3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
DIESEL DOG #3866 -
#3865 Sziasztok !
Nem egy mai játék a Need for Speed: Underground 2, de szerintem mind a mai napig örökzöld. :)
Egyrészt azért, mert bármilyen konfigon elfut ma már (akár egy gagyi laptop gagyi, integrált videókártyájával is), másfelől pedig azért, mert MOD-dolható, sokan kísérleteztek már vele, és találtam most egy viszonylag stabil megoldást:
http://nfshungary.hu/lexikon.php?cikkid=2548
Több autó is létezik, amit be lehet rakni, amivel lehet moddolni, itt van pl. egy Suzuki Swift 1.6:
http://www.nfshungary.hu/letoltes/suzuki_swift_1_6
(a letöltéshez regisztrálni kell, és be kell, hogy légy jelentkezve)
A kép nem az enyém, és az iromány sem, de gondoltam, itt is érdekelhet sk embert!
Én visszateszem most a gépemre, mert újra jó szorakozást nyújthat, ezek a régi játékok a moddolás után érnek be szerintem, és úgy válnak 1000%-osan élvezhetőekké. Legalábbis én így látom.
Üdv:Bepe -
DIESEL DOG #3864 Sziasztok! Látom régen volt itt mocorgás, hát ha nem bánjátok akkor rakok fel néhány képet a vasaimról... :)
Honda Civic:
Nissan (nismo) Skyline:
Nissan 240SX:
Nissan (nismo) 350Z:
Toyota Celica:
A sok képért elnézést! :)
-
#3863 Itt is pusztulas! -
#3862 Nemlehet!
Elkúrták a készítők.
(én úgy tudom) -
petruccibeni #3861 Mit kell csinálnom h a karrier modban megkapjam a széles kasztnit? :D -
Szecska17 #3860 nézd meg hány csillagos a kocsid és tuningold a következőig nekem is ez volt, fesd át vagy tegyél rá új kasztnit vagy mindegy csak legyen több csilagod és tovább fog engedni -
#3859 ha nem hívtak sehova, nem kell a garázsodba vagy más helyre elmenni akkor nincs ötletem -
pugi8 #3858 Sziasztok, én most tolom a játékot, de lenne egy kis problem.
A játéknak kb. a 80%-ánál lehetek, van 4 autóm, és legutóbb a Sparco nevű szponzornál voltam(vagyis még mindig ott vagyok).
Szal minden versenyt megcsináltam, ami a térképen volt, és amit megtaláltam, az eldugottak közül, és versenyeztem az ellenfél autóival, és már azok is eltűntek. De viszont van olyan rész a térképen, ami még le van zárva.
És SEMMI, nem kapok új szponzort.Kérlek titeket, hogy segítsen minnél s
hamarabb, hogy hogyan tudnák új szponzort kapni.
Előre is köszi.
Üdv.: Gábor
-
krisz940122 #3857 helló.azt szeretném kérdezni hogy hogy tudok multizni????lécci segítsetek mert fontos lenne.előre is köszi -
#3856 Igen.:
GNHZ-X77Q-3CJ5-XS9M-RLD0 -
Saku #3855 sziasztok
valaki tudna segíteni aban hogy mi a telepítőkódja -
garrone #3854 de amugy egy mazda mx-5-ös de van több is -
garrone #3853 nem birom levágni 20kb-ra -
garrone #3852 ennnél szerintem alig van jobb:[IMG]C:\Documents and Settings\B\Asztal\saját cocc hee\Képek\mx-5 ..bmp[/IMG] -
garrone #3851 na -
dud271 #3850 valaki nem tud olyan kódod ami a kulsőt és a teljesítményt növeli -
#3849 Nekem ez volt az első autóm :P :)
Van ennél jobb kocsi? Mert nagyon jó a kezelhetősége, és amikkel én végigvittem azoknak meg nem nagyon
-
#3848 katt katt -
nfsu2online #3847 nfsu2 online!!!!!!!!!! KATT KATT KATT KATT -
#3846 uh, azért nemgondoltam volna h ennyire rossz lesz a kép :( -
#3845 hi
(kép minősége nem az igazi mert gifben van, mindegyik gif 3 képet tartalmaz)
Skyline
RX8
MX5
MUSTANG GT -
#3844 valki adna nekem egy linbket ami felnyit mindent mert mar 5 fejezet elején vok full tunningal de alig van festés cuc matrica kasztni lécives adjatok egy linket -
#3843 törölt hozzászólás -
#3842 törölt hozzászólás -
#3841 Újabb 4 kerekűek:
Mustang -
#3840 Ja, de átakarom narancsra festeni aztis. -
#3839 nem rossz nem rossz de a visszapillantó direkt lett kék?:P -
#3838 Ideis felrakom:):
-
#3837 Nem rossz, de én a helyedben másik hoodot raknék rá, bár ez csak magánvélemény( személyszerint utálom az alucuccokat) -
#3836 Amikor feltöltesz egy képet egy direkt képfeltöltésre készitett veboldalra, ott több módon is megadják a kép linkjét. Fórumokhoz, logonak, weboldalra, simán, stb. És van ojan is, hogy igy beaggya ha belinkeled egy fórumba. -
#3835 Igen de lenneb a DANMAN GTOja es skylineja jo grafikaju, ezt hogy csinalta????? -
Szabi1991 #3834 vagy előfizetsz a vip jogokra.. -
#3833 "Meg valahogy it" <-ezt ne nézd, véletlen irtam -
#3832 Hát elsősorban a játékban fullra veszed a grafikát, másodsorban én nem ide töltöttem fel, hanem egy kifejezetten képek feltöltéséhez való weboldalra, ahol nincs korlátozva annyira a feltölthető kép mérete, így nem kell lebutítani azt, tehát egy másik weboldalról linkelem be ide. Jah, és én nem a windows paint-jével csináltam a képet, hanem egy komolyabb képszerkesztővel, mert a paint által csinált kép kicsit gyengébb minöségü, amivel én csinálom, az meg fullra azt adja vissza, mint ami a game közben volt. Meg valahogy it -
#3831 Hogy kell jo grafikaval a kepet feltolteni??????
FONTOS!!!!
koszi -
#3830 Francba, nem is azzal a Hood-dal akartam megcsinálni.
Hanem ezzel:
elölről,oldalról
hátulról meg ugyanúgy néz ki. -
#3829 Újabb verda:
lancer előről
hátulról
oldalról -
#3828 A peugeot teccik. Először aszittem hogy egy másik kocsi. nem ismertem fel:) -
#3827 törölt hozzászólás