3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
#261 Ha dok egy tárhelyhez FPT elérést akkor feltöltöd???? -
#260 metálcsak [nemrég kezdte] -
BlackWolf #259 szep kis tt :) teljesen carbon vagy metalfestes? -
#258 -
#257 Én csak úgy ontom magamból a verdákat :D A legújabb.
Eddig semmi különös.
Már alakul valami
Na és a végkifejlet.
-
#256 Nem sok? 100-300 nem elég? Pont ez a lényeg, hogy ne legyél gazdag mint állat és nyomulni kelljen!
Mész öt utcait és van 500 vagy egy szponzori verseny 1100 nesze. 100 dolcsié már lehet kapni tuning cuccokat. Szerintem ha valakinek gondja lehet az nem az optikai tuningnál kezdődik hanem a motorikusnál. -
BlackWolf #255 nah kertek mar tolem paran a menteseimet az autoim miatt :) hat sorry de 15mega korul jar eleg nehezen tudnam elkuldeni.... -
Fboy #254 lemaradt a golf fele -
Fboy #253
-
#252 Még az elején vagyok egyenlőre ilyen a verdám:
-
#251 na ez az én verdám:
Mondjuk van mellette még egy hummerem isde azt még nem tuningoltam,így is ez elviszi a manit:DDD -
#250 The Killer on the Road
-
#249 A controllban nézd meg, mivel tudod megnyitni a career statust. Abban írja. -
#248 jah! neked miolyen verdád van ? -
Fboy #247 atw-ről nem lehet linkelni? sry -
Fboy #246
-
#245 Hogyan tudom megnézni, hogy hány százaléknál tartok?
Kösz -
#244 Én is akarok mustangot de még nincs:((( -
#243 Én arra lennék kiváncsi honnan a búsból szedtek annyi manit:PPPP
versenyekből sok nem jön+a borítókért sem kap az ember vmi sokat:(((( -
#242 basszus..ti hol jártok??Miota jáccotok?? nekem még csak ilyen corollám van!!MIkor jön a többi?? -
#241 -
#240 nehéz szülés volt?:D -
-
#238 1-es szint:
-
#237 Hm eszembe se jutott! :D Megnézük!
Tegnap 23-tól hajnal ötig nyomtam! Ma is sietek haza! :D -
#236 Én Quick racbe tuningolom a kocsikat :) -
BlackWolf #235 ez a jatek ez kesz van :) jatszottam vele mar vagy 20-22 orat es 67%nal tartok kb fasza -
#234 Ha keresel elég pézt!
Én buta eladtam a Toyota Corollám pedig jól ment most van egy Celica és szeretnék venni egy Lexust. :D Csak most pézt kell keresnem versenyekkel mert elment a lóvé optikai tuningra és nincs pénzem cicás kilóméter órára. :D -
BlackWolf #233 a lehetosegek hatartalanok a penzmag adja meg a hatart :) nekem mar annyi penzem van ,hogy ha mar unok egy kocsit akkor veszek egy masikat es szettuningolom :) -
Grusi #232 Az semmi, de én csak bámulok, hogy honnan van ennyi zsetonjuk :)) -
#231 Ti egyszerre hány kcsoit tuningoltok??:))
azért kérdem mert pl ha van mondjuk 3-4 autóm akkor azt mind fel tudom húzni fullra??:))) -
BlackWolf #230 [img]http://iaro.srv.hu/kep/subaru 1.jpg[/img]
[img]http://iaro.srv.hu/kep/subaru 2.jpg[/img]
kis csemege raly fanoknak -
#229 szebbnél szebb verdák
ügyesek vagytok fiúk(lányok) -
#228 Én még eléggé az elején vagyok.
-
#227 Van 2 új kocsim meg egy kis továbbfejlesztett RX8.
Cadilac Escalade
Peugeot 206
Mazda RX8
Kíváncsi vagyok a véleményekre. :) -
#226 boltokat kell keresni és versenyeket nyerni -
#225 hogyan kapjuk meg a cuccokat?? a 1 part az megvan ! meg kocsikat is? meg ilyeneket ..szal ami nincs azt h. kapom meg ? -
#224 Na kész a kedvenc verdám végre :)
-
#223 hogyhogy ilyen kocsitok van már???nekem még csak corollám van kis kölsö kis belsötuninggal!!és már a 2. sponzornál alpinenál vok!!Ti akkor hol vagytok ? vagy már ennyit jácottatok?? -
BlackWolf #222 fogalmam sincs nyomtam az url-eket es mindig adta hogy kaptam uj kocsit amikor lenyomtam az osszeset akkor elmentem a kocsiboltba es mar volt