2113
szurkolás, ultrák, hoolok, 3.félidő
-
Grenzjager #33 semmi csak elkeztdék sajnálni a kianiakat -
OPM #32 és ennek mi köze a topichoz? -
Grenzjager #31 http://www.mfor.hu/cikkek/cikk.php?article=16485
A német szövetségi bíróság minapi ítélete szerint a lila oly mértékben a Milka-csokoládé lényegi jellemzőjévé vált, hogy más élelmiszeripari konszern nem használhatja csomagolásain a színt. A döntés a Milkát gyártó Kraft Foods és egy kekszgyártó cég vitáját zárta le.
A Kraft Foods azután perelte be a Verdener keksz és ostyagyárat, hogy az egyik termékének csomagolásán a lilát használta alapszínként, számol be a Der Spiegel.
A bíróság indoklásában elismeri: normális esetben a csomagoláson használt színt egyetlen márka védjegyeként sem lehet bejegyeztetni, azt nem lehet egy brandre való utalásként érteni. A Milka viszont kivételes elbírálásban részesül, mivel egy felmérés szerint a fogyasztók 90 százaléka a lila szín láttán automatikusan a Milka-csokira asszociál, állítja a bíróság.
A Kraft Foods egyébként még 1901-ben hozta forgalomba az első Milka csokit, igaz, akkor még egy valós, fekete-fehér tehén virított a csomagoláson. A híressé vált lila tehén csupán 1973 óta dísziti a Milka-csokikat. A siker láttán a Kraft Foods 1998-ban jegyeztette be csokoládé-termékeinek márkaszíneként a lilát.
Az ítéletet a Verdener nemtetszéssel fogadta: képviselőjük szerint ez alapján a nagy
konszernek a jövőben feloszthatják egymás közt az egész színpalettát.
(Menedzsment Fórum) "
-
Grenzjager #30 csak el kéne azon gondolkodni hogy meérte e ennyi kinainak "mükődési engedélyt" adni, úgy hogy mellette magyar tönkremegy.
Miért lennék beteg? mert szerintem Magyarországon a magyart kéne támogatni és nem a kínait. Akkor úgy mondom a magyarországi termékeket kell támogatni, nem pedig a bóvlit. Mert gyártanak ők is prima árut, de
Magyarországot nem igazán a príma termékekkel árasztják el.
Kinait amugy soha nem is fog látni feszeni,vagy épitjezésen dolgozni. -
Grenzjager #29 mert??????? -
#28 Hát én is elvárom tőlük, de azért a magyar munkásemberek is összeszedhetnék magukat, mert már kicsit elegem van a sörszagból meg a festékes ruhájúak bűzéből. Kínai étteremben még nem voltam, lhet, hogy égő, de én félnék azt az ételt megenni :)
De azért valamennyi adót csak fizetnek, ebből haszon van, meg aki szereti az éttermüket, egyen ott. -
#27 te beteg vagy -
Grenzjager #26 -
Grenzjager #25 -
Grenzjager #24 ezt nézzétek meg!! A ROTTERDAM HOOLIGANS honlapján. A Beavis vagy a Butthead (már nem emléxem melyik) égeti a Schalke címert. Már készülnek ők.....
Nagyon súlyos. Alatta természetesen Freddy Krüger. ÍÍÍÍÍÍÍ. Komolyan súlyos :P
http://www.kw.nl/~ffp/frame/frameset.html -
Grenzjager #23 nézd ayz angolok Pestre jöttek, keménykedtek...hát kaptak a pofájukra...
sajnos azt kell hogy írjam nem elég rendesen mert mint a kiscsajok úgy sírnak a "SEBÉSZ"-nek becézett milwall huligánok (ugyanis mindenhova szikékkel rohangálnak, ezért utálják őket) -
tajfun #22 Sztem hagyni kene hogy szepen osszeverjek 1mast. Nekunk is jobb lenne ha nem a mi autoinkat, vagy egyeb ertektargyainkat amortizalnak le hanem 1mast. -
Grenzjager #21 micsoda sál választékot találtam a lilák honlapján Stuttgartból
-
Grenzjager #20
végre nem vagyok egyedül.
-
#19 Hogy mi a bajom a kínaiakkal? Hogy csak egy példát említsek: Tesóm varrónőként dolgozik egy cégnek. Ők pl. a munkaruhát megcsinálják 2500.-ért. A kínaiak meg 1000-1500-ért. És persze mindenki a filléres szart veszi meg. Mi lesz az eredménye? A cég csődbe megy.
És ez nemtom hány száz vagy hány ezer magyar céget tesz ily módon tönkre...
Így sincs olyan sok munkahely Magyaországon, és mivel a kínaiak olcsóbb munkaerőnek számítanak, ezért elorozzák a munkát a MAGYAROK elől.
Menjen vissza az összes sárga oda, ahova való, Kínába!!!
Mi sem megyünk tömegesen oda dolgozni vagy letelepedni, akkor meg ők se jöjjenek ide!!! -
Grenzjager #18 na itt a te nagy tévedésed-> ŐK MÁR ITTHON VANNAK!!!!!
FÉL ÉV és a belvárost is ellepik a kinai árusok! miután bezárt a piac!!!! -
#17 még szép, elvégre ők vendégek nálunk -
#16 fradi szurkoló:
:DDD -
Grenzjager #15 egy-két helyen elugrált a kezem alól a klaviatúra -
Grenzjager #14 ÁÁÁÁÁ hát be kell tojnom a röhögéstől
védjétek csak őket...
az igaz hogy már tönkretették a magyar ruhagyártást-textilipart, ami végett textilipari sulikat is bezártak, a magyar cipő gyártást,
ebbe a redves országba már minden kínai. A makó hagyma, a porcelán.
Cirka 85-100.000 kinai él már Magyarországon ami az öt évvel ezelőtti 20.000hez képest riasztó szerintem.
Bár különsebb bajom nincs velük, csak az hogy tönkreteszik azt ami eddig müködött. Bár ezt a fórumot nem a kinaiak kedvéért nyitottam.
Rémisztően sok az a 2MILLIÁRD kinai a világon. Ebből 400milla már KINÁN KIVŰL!!!
Kinai szinte csak kinaitól vásáról. Iagzi NACIONALISTA NÉPSGÉG! 2 kezemen megszámolom hány kinai beszél magyarul. Ugyanis a kinai SOHA SEM ASSZIMILÁLÓDIK, mindig LESZARJA A BEFOGADÓ NEMZETET és csak kihasználja!!! mindegyik csak kereskedő!! vagy a pénzmosó éttermükben vannak!!!!!
DE TÉMÁRA VISSZATÉRVÉN!!!!
Ha az angolokat megverték miért kimélték volna a kinaiakat??? -
#13 Csak egy baj van veluk: tul sokan vannak! -
#12 és nem olyan büdösek... -
#11 Mi a bajod a kínaiakkal? Sokkal udvariasabbak, mint a magyarok. Pl. BKV-n, vagy utcán. -
Grenzjager #10 akínaikat mindentovábbi nélkül -
Grenzjager #9 kik?
amúgy jól tették -
#8 Akínaiakat is megpróbálták az étteremből kirángatni az Arany János u.-nál.
A 2x3 sávos úton randalíroztak megállítva a forgalmat. -
Grenzjager #7 én azt nem vágom hogy a buzi angolok az utcán történtekért miért nem a Rendőrséget jelentik fel, miért a Ferencvárost????
jogilag mi köze van hozzá??????
a Diósgyőrt csak sajnálni tudom már
-
#6 + a Diósgyőrhöz mit szoltok?! Ott milyen verekedés és mekkora balhé volt... Persze erről is mindenki hallgat. De a Fradit a mai napig ismételgeteik. A mai napig ha van valami a meccsen egyből előálítják.
ROMA fejbedobnak egy bírót, senki nem csinál semmit, vígan megy tovább minden... Figohoz levágott disznófejet dobnak, kit érdekel???!!!
De persze a Fradit mindenért megtalálják. -
#5 :O))))))))))))))))))))))))))))
3. félidő szinte mind megvan...
Fradimeccsről pedig, tudták hogy az Angolok milynekd. Több helyne összecsaptak, a Milwall szurkolók nagy többségben voltak. De viszont az Angolok EGYMÁSSAL és ÍREKKEL is verekedtek, salz a késelést egyáltalán nem biztos hogy a mieink csinálták...
Ugyebár 1200 Jegyet kaptak, és 1500 jöttek. Az a 300 ember meccs alatt végig támadásokat indított a Vendégszektor felé, hogy bejussanak a mérközésra. Szerencsére sikertelenül járak. De erről mindenki hallgat. -
Grenzjager #4 http://www.vakx.com/ itt nézzétek meg -> FOTO'S -> Diversen foto's.
kemény képek a Feyenoord legkeményebbjeiről a VAK X-ről -
Grenzjager #3
Feyenoord szurkolók -
#2 Sztem se a Fradi tehet erről. Amúgy is a Milwall drukkereinek kifejezetten rossz a híre Angliában, a szurkolóinak egy része ki is van tiltva az összes angol stadionból. No, tehát azok a "futballdrukkerek" ide jöttek Bp-re, mivel innnen még nem voltak kitiltva. -
Grenzjager #1 visszatérvén a Milwall elleni Fradi meccsre, sokan szidják a zöldeket akik megagyaltak pár angolt. de kikezdte a söröző szétverését a meccs előtti napon??? kiket tartóztatott le aznap a rendőrség????
kik érkeztek több százan jegy nélkül??? és miért????
a késelésről.
Na a marha angol feljelentette a Ferencvárosi Torna Clubot. Bravó! Ekkora marhát! miköze a Fradinak ahhoz,hogy Pesten kit mikor szúrnak le???!!