19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#1204 "Várok normális törésre." Kicsit elmosolyogtató ez a mondat mert ennél normálisabb nem lesz :D ami kintlesz nforce-on majd az is ilyen verzió lesz! -
#1203 Amugy lehet valami miatt nem csináljátok bár nem értem mi az ha egyátalán van valami,de külföldi oldalra miért nem tetetitek fel valahogy??
Legalább lenne hire :D -
#1202 ennyi madarat min. 5 topicban levan irva az faqba hogykell elinditani az sf védelmes gémeket. Akik itt szenvednek ( warezlámák + nemis értenek hozzá ) 1szer elinditja azt 2 óra mulva le is törli és soha az életbe nemfogjuk itt látni.. -
#1201 oké bocss :) -
#1200 LOL ne légy már tudatlan FEAR az Securom 7-es ez meg StarForce 3-as és a Virtual CD Hide a Securom 7-es gamekhez van. -
#1199 értettem
[vigyázban áll]:D -
#1198 Ja kérem olvasni is kéne néha!!! Főleg mielőtt nem hivatalos dolgokat pakolgatunk a játékra!!! -
#1197 Előfordulhat, hogy neked muszáj lehúzni a meghajtót, nem elég az SFNightmare! Amúgy a StarForce topikban talán nagyobb segítséget kapnál... -
#1196 a forgalomrol,és nem állitottam lowra akkor ez a baj gondolom:P -
#1195 Nah megcsináltam mindent ahogy olvastam és nem megy!!!!!!!!grrrrrr
nem tom mi a gond vki help az ujraíndítást is felajánlotta
Leírom mit csináltam esetleg vki hátha tudja mit rontottam el
Feltelepítettem a gám majd restart
akkor felajánlotta hogy protect bla bla igent nyomtam és restartolt
majd srcure setup gép restart
nightmert is megcsináltam...
és akkor start sfcure
majd a játékot indítottam és kérte a seriált beírtam csekingelt és irja hogy .... nem indult L -
#1194 Pontosan milyen módról is van szó??? Ha a forgalomról, akkor a beállításoknál a forgalmat LOW-ra állítottad, ahogy írja??? -
#1193 miota felraktam a modot nekem kilépeget csinál még valakinek ilyet?véletlenszerüen gondol 1et game közben és kilép exe hibával -
#1192 Kérlek ne haragudjatok érte, ha megkérdezem, hogy végül is honnan lehet leszedni a játékot? Folyamatosan olvastam, de nem igazán vagyok képben . Még egyszer elnézést, ha csak nekem nem egyértelmű. Köszönöm szépen, a lehetőséget is előre. -
#1191 ott a probláma fel se ajánlja hogy restartoljak feltelepítem majd indít serialt kér és beakarja olvasni.... -
#1190 Ha talapítem akkor muszály alcohol20 at hasznalni, vagy lehet e deamon Tools is?
SF nightmare helyett lehet e Virtual CD hidet hszanlni mint a FEARnál? -
#1189 nah akkor ujra probálkozok... -
#1188 Mást kell!! Az sfcure mióta starforce driver?
Tehát akkor a gyengébbek kedvéért!
Játékot feltelepíted. Ha feltelepült elindítod. Ilyenkor írja, hogy újra kell indítani a számítógép. Kattints rá az Igen-re vagy Yes-re ami van.
Miután újraindult sfcure: !setup.bat lefuttat. Számítógép újraindít!
SFNightmare: Disable Node, Disable CD (ez a lépés kihagyható ha már lehúzhatad a meghajtót)! Ha megvagy lépj ki az SFNightmare-ből!
sfcure: !start.bat lefuttat!
Játékot elindítod, megvárod míg leellőrzi a "CD"-t, és ha minden jól megy, akkor utánna játszhatsz is vele. -
#1187 a te írásod alapján a játékot elindítom és közbe telepítem a starforce drivert??? én így értelemztem nos én starforce driveren ugye az sfcurét értem vagy mást kell??? -
#1186 hát úgy könnyű,régebben nekem is oan volt,hogy északa 500k körül töltött,de a rohadékok mostmár tettek rá linitet,és így északa is csak 60al jön...pedig akkor senki se netezik,tudnék tölteni9,de hát így nem:(
na nembaj,maj holnap már és is tolni fogom..:)
amúgy jó a gém? -
#1185 Elöszőr is megtanulhatnál mondatot tagolni!!
Aztán visszakéne olvasni, vagy .nfo-t elolvasni.
Játék telepít, elindít, starforce driver telepít, gép ujraindít.
sfcure -> setup.bat indít, újraindít.
SFNightmare indít -> Disable CD (vagy ha lehúztad a meghajtókat, akkor ezt kilehet hagyni), Disable Node.
sfcure -> start.bat indít.
Játék indít, ellenőrzés, örülés. -
#1184 hey vki tudna adni 1 magyar leírást vagy 1pontos leírást hogy indította el a játékot jó lenne mer nem tom hol ronthattam el a csekingelésnél nem megy.. de jó lenne vki leírná minden lépést amit csinált köszi!!! -
#1183 Na már én is szedem lefele csak az M5-el fogok driftezni egyfolytában :Ð -
DIJJO #1182 Köszi szépen -
#1181 :) 2megabitem volt éjjel lejött
DIJJO: a starforce kiiktatásához szükséges program indul csak sp2vel, így ha a játékot megrendeled az eredeti verzió sp1gyel is menne, de az internetről letöltött warez verzió csak service pack 2-vel működik -
#1180 én is szedem,de sajna csak honlap d.u. lessz lenn,nincs oan atom netem,h pár óra alat lejöjjön...60al jön,még 1 napot ír....jó nagy amúgy a képfile,ahoz képest,h a demo 90mega volt,ez 4.4giga:)
-
DIJJO #1179 HAI! Most szedem a játékot. 8) Lenne 1 kérdésem: Télleg csak sp2 vel indul? mert az elégg khahki -
#1178 Karrier módban árkád, szabad játékmódokban és multiban pedig választható a WR1-ben megszokott 100% SZIM mód. (mindazonáltal vérbeli szimulátorra ne számíts) -
#1177 De arcade ez a game vagy normalis simulation? -
djcom #1176 Sajna igen,de megéri:)) -
#1175 még nem csináltma meg ezt a védelem áttörést 1 kérdés minden elindítás előtt szenvedni kell?? -
#1174 akkor nekiállok én is szedni köszi -
#1173 nem onnan de ugyanazt a verziót szedtem le és sikerült elindítani -
#1172 valaki leszedte már a Bithumen-ről és sikerült elinditani?
Mert ha nem akkor inkább várok egy kicsit normális törésre. -
#1171 Nincs mit. :) -
#1170 Van arra valami jó oldal, ahol magyarul ezek le vannak írva? Mert én is pont emiatt óckodom a SP2-től... :-/ -
#1169 Köszi :) -
#1168 Windows XP Service Pack 2 HUN
Windows XP Service Pack 2 ENG -
#1167 na elolvastam én is a bithumenen a hozzászólásokat, nem semmi hogy mennyi ember nem tudja értékelni mások jószívűségét... -
#1166 Az "ingyenesség" átka...sok ember, már hihetetlen igényeket támaszt, és nemigen tudja megbecsülni azt, amiért nem kell pénzt adnia... -
#1165 3P google! csomo magyar szájton fentvan, sajnos én is az sfcure miatt léptem meg :( fél ora alatt ki lehet pucolni a baromságait :D