SX 250, meg a Mazda RX-7. -
#375 De jó, akkor addig maradjak a Civiknél, vagy belefér 3 tuning a pénzbe??? -
Maksi #374 Kinek mennyi volt a legtöbb pontja DRIFT-ben?
Volt már valakinek DRIFT KING minősítése, mint nekem? :D -
#373 Sztem a game végefele, mert az már olyasmi nagyágyú mint a Skyline szal olyan 75 % sztem de nem biztos ez csakk tipp.. -
#372 Nem tudjátok, hogy az RX8-at kb mikor lehet elérni? -
#371 Én Subaru párti vagyok... az a hang... 2,70valamennyi alatt 60mph-on és a 360km/h-s végsebesség is elég csábító! :) -
Maksi #370 Kevesen szeretik az Audi A3-at, pedig hálás kis jószág...
-
#369 Hát nem tom, de ahogy megnéztem az A3-nak jobbak a képességei, persze azt se szeretm, alapból undorodok az Audik és Mercedeszektől, de ezzel senkit se akarok megsérteni:) -
#368 És a paraméterei se rosszak ^.^ -
#367 Mert jól néz ki.
^.^ -
#366 Mért van majdnem mindenkinek TT*je? -
Intimrush #365 Nekem a net megy csak a lan nem.Ha vkit érdekel a net akkor tegye a következökez:
1 Rakd fel az Nfst ugy hogy nem krekeled
2 Töltsd le a patch
3 Töltsle az www.megagames.com rol az 1.1 eng kracket és másold be -
#364 azért ez érthetőbben jobb lenne -
ZsirosKenyer #363 de vhogy lehet..nem tudom elmagyarazni..nyomogasd az entert az ikonokon es vhogy osszejon :D -
#362 -
#361 Neten próbáltad vagy helyi hálózaton? Neten nem fog menni, mivel a LAN az Local Area Network, tehát helyi hálózat. -
#360 324 re valaki !!! -
#359 ez engem is érdekel... tuning autót akarok, nem reklámtáblát... -
Intimrush #358 Hogy kell lanba nyomni?Kell hozzá vmi?Amikor Lanba megyek csinálok servert és a másik gép csatlakozásánál connecting to lobby felirat megy és nem történik semmi. -
#357 Közben kipróbáltam élesben is a TT-met (eddig csak az URL teszt pályán próbáltam) és tud fordulni rendesen de gyarkran kipördül és ez enyhén nehezíti a kezelését. Akkár már tényleg egy Eclipse. -
#356 hulye kerdes: nem lehet a feliratokat valahogyan removolni?????
minden.. a corollatol elkezdve a hulye twin camos feliratot is.. -
#355 tiszta kocsogseg hogy mindig fel kell tenned minden uj szarsagot a kocsidra azert mert csak akkor kapsz pontot az auto szepsegre.. es mivan ha nekem egy auto nem tetszik a sok csicsaszarsaggal????????
pl nekem ez a segg ugy tetszik ahogy van... kicsit olyan ferraris az egesz es a hatuljat tuti nem akarom majd cserelni...
-
#354 Venni kell rá új gumikat meg féket,pro kategoriásat és utána menni fog mint a szélvész.Az eljén nekem is nehezen vette a kanyarokat,de utána viszont huhhúúúú -
#353 majd még mutogatok ótókat... van még egy pár szépség... :) -
BlackWolf #352 en
fel is tettem valaki ftp.jere a mentesem streeter vagy ki kerdezd ot meg1szer nemtoltok fel 20megat -
#351 Na ez igen!! -
#350 Hát remélem is: ) -
#349 A fordulása tényleg érdekes. De a gyorsulása az eléggé baró. Nekem bejön legalábbis. -
#348 Nem adna nekem valaki egy save-t.Nem akarom leversenyezni a fél életem.Engem inkább az autók meg a tuningolás érdekelne de így uncsi.Vitte már végig valaki???? -
#347 kiversenyeztem magam akart lenni :) -
#346 az enyim is minden részében fullos, bár én már versenyeztem magam, szal inkább csak ilyen just4fun szinten jáccok véle... jeep-el rohangálok orbaszájba! :D -
sorted #345 én most perpill ezekkel nyomom:
-
#344 Mondjuk ez a TT jól megy,és naem szarakodik kanyarba -
#343 ja amugy nem látszanak jól a felnik, de azok bizony spinner felnik a javából! ;) -
#342 Cép? :)